ce fel de carti cititi?
Moderatori: dragos6, Night_du, Safari Sunrise, 121
17 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
ce fel de carti cititi?
Mai aveti timp sa cititi? Din moment ce sunteti pe acest forum, raspunsul ar fi da.
Intrebarea mea din ce domenii fac parte cartile pe care le studiati. Cititi doar pentru a va umple timpul, orice va cade in mana sau va alegeti cu grija lecturile? Cititi pentru a afla ceva nou, ceva frumos, sau doar pentru frumusetea stilului, sau pentru povestea respectiva? Citit beletristica sau carti practice?
Intrebarea mea din ce domenii fac parte cartile pe care le studiati. Cititi doar pentru a va umple timpul, orice va cade in mana sau va alegeti cu grija lecturile? Cititi pentru a afla ceva nou, ceva frumos, sau doar pentru frumusetea stilului, sau pentru povestea respectiva? Citit beletristica sau carti practice?
- veverita_vesela
- cafe-latte
si daca e mai mult decat un domeniu, cum fac?
citesc poezie, beletristica si in domeniul profesional
In viata exista doua tragedii. Una e sa obtii ceea ce doresti cealalta sa nu obtii(G.B.S)
-

dorina17 - blue eyes
salut, ma bucur sa intru pe acest forum.
eu citeam foarte multa beletristica si clasicii sunt preferatii mei. Acum, de vreo cativa ani-3-4ani- citesc mai mult literatura utilitara:psihologia copilului, a cuplului sau carti despre psihologia femeii. Unele din chestiile de acolo mi-au confirmat felul meu de a privi viata si m-au incurajat s-o tin tot asa.De multe ori am salvat familia de la situatii tensionate sau m-am ferit de mult stres aplicand ce am citit.Si am ajutat si pe altii.Daca vreti pot sa va recomand cateva titluri.
eu citeam foarte multa beletristica si clasicii sunt preferatii mei. Acum, de vreo cativa ani-3-4ani- citesc mai mult literatura utilitara:psihologia copilului, a cuplului sau carti despre psihologia femeii. Unele din chestiile de acolo mi-au confirmat felul meu de a privi viata si m-au incurajat s-o tin tot asa.De multe ori am salvat familia de la situatii tensionate sau m-am ferit de mult stres aplicand ce am citit.Si am ajutat si pe altii.Daca vreti pot sa va recomand cateva titluri.
- inicole
- cafe-latte
in general prefer cartile practice. imi plac cele care s ocupa cu "investigatii" privitoare la functiile creierului din punct d vedere psihiatric si psihologic .
Recomand: psihologia minciunii,creierul p cont propriu
Recomand: psihologia minciunii,creierul p cont propriu
-

ch3mical_A - cafe-latte
Salut!
Ma bucur ca exista asa un topic;imi place sa citesc si prefer cartile de medicina.
Apropo, am reusit sa achizitionez cartea "Studiul China"
de pe site-ul www.***.ro si merita citita de fiecare din noi. Este o carte scrisa de un medic american care a cercetat China in ce priveste nutritia.
editat dragos6
Ma bucur ca exista asa un topic;imi place sa citesc si prefer cartile de medicina.
Apropo, am reusit sa achizitionez cartea "Studiul China"
de pe site-ul www.***.ro si merita citita de fiecare din noi. Este o carte scrisa de un medic american care a cercetat China in ce priveste nutritia.
editat dragos6
Nihil sine Deo!
- frger
- cafe-latte
beletristica in general...dar mai citesc si psihologie si istorie...
I like being a mess. It's who I am.
-

Inner Fire - cafe-latte
Balkan Girl scrie:Ador cartile cu subiecte legate de Holocaust
Ce exprimare cel putin bizara! Cum poti sa adori cartile cu subiecte atat de dureroase? Ne dai si noua cateva exemple? Poate imi scapa mie ceva ...
Zambeste, maine va fi mai rau!
-

talmacita - cafe-latte
raluk68 scrie:Eu am inceput din nou sa citesc mai mult! Beletristica. Recunosc, pofta mi-a redeschis-o colectia de la "Cotidianul"! In majoritate cartile-s bune si in plus accesibile ca pret.
Citesc "de placere".
la fel ca tine eu am inceput sa citesc mai des de cand a aparut colectia "Adevarul".nu mai aveam timp de citit dar mi-am propus sa cumpar toate cartile si le desfac din tipla pe rand , dupa ce le citesc una cate una. am citit cam jumatate din cele aparute pana acum kiar dak pe unele le citisem cu mult timp in urma.Acum mi-am reamintit ce placut si relaxant este sa citesti asa k in timpul meu liber cititul a redevenit principala mea preocupare.
- mirelapisoi
- cafe-latte
aiurea votul!!
eu citesc mai multe genuri, dar nu am putut vota decat unul!!???!!!!
eu citesc mai multe genuri, dar nu am putut vota decat unul!!???!!!!

Fericirea este un fluture, care, atunci cand este urmarit, este intotdeauna la un pas de a fi prins, dar daca stai linistit, se poate aseza pe tine!

-

titilica - frappuccino
17 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
Înapoi la Pofta de lectura, arta, educatie