Ce m-a enervat azi

Orice topic ce nu isi gaseste locul in categoriile existente

Moderator: dragos6

Re: Ce m-a enervat azi

Mesajde dia21 » Lun Feb 06, 2012 5:40 pm

mamitza_16 scrie:
barboneli scrie:... ca pe data de 18 Martie vor fi temperaturi mai mari decat in mod obisnuit pe aceasta perioada... adica peste 21 de grade !!! :-bd hai ca nu mai e mult pana atunci... !!! :-D

la noi ,sau la voi :-? ?si daca e la noi , da doamne :ympray: !
(da' pe urma sa nu ne "topeasca" toata primavara/vara cu 40 ! ca iar nu-mi place :? !

buey, nici in car, nici in caruta! :twisted: ce ti-e si cu fumeile astea, vesnic nemultumite! :twisted: asa ceva...!... :twisted:

io ce sa mai zic frate ca am sarit direct in 5 ore de la +30 la -25C :((
"Universul nu este constient de existenta ta. Relaxeaza-te!" (Anthony de Mello)
dia21
frappuccino

Mesajde dia21 » Lun Feb 06, 2012 5:42 pm

michi 73 scrie:Arestul la domiciliu e totusi o pedeapsa privativa de libertate. Simt ca pocnesc!
macar e voita si nu impusa, mai mult sau mai putin! ;) ;;)
dia21
frappuccino

Mesajde michi 73 » Lun Feb 06, 2012 11:21 pm

dia21 scrie:
michi 73 scrie:Arestul la domiciliu e totusi o pedeapsa privativa de libertate. Simt ca pocnesc!
macar e voita si nu impusa, mai mult sau mai putin! ;) ;;)

Ce voita Diuta? Impusa de ghiata ma chere. M-am tampit la TV cu guvernul lor cu tot. Alta Marie cu aceeasi palarie.
"eu am fost ca tine(?),tu vei fi ca mine
michi 73
frappuccino

Mesajde mamitza_16 » Vin Feb 10, 2012 5:55 pm

ca ma facura azi de bani ai dracului cu sistemul lor cu tot! nu conteaza daca esti asigurat sau nu , orice hartie/control pentru comisia de expertiza costa 50 roni ! punct si fara comentarii. pai da-te-n puii mei , daca aia cere , si daca io-s bolnava , de ce mama zmeilor imi iei frate bani? macar consultul sa nu-l platesc. ca am trimitere. nu se poate doamna ! trebuie sa platiti. na du-te dracului , ca atat mai putui sa gandesc . si nu va mai spun ca a trebuit sa astept sa se termine toti care nu erau "pentru hartii"! adica :shock: ? pai tot bolnava sunt si eu si fusei a doua. doamna daca va convine bine daca nu ...asta e, va duceti fara referat! si sa nu le starngi de gat?si adunat , neurologie , oftamologie si endocrinologie, facura fix 150. plus inghetatul , plus nervii , plus umilirea de a ti se vorbi arogant de parca as fi fost vreun infractor sau vreuna de-si plateste bolile .macar nu statui la usa la comisie ... :D !
lua-ia-r ...... X(
mamitza_16
frappuccino

Mesajde dia21 » Vin Feb 10, 2012 7:51 pm

stii ce le doresc eu? :twisted: sa treaca si "ei" zilnic prin acest calvar! :twisted: (si prin "ei" inteleg de la opinca la vladica aceste comisii si tot ce tin de acestea) :evil:
dia21
frappuccino

Mesajde mamitza_16 » Vin Feb 10, 2012 11:30 pm

dia21 scrie:stii ce le doresc eu? :twisted: sa treaca si "ei" zilnic prin acest calvar! :twisted: (si prin "ei" inteleg de la opinca la vladica aceste comisii si tot ce tin de acestea) :evil:

neee, nici macar atunci nu "vad" . atunci se vaita ca nu-i baga si pe ei in seama ca, vai, sunt si ei "colegi", si au pretentii. si se "razbuna" la locul de munca pe noi ...amaratii care avem ghinionul sa fim pacienti pe la usile alea .fiindca nu prea are legatura cu , nu stiu cum sa zic, cu lovitul cu capul de prag si data viitoare sa tina minte. nu fiindca omul cu O mare, nu se poarta asa. aici e vorba de calitatea lui de om. sa stii ca am intalnit si doctori/asistente care m-au impresionat , si cand ma uitam la ei cum se poarta , imi venea sa ma ciupesc , invatata fiind cu muuuuulti mizerabili. mai ales cand chiar vrea sa te ajute , dar il leaga sistemul si de maini si de picioare. doar ca sunt asa de putini.....
mamitza_16
frappuccino

Mesajde dia21 » Vin Feb 10, 2012 11:48 pm

mamitza_16 scrie:... doar ca sunt asa de putini.....
din pacate... :sad:
dia21
frappuccino

Mesajde Night_du » Joi Feb 16, 2012 5:08 pm

Bai, sa dea dracu in el de sex, si reclama la sex si la acuplare, bai, pana si in yahoo intrara astia.....
Cand ies din mail, hop dintosii.

""Vrei sa cunoasti un barbat....bla-bla? :D ""

Nu vreau sa cunosc, dracu sa va ia, da' peste tot unde intri, trebuie sa fie, invariabil, si invitatii la sex, sau, mai cu perdea, la cunoscut barbati (sau femei, dupa caz) sexi, frumosi si etc.

Da' ii posibil ca sapiensii astia se transformara in tzopi si tzoape, numa' sex e in capul lor. (sa nu vii sa-mi spui ca o intalnire e o intalnire, TOT ceea ce facem/intreprindem/etc, e spre a intalni un partener sanatos cu care sa ne acuplam...deci, pe romaneste tot fu.tai este)

Imi este absolut imposibil sa cred ca un barbat sarmant si frumos si bogat si scolit.......nu gaseste femeie decat daca cauta pe net. Hai mai, ce dracu. :evil:
-Fereste-te de cel ce-ti cere un deget. Si nu ii da toata mana. Pt ca iti va lua tot bratul si tot impotriva ta se va rascula, atunci cand vrei sa-ti iei mana inapoi....

Night_du
simply the best

Mesajde Night_du » Joi Feb 16, 2012 11:56 pm

Sa moara Vetaaaaaaaaaaaaaa, da' ce treaba areeeeeee uedingdresurile cu aparatul urogenitallllllllll? :evil: Lolll, peste 150 mesaje si toate reclame. :evil: :evil: :evil:
-Fereste-te de cel ce-ti cere un deget. Si nu ii da toata mana. Pt ca iti va lua tot bratul si tot impotriva ta se va rascula, atunci cand vrei sa-ti iei mana inapoi....

Night_du
simply the best

Mesajde dia21 » Vin Feb 17, 2012 12:07 am

Night_du scrie:Sa moara Vetaaaaaaaaaaaaaa, da' ce treaba areeeeeee uedingdresurile cu aparatul urogenitallllllllll? :evil: Lolll, peste 150 mesaje si toate reclame. :evil: :evil: :evil:
mi-a amortit mana pe mouse la cate mesaje am sters si tot n-am reusit sa fac cu adevarat curatenie! frateeeeeeeeeee, dar ce rabdare poti avea ca sa trimiti 150 de mesaje intro zi!!!! ca sa nu mai spun ca merge forumul din 2 in 3 si imi vine sa dau cu laptopul de toti peretii!!!! X(
dia21
frappuccino

Mesajde Night_du » Vin Feb 17, 2012 12:08 am

Idem here, ce crezi?................. :|

Night_du
simply the best

Mesajde dragos6 » Vin Feb 17, 2012 12:53 am

nu-i nicio răbdare - era un progrămel (bot) care şi-a făcut treaba. şi e vorba de peste 260 de mesaje în total... voi aţi venit la mijlocul "petrecerii"...
Imagine
We don't need no education
We dont need no thought control
No dark sarcasm in the classroom
Teachers leave them kids alone...
dragos6
Rasnita de cafea

Mesajde dia21 » Vin Feb 17, 2012 12:57 am

:shock: de restul te-ai ocupat tu? de fapt, mi s-a parut mie la un moment dat ca avea de fapt peste 200 de mesaje, dar am crezut ca am citit aiurea :-? :?
dia21
frappuccino

Mesajde Karina33 » Vin Feb 17, 2012 1:14 am

Io am vrut sa ajut, dar la mine n-a postat, asa ca am asistat neputincioasa, si eram prezenta la inceput...
viatzaerozsirozestelumeatoata
Karina33
irish coffee

Mesajde dragos6 » Vin Feb 17, 2012 1:27 am

în sfârşit - a rămas cu ZERO!
m-am săturat... pe alte forumuri la spameri le poţi şterge mesajele doar selectând o opţiune în momentul banării... :(
Imagine
We don't need no education
We dont need no thought control
No dark sarcasm in the classroom
Teachers leave them kids alone...
dragos6
Rasnita de cafea

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Locasul off-topic