Ce te ingrijoreaza in acest moment?

Orice topic ce nu isi gaseste locul in categoriile existente

Moderator: dragos6

Ce te ingrijoreaza in acest moment?

Mesajde michi 73 » Dum Dec 07, 2008 7:28 pm

O cistoscopie pe care sotul o va face maine la Fundeni si care, rational vorbind are sanse maxime, sa zic de 99.9% sa fie buna; 0,01% reprezinta totusi un motiv de ingrijorare.Doamne Ajuta!

Am deschis topicul caci inafara de enervari de moment, de lucruri care ne plac sau idei care ne trec prin cap, mai toti avem perioade in care suntem ingrijorati de ceva. Nu as dori o vale a plangerii ci sa avem un loc in care sa putem sa ne eliberam de ceea ce ne framanta.
Ultima oară modificat de michi 73 pe Dum Dec 07, 2008 10:37 pm, modificat 1 dată în total.
"eu am fost ca tine(?),tu vei fi ca mine
michi 73
frappuccino

Re: Ce te ingrijoreaza in acest moment?

Mesajde mamitza_16 » Dum Dec 07, 2008 8:30 pm

michi 73 scrie:O cistoscopie pe care sotul o va face maine la Fundeni si care, rational vorbind are sanse maxime, sa zic de 99.9% sa fie buna; 0,01% reprezinta totusi un motiv de ingrijorare.Doamne Ajuta!

Doamne-Ajuta !
mamitza_16
frappuccino

Mesajde oana_daniela » Dum Dec 07, 2008 10:02 pm

Tatal unui prieten a descoperit ca are leucemie...ma gandesc la Claudiu...
oana_daniela
frappuccino

Mesajde silvioara » Dum Dec 07, 2008 10:18 pm

Faptul ca sotia unui var a facut o semipareza.acum este pe maini bune,i se fac investigatii,si sper din tot sufletul ca nu este nimic grav.tragic este ca a lasat acasa o fetita de doua luni
Orice barbat care crede ca este mai destept decat nevasta lui, este casatorit cu o femeie inteligenta...
silvioara
frappuccino

Mesajde yaluro » Dum Dec 07, 2008 11:20 pm

michi 73 scrie:O cistoscopie pe care sotul o va face maine la Fundeni si care, rational vorbind are sanse maxime, sa zic de 99.9% sa fie buna; 0,01% reprezinta totusi un motiv de ingrijorare.Doamne Ajuta!
.

reprezinta un motiv de paranoia michi ....asta daca intr-adevar e vorba de procentele mentionate de tine.
yaluro
frappuccino

Mesajde michi 73 » Lun Dec 08, 2008 12:12 am

Rezultatul va fi bun si asta o spun nu pentru ca gandesc pozitiv(asa cum e moda) ci pentru ca alte investigatii au fost OK. Simplul fapt ca s-a indicat si aceasta proba inseamna ca exista o infima probabilitate de a nu iesi cum trebuie, deci, pe cale de consecinta, cu paranoia simpla sau la patrat, reprezinta o ingrijorare..
michi 73
frappuccino

Mesajde anena » Lun Dec 08, 2008 12:38 am

Viitorul meu .Atit cel apropiat cit si cel indepartat.
anena
frappuccino

Mesajde michi 73 » Lun Dec 08, 2008 12:58 am

anena scrie:Viitorul meu .Atit cel apropiat cit si cel indepartat.

E si normal sa te ingrijoreze dar dupa cum ti-am mai scris, esti pe maini bune, beneficiezi de tratamente moderne, esti intr-un program de studiu si recuperare care-ti asigura medicamente de ultima generatie, ai multe atuuri datorita carora vei reusi.
michi 73
frappuccino

Mesajde anena » Lun Dec 08, 2008 1:21 am

michi 73 scrie:

E si normal sa te ingrijoreze dar dupa cum ti-am mai scris, esti pe maini bune, beneficiezi de tratamente moderne, esti intr-un program de studiu si recuperare care-ti asigura medicamente de ultima generatie, ai multe atuuri datorita carora vei reusi.

D-na Michi, ii tin pumnii sotului dumneavoastra, pentru ziua de miine.Doamne ajuta sa fie bine.Samnatate multa.
anena
frappuccino

Mesajde soranasky » Lun Dec 08, 2008 1:34 am

nimic. orice ar fi, stiu cu siguranta ca va fi spre binele meu. intotdeauna si daca am patit ceva rau s-a demonstrat ca a fost de fapt ca sa ma salveze de altceva si mai rau.
plus ca raul atrage rau. negativul negativ. sunt sigura ca totul va fi bine si atrag binele. :cool:
What I've felt, what I've known
Sick and tired, I stand alone
Could you be there, 'cause I'm the one who waits for you
Or are you unforgiven, too?
soranasky
frappuccino

Mesajde soranasky » Lun Dec 08, 2008 1:35 am

Am deschis topicul caci inafara de enervari de moment, de lucruri care ne plac sau idei care ne trec prin cap, mai toti avem perioade in care suntem ingrijorati de ceva. Nu as dori o vale a plangerii ci sa avem un loc in care sa putem sa ne eliberam de ceea ce ne framanta.

totul o sa fie bine. credinta in dumnezeu si multa sanatate!
What I've felt, what I've known
Sick and tired, I stand alone
Could you be there, 'cause I'm the one who waits for you
Or are you unforgiven, too?
soranasky
frappuccino

Mesajde barboneli » Lun Dec 08, 2008 8:56 am

Eu as zice sa mergi mai mult pe roata optimista, sa fi mai sigura pe tine ca totul o sa fie bine, dozele astea de optimism si incredere in cei care te trateaza, etc. sunt foarte bune. E normal sa existe teama, dar trebuie mai mult de discutat la modul optimist, "vai, analizele au iesit bine, sau nu mai rau ca cele dinainte, am vorbit cu inca o doamna care s-a vindecat, unde mergem sa facem o viatza dupa ce ma intremez un pic..., sunt sigura ca merg pe drumul cel bun..., stiti?, ori mi se pare ori chiar ma simt mult mai bine...", etc. Face minuni la creier, treaba asta si are el grija sa te ajute din resursele lui... Pe bune! :cool: :idea:
barboneli
frappuccino

Mesajde Sidy » Lun Dec 08, 2008 9:04 am

Ajuta-i Doamne sa fie bine !!!
II doresc multa sanatate si dinsului si Marianei !!!(ANENA)
Sidy
espresso

Mesajde titilica » Lun Dec 08, 2008 11:33 am

operatia, care mi-a fost amanata!!!
Fericirea este un fluture, care, atunci cand este urmarit, este intotdeauna la un pas de a fi prins, dar daca stai linistit, se poate aseza pe tine!
Imagine
titilica
frappuccino

Mesajde dargo » Lun Dec 08, 2008 12:18 pm

mi-e sa nu se intample ceva rau
Soulmate, dry your eye...cause soulmates never die

Cata parere-i in destin / Cata greseala-i imprejur.
Imagine
dargo
frappuccino

Următorul

Înapoi la Locasul off-topic