Un gand pentru o profesoara

Orice topic ce nu isi gaseste locul in categoriile existente

Moderator: dragos6

Un gand pentru o profesoara

Mesajde mira2010 » Mie Ian 18, 2012 10:32 am

Manuela Prajea a primit Certificatul The National Society of High School Scholars, fiind astfel printre cei zece profesori care anual primesc această distincție.

Ceremonia de oferire a premiilor s-a desfăşurat în SUA, în prezenţa a numeroase oficialităţi şi personalităţi, printre care şi guvernatorul statului Georgia, reprezentanţi ai Departamentului de Stat al SUA, dar şi ai mediului academic de pe întreaga planetă.
Profesoara de la Colegiul Naţional Traian din Drobeta Turnu Severin a ajuns aici după ce una dintre elevele sale, Alina Popescu, a nominalizat-o ca îndrumător în tainele matematicii.
„Eu mă bucur foarte mult că doamna Manuela Prajea a primit acest premiu internaţional pentru că îl merita, mai ales pentru munca şi pentru devotamentul faţă de această meserie. Eu am nominalizat-o ca şi educator al meu spre o carieră în SUA, iar Consiliul Director al asociaţiei NSHSS stabileşte anual zece astfel de profesori care primesc distincţiile respective“, a declarat Alina Popescu, studentă la Harvard.
„Noi ne bucurăm foarte mult pentru doamna noastră profesoară. Merita acest premiu. Este o mândrie pentru noi şi ne simţim onoraţi că dânsa ne împărtăşeşte zilnic din cunoştinţele pe care le are. Este un om bun şi ne este și o prietenă foarte bună. Sperăm că şi noi vom reuşi cu ajutorul dânsei să ajungem pe aceleaşi culmi pe care au ajuns foştii noştri colegi care acum studiază în America“, a declarat Diana Boceanu, elevă în clasa a XI-a la Colegiul Naţional Traian.
mira2010
frappuccino

Înapoi la Locasul off-topic