Topicul NECENZURAT! (intrati pe proprie raspundere!)
Moderator: dragos6
Re: Topicul NECENZURAT! (intrati pe proprie raspundere!)
reyhan01 scrie:ioana_darius.blaj scrie:gataaaaa!!! l-am gasit![]()
dragii mei,
va rog sa va astupati urechile/ochii.
numa' urechile,ca ochii sunt larg deschisi![]()
asteptam![]()
io fug la "ce mi-a placut azi care nu mi-a placut,care este
mai bine fugi la cafea...acolo trai nu gluma

- mamitza_16
- frappuccino
fricoaselor...
Viziune înseamna sa vezi lucrurile nu cum sunt, ci cum vor fi...
Orice vis poate deveni realitate cu conditia sa sti ce sa visezi...
-

pitbully - frappuccino
pwla mea, s-a dus de tot forumu' 

Viziune înseamna sa vezi lucrurile nu cum sunt, ci cum vor fi...
-

pitbully - frappuccino
Pentru că a venit primăvara şi pentru că vrem să fii admirată şi invidiată, ne-am gândit la tine, şi la nevoile tale! Vizitează-ne, şi-ţi vom arăta câteva produse care sigur te vor pune în valoare şi care-ţi vor sublinia frumuseţea! ...
Ultima oară modificat de dragos6 pe Dum Mar 11, 2012 5:58 pm, modificat 1 dată în total.
Motiv: şters referirea / reclamă; nu mai încerca!
Motiv: şters referirea / reclamă; nu mai încerca!
- Boutike
- cafe-latte
Boutike scrie:Pentru că a venit primăvara şi pentru că vrem să fii admirată şi invidiată, ne-am gândit la tine, şi la nevoile tale! [Vai ce chestie CÂH!!!] Vizitează-ne, şi-ţi vom arăta câteva produse care sigur te vor pune în violare şi care-ţi vor subţia frumuseţea!
Intră şi tu pe http://www.botik.ro !
PS: pentru că avem grijă şi de portofelul tău, avem pentru tine pârţuri foarte mici, începând cu 12 lei!
Te aşteptăm şi pe pagina de Facibuci.
O zi frumoasă şi o primăvară însorită!
Echipa Botik

We don't need no education
We dont need no thought control
No dark sarcasm in the classroom
Teachers leave them kids alone...
-

dragos6 - Rasnita de cafea
Buna Ziua Night Du, Dragos6. I-mi cer scuze tuturor daca nu am mai postat de mult pe acest site si daca nu incomodez in legatura cu aparatele electronice va pot ajuta cu lucrul gratuit cand revin in tara. Am incercat sa comunic pe acest site dar nu am reusit deoarece serverele din Romania nu au multe conditii de acces la cele internationale si site-ul 121 a avut modificari o perioada in care am insistat sa comunic chiar cand am fost in tara. Am citit cand am avut ocazia mesajele voastre de pe forum foarte dificil din cauza serverelor care transmit cum pot vizualizarea lor si doresc daca nu incomodez sa spun despre telemobilul Samsung lui Night Du ca se poate repara ieftin ca si celelalte aparate ale voastre daca le mai aveti. Asa cum spunea Dragos6 despre telemobilele glisante, banda flat cable dintre baza si display se deterioreaza dupa un timp nefiind inca inventata alta solutie mai rezistenta pe care banda o pot schimba gratuit doar sa fie cumparata de proprietar ca si alte piese care sint necesare la alte aparate unde nu puteti suporta costurile de reparatii. Daca doriti va pot cumpara din strainatate piesele necesare care nu se gasesc in tara. Urmaresc postarile voastre si i-mi plac fiindca sunt sentimente sincere si mai mereu la subiect. Nu stiu daca incomodez sa intervin asa (tam-nesam) si i-mi cer scuze.
- with love
- cafe-latte
O compatimesc pe DanielaF si are tot dreptul sa fie ofensata de mizeria morala si fizica din Bucuresti. Dragos6 e un bun psiholog inovand acest topic necenzurat semanand cu partea din testul clinic a meseriasilor din echipa lui Bruce Willis din filmul Armageddon. Get all out spunea psihiatrul lui Big Bear.
- with love
- cafe-latte