Ce am tras astazi in poza

Orice topic ce nu isi gaseste locul in categoriile existente

Moderator: dragos6

Ce am tras astazi in poza

Mesajde danuL* » Mar Ian 22, 2008 8:18 pm

Texte, texte si iar texte, si din cand in cand si pretexte. Apoi din nou texte, iar pretexte... In acest timp, o multime de peisaje trec si cine stie daca mai revin. de exemplu, promoroaca depusa pe cam tot la inceputul geros al anului acesta, mi-a atras atentia, am admirat-o de faina ce era, da sa pun mana sa-i fac o poza nu. De ce? Poate mi-a parut firesc de comun. Dar tot atat de bine, poate ca altora li s-ar fi parut altfel. Poate ca n-am vizat asta inca. Si daca n-au intrat zilele in sac s-or mai gasi prilejuri, altele si altele.
ma tot gandesc cum vine asta.
"Sa multumesti si zilei care nu ti-a adus nimic"-ctin.nokia
danuL*
mochaccino

Mesajde dorina17 » Mar Ian 22, 2008 10:49 pm

:idea: asa , si? eu le-am tras in poza si am pus si pe 121...si?
Imagine
In viata exista doua tragedii. Una e sa obtii ceea ce doresti cealalta sa nu obtii(G.B.S)
dorina17
blue eyes

Mesajde dragos6 » Mar Ian 22, 2008 11:32 pm

hai sa incerc io (clic pe poze ca sa le vedeti in marimea originala):

Imagine

flori de (pe) camp

Imagine

asta are 'numar' mai tare ca tau_XXX!

Imagine

contrejour

Imagine

vand proprietar... :P

Imagine

io de ce n-am voie sa intru?!

Imagine

Ciudate cotete...

Imagine

Dodge-ul pe care mi-ar place sa-l am...

Imagine

arca...

Imagine

promoroaca prin oras

Imagine

la patinoar pe promoroaca...
No dark sarcasm in the classroom
Teachers leave them kids alone...
dragos6
Rasnita de cafea

Mesajde dorina17 » Mar Ian 22, 2008 11:39 pm

:cool: ihi...frumos....mersi!
danuLe, de ce-mi amintesti mereu ca-s blonda, nu ti-e mila , ai, te razbuni ca-s miniona? :twisted:
Imagine
In viata exista doua tragedii. Una e sa obtii ceea ce doresti cealalta sa nu obtii(G.B.S)
dorina17
blue eyes

Mesajde danuL* » Mie Ian 23, 2008 1:20 am

unde 2no? te pomenesti ca e cu taxa vederea lor? :D

vazand pozele de mai sus mi-aduc aminte ca am vazut parcat in oras un autoturism cu placuta de inmatriculare cu indicative similare si doar cu numarul imediat mai mare fata de a mea. n-am una nici macar de top100, da asta era o biata dracie, de culoare gri spalacit. m-am bucurat ca nu era cacanie. vorba e ca abia cand vezi pe altu mai prejos te bucuri ca esti mai presus. ceea ce m-a uns la ficati. :D dar oare cat pot ilustra prin cuvinte la acest ceas tardiv? :sad: o poza era mai de pret decat o mie de cuvinte. poate am ramas prea surprins ca de intalnirea trifoiului cu 4foi, ca poaza n-am ostenit. apoi s-a facut verde la semafor si a trebuit sa demarez.

loco
Imagine
la mijloc pod
Imagine
iar cat vezi cu ochii...
Imagine
in cursul anului, mai ales toamna, este secat, mereu se umbla la nivelul lui. o uratenie. si asta in timp ce prin tara e parpad de inundatii. asa ca m-am bucurat ca l-am aflat inghetat.
deci e rost de olimpiada...
Imagine
danuL*
mochaccino

Mesajde dorina17 » Mie Ian 23, 2008 10:40 am

danuL* scrie:unde 2no? te pomenesti ca e cu taxa vederea lor? :D

aci
nu stiu daca e cu taxa...its free :D
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine

eiii ca sa ma aliniez spiritului de turma :)
Imagine
dorina17
blue eyes

Mesajde barboneli » Mie Ian 23, 2008 10:59 am

Valul de frig care ne-a vizitat saptamana trecuta, a facut sa avem si noi ciucura in prerie, langa unde se cresc ardeii si rosile alea frumoase pe care vi le-am trimis... Binenteles ca s-au dus ardeii..., nu la nepotu-meu, din fericire. :)

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Cu asta am venit incarcati ultima oara de la ferma lui nepotu (si a vecinului, care creste rosii shery...)

Imagine

Leustean !

Imagine

Imagine

Imagine
barboneli
frappuccino

Mesajde jollyliviu » Mie Ian 23, 2008 1:31 pm

"Sa multumesti si zilei care nu ti-a adus nimic"-ctin.nokia Mare om asta, ce vorbe de duh a rostit !
jollyliviu
cafe-latte

Mesajde barboneli » Mie Ian 23, 2008 2:06 pm

E asa plina de duh ca n-am inteles nimic... :) Are cumva legatura cu topicul asta ? Aici noi punem poze nu facem reclama la nokia.... :cool:
barboneli
frappuccino

Mesajde anena » Mie Ian 23, 2008 2:10 pm

jollyliviu scrie:"Sa multumesti si zilei care nu ti-a adus nimic"-ctin.nokia Mare om asta, ce vorbe de duh a rostit !

Si eu zic ca nu este cazul sa ironizam niste oameni care au facut si fac cinste natiei noastre.
anena
frappuccino

Mesajde barboneli » Mie Ian 23, 2008 2:41 pm

anena scrie:
jollyliviu scrie:"Sa multumesti si zilei care nu ti-a adus nimic"-ctin.nokia Mare om asta, ce vorbe de duh a rostit !

Si eu zic ca nu este cazul sa ironizam niste oameni care au facut si fac cinste natiei noastre.

Nici nu am de gand... Te referi la oameni ca liviu sau la cel ce a spus O vorba de duh ? Eu nu stiu cine e cel care a spus vorba de duh..., tocmai ca nu am inteles legatura si despre ce e vorba... Ce sa fac, imi pare rau..., daca zici ca face cinste natiei voastre, inseamna ca mai traieste, zi-mi si mie te rog despre cine e vorba si ce legatura are cu ce am postat noi... Si presedintele natiei voastre pe care natia la ales, Domnul Basescu face cinste natiei voastre... si totusi il ironizeaza foarte multi din natia voastra, nu cred ca e o asa o crima sa ironizezi pe cineva..., eu nu am facut-o din rautate sau ca nu dau cinste natiei voastre, pur si simplu vorba asta de duh... nu mi se potriveste sau nu am inteles-o! :) Sau nu sunt de acord cu ea... ce nu am voie ?
barboneli
frappuccino

Mesajde jollyliviu » Mie Ian 23, 2008 2:51 pm

Ei barbo,sau tizule,cum iti place tie sa-mi zici, era vorba de Noica,dar se pare ca danuL* avea probleme cu ...telefonul mobil atunci cind a scris. :D Si, anena,n-a fost nicio ironie, pur si simplu m-am legat de ce era scris, atit si nimic mai mult ! :!:
jollyliviu
cafe-latte

Mesajde barboneli » Mie Ian 23, 2008 3:10 pm

jollyliviu scrie:Ei barbo,sau tizule,cum iti place tie sa-mi zici, era vorba de Noica,dar se pare ca danuL* avea probleme cu ...telefonul mobil atunci cind a scris. :D Si, anena,n-a fost nicio ironie, pur si simplu m-am legat de ce era scris, atit si nimic mai mult ! :!:

[b]Bata-te sfantul sa te bata... tizule, ce sa fac daca si pe mine ma cheama Liviu :) si eu care credeam ca ai postat ce ai postat ca legatura cu ardeii mei.... Sorry ! Eu uitasem deja ce a scris danul nostru si nu vedeam legatura... Asa ca am intrat pe net sa vad si eu cine face cinste natiei voastre si intradevar.... toata cinstea. Va trimit si voua cu toate ca probabil stiti deja...

"Provenit dintr-o familie cu vechi r
barboneli
frappuccino

Mesajde barboneli » Mie Ian 23, 2008 3:14 pm

Mmmda..., se pare ca ceva sau cineva nu lasa sa plece tot mesajul meu... Pacat !
barboneli
frappuccino

Mesajde anena » Mie Ian 23, 2008 3:21 pm

jollyliviu scrie:Ei barbo,sau tizule,cum iti place tie sa-mi zici, era vorba de Noica,dar se pare ca danuL* avea probleme cu ...telefonul mobil atunci cind a scris. :D Si, anena,n-a fost nicio ironie, pur si simplu m-am legat de ce era scris, atit si nimic mai mult ! :!:

Nu, nu m-am referit la tine, stiu ca tu nu l-ai ironizat pe Noica.Tocmai ca am vazut ca si tu sesizat ironia din postarea lui danul*.Ok.
anena
frappuccino

Următorul

Înapoi la Locasul off-topic