Ce m-a uimit...socat...lasat fara cuvinte...azi...
Moderator: dragos6
Ce m-a uimit...socat...lasat fara cuvinte...azi...
Ca:
1. Nu mi-am gasit topicul omonim.. Ce s-o fi intimplat cu el?
2. Cititi, dragi telespectatori, "Daruri de prisos"
1. Nu mi-am gasit topicul omonim.. Ce s-o fi intimplat cu el?
2. Cititi, dragi telespectatori, "Daruri de prisos"

Ultima oară modificat de Night_du pe Joi Ian 06, 2011 4:13 am, modificat de 2 ori în total.
-

Night_du - simply the best
din cauza ca topicul [color=orangea0f209][ba0f209]Livada de mandarini [/ba0f209][/colora0f209]a fost mutat, rasadit, inchis, nu am putut face prezenta.
Hm!
Hm!
-

mandarinuL*** - cafe-latte
[quote02f3b8="mandarinuL***"]din cauza ca topicul [color=orange02f3b8][b02f3b8]Livada de mandarini [/b02f3b8][/color02f3b8]a fost mutat, rasadit, inchis, nu am putut face prezenta.
Hm!
[/quote02f3b8]
Si asta te-a socat? Eu zic ca ar trebui sa-ti dea de gandit!
Hm!
Si asta te-a socat? Eu zic ca ar trebui sa-ti dea de gandit!
"Universul nu este constient de existenta ta. Relaxeaza-te!" (Anthony de Mello)
-

dia21 - frappuccino
[color=indigob67fc0]Unul..la Peco...Inalt de 1,80..(cam asa l-am apreciat...) Moooooaaaaaammmmmaaaaa, ce coada avea....Pe cuvintul meu de pionier..pina la fund...si impletita...
Si si-o mai si punea pe umar....Am ramas cu gura cascata....Ce lume, dom'le...
[/colorb67fc0]
Si si-o mai si punea pe umar....Am ramas cu gura cascata....Ce lume, dom'le...
[/colorb67fc0]-Fereste-te de cel ce-ti cere un deget. Si nu ii da toata mana. Pt ca iti va lua tot bratul si tot impotriva ta se va rascula, atunci cand vrei sa-ti iei mana inapoi....
-

[color=indigoef7a5c]Ultima noutate..
Unei matusi i-au intrat hotii in casa, si i-au luat vreo 2 kg bijuterii din aur, toate aduse de copii din strainatate (ca are 4 baieti, toti plecati..)...
Exista o judecata divina in toate...Ani de-a rindul a intrat pe pamintul nostru (al tatalui meu), si s-a folosit de roadele pamintului. Partea care o primeam din folosinta pamintului, era....praf in ochi..
Nu ma bucur de suferinta nimanui, cu atit mai mult a neamurilor mele..dar...exista o judecata divina....Daca esti nu om evoluat spiritual.. nu aduci prejudiciu aproapelui tau, ruda su nu, ca nu se stie niciodata cind ai parte si tu de el...[/coloref7a5c]
Unei matusi i-au intrat hotii in casa, si i-au luat vreo 2 kg bijuterii din aur, toate aduse de copii din strainatate (ca are 4 baieti, toti plecati..)...
Exista o judecata divina in toate...Ani de-a rindul a intrat pe pamintul nostru (al tatalui meu), si s-a folosit de roadele pamintului. Partea care o primeam din folosinta pamintului, era....praf in ochi..
Nu ma bucur de suferinta nimanui, cu atit mai mult a neamurilor mele..dar...exista o judecata divina....Daca esti nu om evoluat spiritual.. nu aduci prejudiciu aproapelui tau, ruda su nu, ca nu se stie niciodata cind ai parte si tu de el...[/coloref7a5c]
-Fereste-te de cel ce-ti cere un deget. Si nu ii da toata mana. Pt ca iti va lua tot bratul si tot impotriva ta se va rascula, atunci cand vrei sa-ti iei mana inapoi....
-

-

mandarinuL**** - cafe-latte
-

mandarinuL**** - cafe-latte
Nu pot sa scriu nimic!.....Am primit cel mai ingrozitor telefon, cu cea mai idioata veste din ultimii ani< Baietelul unei foarte bune prietene, de numai trei anisori, a primit diagnosticul de cancer ganglionar..... Plang de o ora intr-una, .....n-am cuvinte, si nici macar nu pot sa dorm!
In viata exista doua tragedii. Una e sa obtii ceea ce doresti cealalta sa nu obtii(G.B.S)
-

dorina17 - blue eyes
[quote9385d3="dorina17"]:sad: Nu pot sa scriu nimic!.....Am primit cel mai ingrozitor telefon, cu cea mai idioata veste din ultimii ani< Baietelul unei foarte bune prietene, de numai trei anisori, a primit diagnosticul de cancer ganglionar.....
Plang de o ora intr-una, .....n-am cuvinte, si nici macar nu pot sa dorm![/quote9385d3]
sa-i dea Dumnezeu sanatate si multa putere..nici nu stiu ce as putea spune
ingrozitor
Plang de o ora intr-una, .....n-am cuvinte, si nici macar nu pot sa dorm![/quote9385d3]
sa-i dea Dumnezeu sanatate si multa putere..nici nu stiu ce as putea spune
ingrozitorTot ceea ce se intampla, se intampla pentru ca asa trebuie sa se intample.

-

Figovici - frappuccino
[quoteb2d5d5="dorina17"]:sad: Nu pot sa scriu nimic!.....Am primit cel mai ingrozitor telefon, cu cea mai idioata veste din ultimii ani< Baietelul unei foarte bune prietene, de numai trei anisori, a primit diagnosticul de cancer ganglionar.....
Plang de o ora intr-una, .....n-am cuvinte, si nici macar nu pot sa dorm![/quoteb2d5d5]
Dumnezeule Mare! Nu pot sa spun nimic nici eu...sa le dea Domnul sanatate si putere sa poata trece peste toate ce vor urma...

Plang de o ora intr-una, .....n-am cuvinte, si nici macar nu pot sa dorm![/quoteb2d5d5]
Dumnezeule Mare! Nu pot sa spun nimic nici eu...sa le dea Domnul sanatate si putere sa poata trece peste toate ce vor urma...

"Universul nu este constient de existenta ta. Relaxeaza-te!" (Anthony de Mello)
-

dia21 - frappuccino
[quote617499="dorina17"]:sad: Nu pot sa scriu nimic!.....Am primit cel mai ingrozitor telefon, cu cea mai idioata veste din ultimii ani< Baietelul unei foarte bune prietene, de numai trei anisori, a primit diagnosticul de cancer ganglionar.....
Plang de o ora intr-una, .....n-am cuvinte, si nici macar nu pot sa dorm![/quote617499]
sa le dea Dumnezeu sanatate.
Plang de o ora intr-una, .....n-am cuvinte, si nici macar nu pot sa dorm![/quote617499]
sa le dea Dumnezeu sanatate.
- COUNTESA
- cappuccino
Din nefericire, copilul nu se simte bine deloc. A inceput citostaticele si diagnosticul e foarte aspru....are leucemie avansata si din aceasta cauza i-au fost cuprinsi si ganglionii.....nu pot decat sa ma rog pentru ei. 

In viata exista doua tragedii. Una e sa obtii ceea ce doresti cealalta sa nu obtii(G.B.S)
-

dorina17 - blue eyes
-

mandarinuL***** - mochaccino