sunt utile cursurile pentru adulti?
Moderator: dragos6
2 mesaje
• Pagina 1 din 1
sunt utile cursurile pentru adulti?
Buna tuturor,
Voi ce parere aveti, sunt utile cursurile pentru adulti sau o data ce ai trecut de varsta facultatii, de 30 de ani sa zicem, degeaba te mai apuci sa inveti?
M-am contrazis mult cu o amica pe tema asta...
Eu fac niste cursuri eurocor de design interior acum, prin corespondenta si chiar am avut mici bucurii fiindca ma pasioneaza domeniul, iar la cursuri eurocor ai si o tema , profesorul raspunde online, m-am bucurat ca am luat "foarte bine"...
Amica mea zice ca sunt pierdere de "timp si bani"...
Voi ce parere aveti, sunt utile cursurile pentru adulti sau o data ce ai trecut de varsta facultatii, de 30 de ani sa zicem, degeaba te mai apuci sa inveti?
M-am contrazis mult cu o amica pe tema asta...
Eu fac niste cursuri eurocor de design interior acum, prin corespondenta si chiar am avut mici bucurii fiindca ma pasioneaza domeniul, iar la cursuri eurocor ai si o tema , profesorul raspunde online, m-am bucurat ca am luat "foarte bine"...
Amica mea zice ca sunt pierdere de "timp si bani"...

- ana_maria2010
- cafe-latte
Re: sunt utile cursurile pentru adulti?
Sunt foaaaarte utile ! Iti aduc acele "mici bucurii" pe care le gasesti din ce in ce mai greu pe masura ce evolueaza varsta ! Succes !
In viata nu primesti ceea ce meriti, ci doar ce negociezi !
Daca mai aplicam mult timp politica "dupa mine ... potopul"
s-ar putea sa vina potopul la noi !
Daca mai aplicam mult timp politica "dupa mine ... potopul"
s-ar putea sa vina potopul la noi !
-

ttavi - cappuccino
2 mesaje
• Pagina 1 din 1