ce faci in acest moment?
Moderator: dragos6
-

chanoya - frappuccino
Re: ce faci in acest moment?
Stau singura intr-o casa, pe dealuri inzapezite, cu bebica verisoarei mele...tot am spus eu ca vreau o fetita
...si nm-am vazut asa ceva la doi ani...cum vorbeste si ce cunostinte are... 
...si nm-am vazut asa ceva la doi ani...cum vorbeste si ce cunostinte are... 
-

ioana_darius.blaj - frappuccino
sunt extrem de precoci bebelasii astia din ziua de azi. Ma uit la bebica mea ce stie sa faca / zica si mai ales in cate limbi la nici macar 5 ani! Daca o vor tine in ritmul asta vor ajunge cu totii niste mici Einstein(i) 

"Universul nu este constient de existenta ta. Relaxeaza-te!" (Anthony de Mello)
-

dia21 - frappuccino
barbo, fac reteta asta de cozonac la masina de paine
sa vedem cum o iesi
http://paini-la-masina.wifeo.com/-cozonac-pascal.php
sa vedem cum o iesi http://paini-la-masina.wifeo.com/-cozonac-pascal.php
- alinuta
- frappuccino
-

barboneli - frappuccino
hmmmmm...
-

dia21 - frappuccino
ce mutra face dia
nu stii povestea pozei?
nu stii povestea pozei?- alinuta
- frappuccino
ei... nu conteaza... !!!
principalul ca o stim noi.
dar ia zi.... cum a iesit cozonacul ?
principalul ca o stim noi.
dar ia zi.... cum a iesit cozonacul ?-

barboneli - frappuccino
bestial! a crescut ca nebunul pana la geam. 15 cm, l-am masurat
si la gust e foarte bun. cine are masina, sa-l incerce cu incredere
si la gust e foarte bun. cine are masina, sa-l incerce cu incredere
- alinuta
- frappuccino
tu ma bagi la cheltuieli, mai... !!!
ma bucur ca ti-a iesit. pofta buna siiii.... cum ramane cu felia aia s-o gust si io... macar din poza ??? 

-

barboneli - frappuccino
alinuta scrie:ce mutra face dianu stii povestea pozei?
lasa ca mi-o spui tu cand ai timp si chef!
-

dia21 - frappuccino
dia21 scrie:alinuta scrie:ce mutra face dianu stii povestea pozei?
lasa ca mi-o spui tu cand ai timp si chef!fa-i o poz(n)a si la cozonac sa-l vedem!
tu crezi ca mai are...
?poate la urmatorul...auzi alinuta , dar umplutura ? cum si in ce fel ? sau e fara umplutura...
am o vecina , care il lasa doar sa pana se dospeste in masina, dar pe urma scoate coca, pune umplutura si il coace la aragaz..
- mamitza_16
- frappuccino
-

barboneli - frappuccino
aha ! (io , nu citisem cand il pusese alinuta
)- mamitza_16
- frappuccino
ok, nu te pune nimeni la coltz.... !!!
eu nu vreau masina pentru cozonaci, pentru ca noi nu mancam. poate e buna cand avem musafiri... dar nu asta e problema mea. problema e pentru paine, nici din aia nu terminam 2 pe zi... dar Suzi are o problema, cu care am vrut sa discut cu tine. nu... nu cu crema de ,elci... ea aproape ca nu are riduri de loc, la 60 de anisori... are o fatza ca de 38, daca te uiti cu lupa, e de 42... !!! si netedaaaaa... da' nu intru in amanunte. problema e ca Suzi e talentata la orice gateala, dar nu la paine ! adica... a incercat o multime de retete, are un robot din ala super care framanta... stii tu de care, face paine cu de toate umpluturile, masline, "zatar", seminte, etc. dar..... coaja de la paine iese tare ! noroc ca eu am (si ea) dantura perfecta si pot sa mestec la ea. nu ca e crocanta, e pur si simplu tare !!! uneori uita sa puna ceva apa in cuptor, care cica opreste intarirea asta... nu stiu, dar cu coaja de la painile eu, trag cu prastia la tinta ! si nu avem pe cine sa intrebam, sa vedem cum face, asa ca nu avem de la cine sa invatam. poate ne dai tu niste sfaturi, mai amanuntite... sa facem si noi painici asa cum le cumparam... adica sa aiba coaja crocanta dar frageda ! asta e tot. mersi anticipat !

eu nu vreau masina pentru cozonaci, pentru ca noi nu mancam. poate e buna cand avem musafiri... dar nu asta e problema mea. problema e pentru paine, nici din aia nu terminam 2 pe zi... dar Suzi are o problema, cu care am vrut sa discut cu tine. nu... nu cu crema de ,elci... ea aproape ca nu are riduri de loc, la 60 de anisori... are o fatza ca de 38, daca te uiti cu lupa, e de 42... !!! si netedaaaaa... da' nu intru in amanunte. problema e ca Suzi e talentata la orice gateala, dar nu la paine ! adica... a incercat o multime de retete, are un robot din ala super care framanta... stii tu de care, face paine cu de toate umpluturile, masline, "zatar", seminte, etc. dar..... coaja de la paine iese tare ! noroc ca eu am (si ea) dantura perfecta si pot sa mestec la ea. nu ca e crocanta, e pur si simplu tare !!! uneori uita sa puna ceva apa in cuptor, care cica opreste intarirea asta... nu stiu, dar cu coaja de la painile eu, trag cu prastia la tinta ! si nu avem pe cine sa intrebam, sa vedem cum face, asa ca nu avem de la cine sa invatam. poate ne dai tu niste sfaturi, mai amanuntite... sa facem si noi painici asa cum le cumparam... adica sa aiba coaja crocanta dar frageda ! asta e tot. mersi anticipat !

-

barboneli - frappuccino