Ce parere aveti despre plasturele de slabit?

Orice topic ce nu isi gaseste locul in categoriile existente

Moderator: dragos6

Ce parere aveti despre plasturele de slabit?

Mesajde sunshinelila » Sâm Feb 11, 2012 7:37 pm

Am citit cite ceva despre acesta metoda de slabit si sincer, m-a prins. Cred ca este o solutie simpla si excelenta de a slabi repede si sigur.
Pe blogul de mai jos
http://slabestesingur.wordpress.com/2012/02/09/plasturele-de-slabit-slim-weight-patch/
am citit ca "Ingredientele din Slim Weight Patch se absorb direct în sânge, aceasta înseamnă că 95% din aceste ingrediente se vor duce în celulele unde trebuie. Aceasta este un avantaj enorm față de pilulele de slăbit unde 95% din ingrediente se pierd pe drum din cauza digestiei ineficiente."
Voi ce parere aveti?
sunshinelila
cafe-latte

Re: Ce parere aveti despre plasturele de slabit?

Mesajde mamitza_16 » Sâm Feb 11, 2012 10:35 pm

eu am parerea , ca daca se pune plasturele respectiv , pe gura, in asa fel incat sa ramana doar loc cat sa intre un pai , si aia sa fie singura gaura prin care bagi mancare in tine, e ok si probabil va avea si rezultate. in alt fel , nu cred.....parerea mea, cu toata reclama ta!
mamitza_16
frappuccino

Re: Ce parere aveti despre plasturele de slabit?

Mesajde dragos6 » Sâm Feb 11, 2012 10:55 pm

mamitza_16 scrie:eu am parerea , ca daca se pune plasturele respectiv , pe gura, in asa fel incat sa ramana doar loc cat sa intre un pai, si ala sa fie ...

băgat drept în kurul personal...

sunshinelila scrie:Am citit cite ceva despre acesta metoda de slabit si sincer, m-a prins.
"... Aceasta este un avantaj enorm față de pilulele de slăbit unde 95% din ingrediente se pierd pe drum din cauza digestiei ineficiente."
Voi ce parere aveti?

Că neuronul tău e prea obosit să facă socoteala că dacă sistemul tău e atât de ineficient încât 95% din ce mănânci se pierde pe drum datorită digestiei atât de ineficiente, atunci nu ai avea cum să devii grasă!!!

PS am modificat io puţin link-ul de mai sus, ca să nu mai ducă spre reclamă. :P
Imagine
We don't need no education
We dont need no thought control
No dark sarcasm in the classroom
Teachers leave them kids alone...
dragos6
Rasnita de cafea

Înapoi la Locasul off-topic