Ce m-a uimit...socat...lasat fara cuvinte...azi...

Orice topic ce nu isi gaseste locul in categoriile existente

Moderator: dragos6

Re: Ce m-a uimit...socat...lasat fara cuvinte...azi...

Mesajde Night_du » Lun Ian 30, 2012 3:48 pm

Imbecilitatea umana ma lasa, pe zi ce trece, tot mai fara de cuvinte.

Cum bine iti aduci aminte (daca nu, mergi la jurnalul meu) in iunie anul trecut, am schimbat compania telefonica.
Platit la zi, etc, terminat. (problema am avut-o cu compania noua, de a trebuit sa sune mnealui pe amicul carabinier, sa vb cu el...)

Acuma primim o factura...de la compania veche, in care scrie ca trebuieste sa primeasca...mnealui....450 E...
Suna, vb, ca sa priceapa ce si cum, si muta de la capat ii spune ca este dator....la compania veche, cu 600 si..de E, facturile pe iunie, iulie, august...
:-o Care facturi? daca eu nu mai sunt clientul vostru de la inceputul lui IUNIE
(5...6...cam asa ceva)
Aici asa figureaza ca sunteti in debit cu noi.
:-o Pai daca sunt in debit, de ce mi-ati trimis factura ca VOI sunteti in debit cu mine, si trebuie sa-mi dati 450 E?
Pai vi-i dam, daca ne platiti facturile astea, in total de 600 E.

:| :| :| :|

Ma intreb...oare judec eu cu curul, ca numa' nu inteleg cum vine asta...
Auzi, tu, ei trebuie sa ne dea bani, dar nu ni-i dau pana nu platim facturile facute timp de 3 luni, cand deja nu mai eram clientul lor, dupa care, dupa ce trimitem noi aia 600 E, ne trimit ei inapoi 450 E...........
Iisuse si Christoase... :|

E plina lumea de imbecili, pe barba lui Aladin....
-Fereste-te de cel ce-ti cere un deget. Si nu ii da toata mana. Pt ca iti va lua tot bratul si tot impotriva ta se va rascula, atunci cand vrei sa-ti iei mana inapoi....

Night_du
simply the best

Mesajde dargo » Lun Ian 30, 2012 3:50 pm

=))
Soulmate, dry your eye...cause soulmates never die

Cata parere-i in destin / Cata greseala-i imprejur.
Imagine
dargo
frappuccino

Mesajde chanoya » Lun Ian 30, 2012 3:53 pm

Night_du scrie:Imbecilitatea umana ma lasa, pe zi ce trece, tot mai fara de cuvinte.

Bey...Alladin nu avea barba.... ;;)
Esentialul este nu sa traiesti, ci sa traiesti cum trebuie!
chanoya
frappuccino

Mesajde Night_du » Lun Ian 30, 2012 3:56 pm

Nu-i de ras, dargo, sa moara Veta daca nu. Fix asa a decurs dialogul, cum l-am scris. :D
-Fereste-te de cel ce-ti cere un deget. Si nu ii da toata mana. Pt ca iti va lua tot bratul si tot impotriva ta se va rascula, atunci cand vrei sa-ti iei mana inapoi....

Night_du
simply the best

Mesajde dargo » Lun Ian 30, 2012 4:05 pm

Night_du scrie:Nu-i de ras, dargo, sa moara Veta daca nu. Fix asa a decurs dialogul, cum l-am scris. :D

mai sunati inca o data si cereti cu alta persoana si cel mai probabil va va spune altceva!
Soulmate, dry your eye...cause soulmates never die

Cata parere-i in destin / Cata greseala-i imprejur.
Imagine
dargo
frappuccino

Mesajde barboneli » Lun Ian 30, 2012 4:16 pm

chanoya scrie:
Night_du scrie:Imbecilitatea umana ma lasa, pe zi ce trece, tot mai fara de cuvinte.

in schimb, avea "Duhul"... ! (Geni)

Imagine

dar unii... ii mai confunda ! :-D
Imagine Imagine
barboneli
frappuccino

Mesajde Night_du » Lun Ian 30, 2012 4:19 pm

De buna seama. Faza e ca de fiecare data....cand avem ceva probleme legat de facturi, trebuieste sa sunam de cel putin 3 ori, sa vb cu cel putin 3 persoane diverse, si numai dupa o portie buna de nervi se rezolva totul...adica asa e cum era la inceput......... :P

Suna mnealui maine. Ca acuma suntem prea socati de convorbirea avuta
. =))

Night_du
simply the best

Mesajde chanoya » Lun Ian 30, 2012 4:44 pm

barboneli scrie:
chanoya scrie:

in schimb, avea "Duhul"... ! (Geni)

Imagine

dar unii... ii mai confunda ! :-D

Geni sta pe un fursec? sau imi este mie prea foame :)) :)) :))
chanoya
frappuccino

Mesajde barboneli » Lun Ian 30, 2012 4:59 pm

Geni sta pe orice vrea el... ! ca de aia e Geni(u) !!! :-D si daca asta ti-a trezit pofta de mancare, stand pe un fursec... bine ca n-am postat un Geni care sta pe...... nu conteaza, bine ca e pe fursec ! :))
Imagine Imagine
barboneli
frappuccino

Mesajde chanoya » Lun Ian 30, 2012 7:07 pm

barboneli scrie:Geni sta pe orice vrea el... ! ca de aia e Geni(u) !!! :-D si daca asta ti-a trezit pofta de mancare, stand pe un fursec... bine ca n-am postat un Geni care sta pe...... nu conteaza, bine ca e pe fursec ! :))

pentru ca nu l-ai asezat pe......sa spun "Rav todot'? ;)
chanoya
frappuccino

Mesajde barboneli » Mar Ian 31, 2012 12:17 am

oooopa... !!! :-D corect... si inca cu accent !!! :ymapplause: @};-
Imagine Imagine
barboneli
frappuccino

Mesajde Night_du » Joi Feb 02, 2012 5:47 pm

Ca nu se putea, desigur, sa nu ma sochez azi.

Promotie la un cuptor de paine (nu conteaza marca, si etc)

Ce buna e painea de casa cu cuptor redus la pret cu.....

Comment:
ce buna e painea de casa, dar si ce te ingrasa...

:shock: Pe barba lui Scaraotschi, asta chiar nu o mai stiam
. :shock:

Night_du
simply the best

Mesajde chanoya » Joi Feb 02, 2012 5:57 pm

barboneli scrie:oooopa... !!! :-D corect... si inca cu accent !!! :ymapplause: @};-

am profesor bun.......
chanoya
frappuccino

Mesajde dia21 » Lun Feb 06, 2012 5:51 pm

chanoya scrie:
barboneli scrie:oooopa... !!! :-D corect... si inca cu accent !!! :ymapplause: @};-
am profesor bun.......
:twisted: really? :twisted:
"Universul nu este constient de existenta ta. Relaxeaza-te!" (Anthony de Mello)
dia21
frappuccino

Mesajde Night_du » Mie Feb 08, 2012 6:49 pm

Fara cuvinte....

http://www.nastecumsimti.org/2012/02/08 ... ina-maria/

(cititi tot articolul.....merita....)

Din articol...

În schimb, pe lânga cele de mai sus, am mai primit câteva dovezi de lipsă de profesionalism şi minciună duse pâna la abuz:

1.Dna Iordan a afirmat că s-a dovedit prezenţa streptococului B în sânge; asta după două ore de la recoltare (pentru confirmare prezenţei strept. B în sânge e nevoie de aprox. 36 de ore). Fapt care a fost infirmat, fireşte, de rezultatul hemoculturii.

2. Au încercat să identifice cu orice preţ o problemă medicală la copil, pentru a-l interna; negăsind niciuna, au declarat că este obosit şi că asta nu este normal.

3. Pe holurile spitalului se discuta intens şi acuzator despre părinţii inconştienţi care au născut acasă. Tatăl tocmai urca să-şi vadă soţia, când a surprins o discuţie aprinsă şi plină de reproş împotriva lui şi a soţiei lui. Val mi-a povestit că s-a simţit foarte stingher auzind cum vuieşte tot spitalul despre faptele lor “îngrozitoare”. Nici măcar nu s-au oprit când l-au văzut, probabil neştiind cum arată tatăl pe care îl bârfeau.

3.În loc să fie constatată naşterea de către cei de la RM (sau poate că perineul rupt era semnul unui contact sexual dezlănţuit şi nu al naşterii, hmm?), s-au fâstâcit care-ncotro pâna când i-au dat tatălui o foaie de la recepţie cu nr. de telefon de la Direcţia de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului din fiecare sector, pentru a se descurca în felul acesta cu declararea naşterii, ei refuzând să întocmească actul constatator al naşterii. În acest caz, a fost încălcată legea nr. 272/2004 privind protecţia şi promovarea drepturilor copilului, care la art. 10 prevede că “(1) Certificatul medical constatator al naşterii, atât pentru copilul născut viu, cât şi pentru copilul născut mort, se întocmeşte în termen de 24 de ore de la naştere. (2) Răspunderea pentru îndeplinirea obligaţiei prevăzute la alin. (1) revine medicului care a asistat sau a constatat naşterea şi medicului şef de secţie.”

4.Au încasat 8400 lei (din care 2500 lei decontaţi de casa de asigurări) pentru o sutură de perineu şi două zile de internare. Bonus: comportament de mahala şi oprobriul personalului medical faţă de actul inconştient al părinţilor. Inconştient pentru că depăşeşte puterea lor de înţelegere, şi atunci probabil că este ceva mistico-primitivo-fantastic.

5.Au fost la un pas de a ne trimite cu mama pe stradă, în căutarea unui spital de stat, declarând că nu este o urgenţă, în timp ce pentru nou-născutul sănătos al aceleiaşi mame au declarat stare de urgenţă majoră, invocând legi numai de ei ştiute. Au menţionat că părinţii nu mai pot decide pentru acel copil, tot în baza legilor proprii. Mare păcat că nu s-au ales cu un proces, poate s-ar fi abţinut în viitor să fac abuz de autoritatea pe care îşi imaginează că o reprezintă.

Pt cine are ceva de spus legat de nasterea acasa...va informez ca in statele (mai) dezvoltate, ast obicei nu intampina nici o problema. Se pare ca la noi totul primeste o conotatie negativa, intrucat medicul/asistenta/spitalul/etc au puteri nemaiintalnite si ei trebuie sa faca tot.

Ma mir cum de nu se aprind la fel de repede cand ambulantele pierd vremea pe ici pe colo, si nu ajung la timp la gravida acasa...si asta naste, volens-nolens, acasa... Aia nu e tot nastere la domiciliu?
Ba, o sa-mi pui, dar aia e nastere care nu s-a preconizat a avea loc acasa.
Deci, imi imaginez, e mai de dorit o nastere hop-tzop (cand nu ai terenul -cat de cat- aseptic, nu ai manusi, nu ai tampoane, etc) decat una aranjata pana in ultimul fir de par.

Fara..fara...cuvinte.
Cititi articolul.

Night_du
simply the best

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Locasul off-topic