MAXIME

Carti, reviste, povesti, autori, reclame... tot ce e de citit.

Moderatori: dragos6, Night_du, Safari Sunrise, 121

Emil Cioran

Mesajde Aliass » Lun Aug 06, 2007 10:43 pm

“Regretul meu este ca diavolul m-a ispitit atat de rar…Dar nici Dumnezeu nu m-a iubit.”
Aliass
cafe-latte

Emil Cioran

Mesajde Aliass » Lun Aug 06, 2007 10:44 pm

“Regretul meu este ca diavolul m-a ispitit atat de rar…Dar nici Dumnezeu nu m-a iubit.”
Aliass
cafe-latte

Mesajde Karicia » Mar Aug 07, 2007 7:17 pm

Las si eu cateva maxime, sper ca n-au mai fost puse :?

[color=bluead04ca]Numai cu inima poti vedea lucrurile corect. Ce este esential este invizibil pentru ochi. [Antoine de Sant Exupery]

Oamenii mari numesc rusine faptul de a pierde si nu cel de a insela pentru a castiga. [Nicolo Machiavelli]

Forta nu-i a celui puternic, ci a celui care stie sa creasca. [Leonardo Sole]

Nu avem voie sa lasam totul la voia intamplarii, asa cum nu avem voie sa ne innecam. Innoata! [ John Fowles]

Spune-mi si voi uita; arata-mi si poate imi voi aduce aminte; implica-ma si voi intelege. [proverb chinezesc]

Nu esti invins decat atunci cand crezi ca ai fost invins. [F. de Rojas]

Cand dusmanul accepta mita, nu mai e dusman. E angajat. [Blaise Pascal]

Jigneste-ma pentru a-mi da forta de a te ucide. [Paul Valery]

O calatorie de mii de mile incepe cu un pas. [Laotse]

Numai dupa invidia altora iti dai seama de propria valoare. [Tudor Musatescu]

Nu voi fi un om obisnuit pentru ca am dreptul sa fiu extraordinar. [Peter O'Toole]

Timiditatea, un defect al oamenilor mari; tupeul, un defect al oamenilor mici. [Maurice Coyaud]

Ridicolul e doar o prejudecata. Cei care au curajul sa infrunte ridicolul cuceresc lumea. [Mirabeau]

Ceea ce uimeste, uimeste o singura data; dar ceea ce este admirabil este din ce in ce mai admirat. [anonim]

Cum poti ajunge sa te cunosti? Niciodata contemplandu-te, totdeauna actionand. Incearca sa-ti faci datoria si vei sti indata cine esti. [Goethe]

Nu trebuie sa fii trist ca n-ai fost remarcat. Fii trist ca n-ai facut nimic remarcabil. [Confucius]

Exista batalii pe care ar fi mai bine sa le ocolesti; nu din teama ca le-ai putea pierde ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu-le. [Gelu Negrea]

Daca astepti momentul potrivit, te intrec altii care nu il asteapta. [Woody Allen]

Nicio razbunare nu emai mare decat uitarea. [Baltasar Gracian]

Singura fericire adevarata este fericirea imediata. Daca astepti prea multa vreme realizarea unei dorinte, risti atunci cand ea ti s-a realizat sa te afli in fata unui lucru pe care nu-l mai doresti. [anonim]

Cine se da drept altul decat ceea ce este, ce ticalosie n-a facut un astfel de om, care se fura si pe sine insusi. [anonim]

Cei care renunta la libertatea esentiala pentru a obtine o siguranta temporara nu merita nici libertatea si nici siguranta. [Ben Franklin][/colorad04ca]
Karicia
cafe-latte

maxime educatie

Mesajde andra7 » Sâm Sep 22, 2007 5:20 pm

Am gasit pe un site maxime despre educatie http://www.kids-shop.ro//articol.php?articol=495
sper sa fie de folos...
andra7
cafe-latte

Mesajde frger » Joi Ian 17, 2008 10:34 pm

"Femeia frumoasa si fara minte este ca un inel de aur pus in ratul unui porc." Solomon
Nihil sine Deo!
frger
cafe-latte

Mesajde anena » Mie Ian 23, 2008 5:25 pm

"Oamenii nu sunt prizonierii sortii, ci doar a propriei minti" - Roosevelt

"Oamenii se impart in doua categorii.Cei care cauta sensul vietii, fara sa-l gaseasca si cei care il gasesc fara sa-l caute" - Cioran

Si asta mi-a placut in mod deosebit
"Prietenia inseamna acelasi suflet in doua trupuri" - Aristotel
anena
frappuccino

Re: MAXIME

Mesajde moniqa_313 » Lun Mai 16, 2011 9:25 pm

Maxime ilustrate prin fotografii artistice. Merită văzut!
moniqa_313
cafe-latte

Anterior

Înapoi la Pofta de lectura, arta, educatie