Ce carte cititi acum? :D
Moderatori: dragos6, Night_du, Safari Sunrise, 121
Ce carte cititi acum? :D
Sa mai fur si eu titluri 
Doresc sa realizez ceva special,nobil,dar sunt datoare sa ma achit intai de sarcinile marunte,ca si cum ar fi speciale si nobile
-

marinush - espresso
daca e vorba de furat ... "poveste cu un hobbit" (piticii stiu de ce).
o recomand oricarui "om mare", cu servici, stresat si ocupat.
o recomand oricarui "om mare", cu servici, stresat si ocupat.
- loredana_c
- cafe-latte
[be9c620][color=bluee9c620]Am luat aseara dupa internet Dan Brown-Conspiratia
e interesanta,merita citita asa cum tot de acelasi autor si Codul lui Da Vinci este destul de captivanta
[/colore9c620][/be9c620]
-

anamariadmtr - frappuccino
"Despre dragoste si alti demoni"- Garcia Marquez
Si la ei e atat de cald, si la noi -20 grade.Merita citita!Pofta mare la lectura.
Si la ei e atat de cald, si la noi -20 grade.Merita citita!Pofta mare la lectura.
- norma jean
- espresso
SUBSCRIU ANEI -MARIA DMTR.....DAN BROWN " ADEVARUL GHIETEI"(LA VERITA DEL GHIACCIO)....CU TOATE CA, CRED CA E VORBA DE ACEASI CARTE "CONSPIRATIA"
PE CELELALTE 2 CARTI ALE LUI DEJA LE-AM DEVORAT SI IMPRUMUTAT LA TOATA LUMEA.....E MAGNIFIC CATA IMAGINATIE POATE AVEA ACEST SCRIITOR.... ETOTAL ALTFEL DE CEEA CEAM CITITPANA ACUM...
"INGERI SIDEMONI" AM IMPRUMUTAT-O UNEI BATRANELE...SI DE FIECARE DATA CAND MA INTALNEAM CU EA IMI SPUNEA CE TARE E CARTEA..EA AVND O BIBLIOTECA IMPRESIONANTA DE CARTI:STEPHEN KING....JOHN GRISHAM....PARTICIA CORNWELL SI NU NUMAI....
CARTILE LUI DAN BROWN MERITA CITITE CU VARF SI INDESAT....
ASA CA.....
PE CELELALTE 2 CARTI ALE LUI DEJA LE-AM DEVORAT SI IMPRUMUTAT LA TOATA LUMEA.....E MAGNIFIC CATA IMAGINATIE POATE AVEA ACEST SCRIITOR.... ETOTAL ALTFEL DE CEEA CEAM CITITPANA ACUM...
"INGERI SIDEMONI" AM IMPRUMUTAT-O UNEI BATRANELE...SI DE FIECARE DATA CAND MA INTALNEAM CU EA IMI SPUNEA CE TARE E CARTEA..EA AVND O BIBLIOTECA IMPRESIONANTA DE CARTI:STEPHEN KING....JOHN GRISHAM....PARTICIA CORNWELL SI NU NUMAI....
CARTILE LUI DAN BROWN MERITA CITITE CU VARF SI INDESAT....
ASA CA.....
-

tigruta25 - espresso
Eu mai am doua examene si dupa, de abia astept sa sar in cartea unui prof de al meu. Se numeste "Globalizarea. Nenumele nimicului" de Tiberiu Brailean. E o carte foarte buna care descrie lumea de azi in termeni de religie, politica, societate etc. O privire de ansamblu foarte obiectiva in trecut si mai ales in viitor. 
I want to know God's thoughts....the rest are details.
-

Vivian29 - irish coffee
Mi-a fost recomandata si mie, ma apucasem de ea intr-un timp, dar are un inceput cam....cum sa-i zic...prea ramificat, n-am prins ideea si am renuntat...Dar cel care mi-a recomandat-o insista ca e super, odata ce treci de primele 50 de pagini...Am vazut o secventa interesanta din film, m-a convins sa ma apuc de carte...Dupa ce termin "Crima si pedeapsa". Cu asta ma lupt acum...
Doresc sa realizez ceva special,nobil,dar sunt datoare sa ma achit intai de sarcinile marunte,ca si cum ar fi speciale si nobile
-

marinush - espresso
Înapoi la Pofta de lectura, arta, educatie