Ce m-a enervat azi
Moderator: dragos6
Ce m-a enervat azi
Datorita unei intamplari absolut nefericite, topicul "ce m-a enervat azi", initiat acum cava vreme si care se bucura de un real succes in randul nostru, al tuturor, a fost ras de pe fata pamantului!
Cum acest lucru m-a enervat azi
....am decis sa il refac si va invit sa va varsati of-ul chiar aici si chiar acum! 

-

AVio - irish coffee
Re: Ce m-a enervat azi
[quote9d13f0="AVio"]Datorita unei intamplari absolut nefericite, topicul "ce m-a enervat azi", initiat acum cava vreme si care se bucura de un real succes in randul nostru, al tuturor, a fost ras de pe fata pamantului!
....am decis sa il refac si va invit sa va varsati of-ul chiar aici si chiar acum!
[/quote9d13f0]
Eu ma asteptam oricum.Organizarea 121 e la pamant, noroc cu membrii care sunt intr-adevar senzationali.
[/quote9d13f0]
Eu ma asteptam oricum.Organizarea 121 e la pamant, noroc cu membrii care sunt intr-adevar senzationali.
-

tau_xxx - frappuccino
Re: Ce m-a enervat azi
[quotea86df7="tau_xxx"][quotea86df7="AVio"]Datorita unei intamplari absolut nefericite, topicul "ce m-a enervat azi", initiat acum cava vreme si care se bucura de un real succes in randul nostru, al tuturor, a fost ras de pe fata pamantului!
[/quotea86df7]
Eu ma asteptam oricum.Organizarea 121 e la pamant, noroc cu membrii care sunt intr-adevar senzationali.[/quotea86df7]
tau_xxx, daca mai ai astfel de "premonitii" le astept la redactie, in felul acesta putem evita adevarate dezastre! nu stiu daca te gasesti in pozitia sa faci astfel de aprecieri legate de [ba86df7]organizarea 121[/ba86df7]! dar poti dezvolta!
[/quotea86df7]
Eu ma asteptam oricum.Organizarea 121 e la pamant, noroc cu membrii care sunt intr-adevar senzationali.[/quotea86df7]
tau_xxx, daca mai ai astfel de "premonitii" le astept la redactie, in felul acesta putem evita adevarate dezastre! nu stiu daca te gasesti in pozitia sa faci astfel de aprecieri legate de [ba86df7]organizarea 121[/ba86df7]! dar poti dezvolta!
-

AVio - irish coffee
la concursul fazan..am inchis si s-a trezit cineva sa zica sa nu mai inchid..da de ce? de aia e [b3ad4e5]fazan[/b3ad4e5]..sa inchidem 
~ Cea mai mare descoperire a tuturor timpurilor a fost aceea ca fiecare persoana isi poate schimba viitorul, doar schimbandu-si atitudinea! ~
-

sweetsweet - frappuccino
[quote84bdb0="cristina_23bvro"]la concursul fazan..am inchis si s-a trezit cineva sa zica sa nu mai inchid..da de ce? de aia e [b84bdb0]fazan[/b84bdb0]..sa inchidem
[/quote84bdb0]
ai perfect dreptate cristina.....daca eram eu moderator acolo in inchideam de tot.
ai perfect dreptate cristina.....daca eram eu moderator acolo in inchideam de tot.
-

yaluro - frappuccino