Valabilitate vodafone
Moderator: dragos6
9 mesaje
• Pagina 1 din 1
Valabilitate vodafone
Treaba sta asa (am intrebat si pe site...de fapt nu pe site, ca acolo nu ai cum sa-i contactezi, eu nu stiu, numai facebook exista in lumea asta?...pana primesc eu raspuns de la ei..............)
Primesc un sms de la vodafone, cu o saptamana in urma....de ce mama naibii nu l-au trimis si ieri? Eu am uitat, uita-m-ar problemele, ca am primit mesaj de la ei...
Am valabilitate pana la 14 dec, ora 14,23 (ora Ro, banuiesc) dupa care nu mai pot initia apeluri.
Repet, am uitat de mesaj, am uitat ca ieri era 13, si am si pierdut aia 4,50 E.
Acuma...ce vreau sa stiu....am pierdut tot numarul, pa, la revedere?, sau numai capacitatea de a suna (adica am intrat in perioada de gratie)?
Sa ma lamureasca careva, rogu-va, ce vrea sa zica "ai valabilitate pana la 14 dec, ora 14.23, dupa care nu vei mai putea initia apeluri"?
Si ce trebuie facut mai departe (in caz ca se poate face ceva)?
Merci.
Primesc un sms de la vodafone, cu o saptamana in urma....de ce mama naibii nu l-au trimis si ieri? Eu am uitat, uita-m-ar problemele, ca am primit mesaj de la ei...
Am valabilitate pana la 14 dec, ora 14,23 (ora Ro, banuiesc) dupa care nu mai pot initia apeluri.
Repet, am uitat de mesaj, am uitat ca ieri era 13, si am si pierdut aia 4,50 E.
Acuma...ce vreau sa stiu....am pierdut tot numarul, pa, la revedere?, sau numai capacitatea de a suna (adica am intrat in perioada de gratie)?
Sa ma lamureasca careva, rogu-va, ce vrea sa zica "ai valabilitate pana la 14 dec, ora 14.23, dupa care nu vei mai putea initia apeluri"?
Si ce trebuie facut mai departe (in caz ca se poate face ceva)?
Merci.
-Fereste-te de cel ce-ti cere un deget. Si nu ii da toata mana. Pt ca iti va lua tot bratul si tot impotriva ta se va rascula, atunci cand vrei sa-ti iei mana inapoi....
-

Night_du - simply the best
Re: Valabilitate vodafone
Pana-mi raspundeti voi....(ca si pe face, dealtfel)...am rezolvat..
Am reincarcat... Si cica am valabilitate pana in ian
si cica am 8,50 E...
Ori astia nu stiu ce fac.....ori nu stiu ce fac.......................
Am reincarcat... Si cica am valabilitate pana in ian
si cica am 8,50 E...
Ori astia nu stiu ce fac.....ori nu stiu ce fac.......................
-Fereste-te de cel ce-ti cere un deget. Si nu ii da toata mana. Pt ca iti va lua tot bratul si tot impotriva ta se va rascula, atunci cand vrei sa-ti iei mana inapoi....
-

Gabi, din cite stiu numarul se pastreaza , nu mai poti sa suni tu , dar poti fi sunat, asa e?
- anena
- frappuccino
Nu stiu, iubita...ce de aia intreb... Nu am mai avut pana acum probleme de ast gen, de aia nu stiu.
Aici (la TIM, compania la care sunt) ma anunta prin telefon...de la data de...nu vei mai putea apela, vei putea fi apelat pt x timp, dupa care iti vei pierde numarul... Deci sunt mult mai...nu gasesc cuvantul...mai grijulii....cu clientii...intelegi?
De la Voda am primit un singur sms...acu 1 sapt, cum spusei...si basta... Iti dai seama ca intre timp uitai si cum ma cheama.............
Aici (la TIM, compania la care sunt) ma anunta prin telefon...de la data de...nu vei mai putea apela, vei putea fi apelat pt x timp, dupa care iti vei pierde numarul... Deci sunt mult mai...nu gasesc cuvantul...mai grijulii....cu clientii...intelegi?
De la Voda am primit un singur sms...acu 1 sapt, cum spusei...si basta... Iti dai seama ca intre timp uitai si cum ma cheama.............
-

Night_du scrie:Nu stiu, iubita...ce de aia intreb... Nu am mai avut pana acum probleme de ast gen, de aia nu stiu.
Din cite stiu , din tara, de la cei care beneficiaza de sevicii vodafone, este un operator de telefonie mobila tare slab si lipsit de respect fata de clienti.Si tata a avut abonament la ei si a fost tare nemultumit.Dar stiu ca iti ramine valabil numarul o perioada de timp, dupa care, cum spui tu, il pierzi.De obicei este vorba de 6 luni, in care nu poti suna dar poti fi sunata.
Pup.
- anena
- frappuccino
Numarul de telefon nu il pierzi, doar ca nu mai poti suna tu dar poti primi apeluri, cel putin asa se intampla in tara, eu am o cartela de genul asta si o incarc cand imi aduc aminte.
-

ela 24 - frappuccino
Aha...si pt cat timp?...E perioada asta de gratie?
Ca sa stiu pe viitor, ca oi muri, si n-oi sti ce e aia si cu ce se mananca............
Ca sa stiu pe viitor, ca oi muri, si n-oi sti ce e aia si cu ce se mananca............
-

Night_du scrie:Aha...si pt cat timp?...E perioada asta de gratie?
Exact nu stiu, dar eu am tinut o fara sa o incarc apoximativ 3 luni si inca mai am numarul.
-

ela 24 - frappuccino
9 mesaje
• Pagina 1 din 1