Marele zid al vaginului
Moderator: dragos6
10 mesaje
• Pagina 1 din 1
Marele zid al vaginului
Am stat nitel pe ganduri...unde sa pun topicul asta...Cu toate ca e educativ, e sexual, e...atitudinal
si, poate, si argument psihologic...
Totusi, pt vadul comercial care il are sectiunea asta, m-am hotarat sa-l pun aici.
Intrebarea care-mi vine in minte, la citirea stirii asteia, e ...cate put*e vazu nenea asta in realitate? Ca ma indoiesc strasnic, ca statura toate cu gambele cracanate, pt a le imortaliza mnealui...............
Va prezint...Marele Zid al Vaginului.
Masoara peste 9 M lungime, si cuprinde pasarici a 400 modele, cu varste situate intre 18 si 76 ani (vezi de ca ma intreb eu? ca dubii puternic ca oarescare bunica statu cu cracile deschise pt marele sculptor).
Astept, jur, cu mare nerabdare, Marele Zid al Penisului. La ai expozitie ma duc si eu...unde altundeva am ocazia sa vad atatea banane?............

SURSA
si, poate, si argument psihologic...Totusi, pt vadul comercial care il are sectiunea asta, m-am hotarat sa-l pun aici.
Intrebarea care-mi vine in minte, la citirea stirii asteia, e ...cate put*e vazu nenea asta in realitate? Ca ma indoiesc strasnic, ca statura toate cu gambele cracanate, pt a le imortaliza mnealui...............
Va prezint...Marele Zid al Vaginului.
Masoara peste 9 M lungime, si cuprinde pasarici a 400 modele, cu varste situate intre 18 si 76 ani (vezi de ca ma intreb eu? ca dubii puternic ca oarescare bunica statu cu cracile deschise pt marele sculptor).
Astept, jur, cu mare nerabdare, Marele Zid al Penisului. La ai expozitie ma duc si eu...unde altundeva am ocazia sa vad atatea banane?............

SURSA
-Fereste-te de cel ce-ti cere un deget. Si nu ii da toata mana. Pt ca iti va lua tot bratul si tot impotriva ta se va rascula, atunci cand vrei sa-ti iei mana inapoi....
-

Night_du - simply the best
Re: Marele zid al vaginului
Ow, acuma citesc mai mult. Deci intr-adevar sculptorul avu modele...Modele de pe strada, nu de pe catwalk.....femei normale, obisnuite care au participat la opera. (totusi ramane intrebarea bunicilor de 76 ani...)
Proiectul se vrea a fi educativ, pt a preveni chirurgia (invasiva) plastica, pt a remodela vulvele femeilor nemultumite.
(raman la ideea precedenta...pe cand un zid al penisului?...ca asta problema o au si barbatii............................................)
Proiectul se vrea a fi educativ, pt a preveni chirurgia (invasiva) plastica, pt a remodela vulvele femeilor nemultumite.
(raman la ideea precedenta...pe cand un zid al penisului?...ca asta problema o au si barbatii............................................)
-Fereste-te de cel ce-ti cere un deget. Si nu ii da toata mana. Pt ca iti va lua tot bratul si tot impotriva ta se va rascula, atunci cand vrei sa-ti iei mana inapoi....
-

Night_du scrie:
da' musai sa fie in erectie, ca sa le poti folosi si pe post de cuier
ca daca-s vestede, intra la natura moarta.
Ai un pistol in buzunar sau doar te bucuri ca ma vezi?
-

colipici - frappuccino
Buna si natura moarta. Unde altundeva o sa mai vezi atatea bijuterii adunate la un loc? 

-

Night_du scrie:Buna si natura moarta. Unde altundeva o sa mai vezi atatea bijuterii adunate la un loc?
" Bijuterii" ? ! ?
Numai la piercing ti-e gandul ? ! ?

In viata nu primesti ceea ce meriti, ci doar ce negociezi !
Daca mai aplicam mult timp politica "dupa mine ... potopul"
s-ar putea sa vina potopul la noi !
Daca mai aplicam mult timp politica "dupa mine ... potopul"
s-ar putea sa vina potopul la noi !
-

ttavi - cappuccino
Re: Marele zid al VULVELOR
Bai, ai gresit titlu', ca io ma uitai juma' de ora si nu vazui niciun vagin, vaginut, sau vaginoi - doar VULVE!!!

We don't need no education
We dont need no thought control
No dark sarcasm in the classroom
Teachers leave them kids alone...
-

dragos6 - Rasnita de cafea
Re: Marele zid al VULVELOR
dragos6 scrie:Bai, ai gresit titlu', ca io ma uitai juma' de ora si nu vazui niciun vagin, vaginut, sau vaginoi - doar VULVE!!!
Tu Dragos nu stii nimic! Era vorba de zidul ce apara vaginul!
viatzaerozsirozestelumeatoata
-

Karina33 - irish coffee
ei, parca tu stii! ala de zici tu se cheama himen si e mai rar ca pasarea dodo! (specie disparuta).

-

dragos6 - Rasnita de cafea
N-am gresit, mah, nici un titlu...asa-i spune, asa i-am zis. Ca si io ma uitai ca matza in calendar, dar cand vazui ca vulva e vulva, si vagina e vagin.........(bai, frate, da' urat nume mai are si vaginul asta, tata...).....
Comunque eu astept marele zid al penisului........
Comunque eu astept marele zid al penisului........

-

bai, zid nu am gasit, da' o gradina-i buna?

(asta-i langa lacul Titicaca, in Peru); sau ceva temple:

(Thailanda)

(templu din Japonia)
etc.

(asta-i langa lacul Titicaca, in Peru); sau ceva temple:

(Thailanda)

(templu din Japonia)
etc.