Meduza
Moderatori: dragos6, Night_du, Safari Sunrise, 121
Meduza
Era Complexitatii este un concept valurit si nonliniar care se valureste inspre stiinta si fictiune...Fiecare dintre noi gaseste de cuviinta sa scrie....Eu construiesc Meduza pe Net. Ea suna cam asa: Sigur ca madam Bertha nici n-a clipit cand valurile timpului m-au aruncat prin peretele casei sale drept in fata semineului. Madam Bertha a ras amuzata. Mi-a aratat calendarul. Era 15 august 1940. Berlinul stralucea intr-un soare militaros. Militiile din Farida marsaluiau catre Weisshaus in cautarea gherilelor rosii. Madam Bertha mi-a facut un ceai apoi m-a dus sa vad Calea. Vrei sa scrii cartea intr-un fel mai straniu, nu? Ai niste banuieli, nu? Nu te mai multumesc adevarurile sleite de la Scoala de Tip Fabrica?! Intrebarea ei m-a surprins. De unde stia ea ca eu scriam o carte? Stii, cateodata imi este frica. Sa nu-ti fie, mi-a soptit madam Bertha pierzandu-se intr-un abur. Dar inceputul nu e in anul 1940. Nimeni nu stie unde e inceputul Politicii. Asta e. Scriu o carte despre politica. Poate ca senatorii Romei ar citi-o cu nesat. Dar poate ca si Micii Calugari din Ehren ar rontai cartea mea cu bucurie si nerabdare. Cercetarile lor despre Gastronomia Magica sunt atat de frumoase incat nu poti sa nu te intrebi daca ingurgitarea, masticatia si digestia nu sunt politici de taina ale Mintii.
Ultima oară modificat de Ovidiu Bufnila pe Dum Oct 28, 2007 3:28 pm, modificat de 17 ori în total.
-

Ovidiu Bufnila - espresso
Asa vrea eu da nu e asa, draga Paagli. Bine ai venit in cel mai incalcit topic bufnilian de la Adam & Eva incoace.

-

yleany scrie:"noi" este pluralul seniorial, nu?
Multumesc frumos Yleany pentru anecdotica. Nu sunt genul ala de Scriitor. De fapt nu sunt un Gen.
-

Sa incepem cu un link din Turcia. Gasiti acolo, spre descarcarea si deslusirea Incalcitului fictionalul bufnilian:
[be2ee61]Pataggonia[/be2ee61]
http://www.muratkaplan.net/kutuphane.asp?KatID=1#Liste
PS: Cum a ajuns Pataggonia acolo e o enigma frumoasa.

[be2ee61]Pataggonia[/be2ee61]
http://www.muratkaplan.net/kutuphane.asp?KatID=1#Liste
PS: Cum a ajuns Pataggonia acolo e o enigma frumoasa.
-

[quoteebc43d="paagli"][quoteebc43d="Ovidiu Bufnila"] De fapt nu sunt un Gen.
[/quoteebc43d]
nici macar ... masculin?
[/quoteebc43d]
Gen era un Cod. Senorial trebuia decodificat si atat. OK. [bebc43d]Paagli, CINE ESTI CAND CITESTI?[/bebc43d]
nici macar ... masculin?
Gen era un Cod. Senorial trebuia decodificat si atat. OK. [bebc43d]Paagli, CINE ESTI CAND CITESTI?[/bebc43d]
-

[quote3ff109="Ovidiu Bufnila"] [b3ff109]Paagli, CINE ESTI CAND CITESTI?[/b3ff109][/quote3ff109]
paagli sunt ... orice fac ... a, ba nu ... am si momente de plod rasfatat, da' atunci ma smiorcai, nu citesc
paagli sunt ... orice fac ... a, ba nu ... am si momente de plod rasfatat, da' atunci ma smiorcai, nu citesc
hasi khusi meye ... sukhi meye
-

paagli - frappuccino
Un al doilea link o sa va poarte direct in Olanda. La acest link veti gasi sau gasiti fictionalul bufnilian:
[b73b7be]Because[/b73b7be]
http://www.xs4all.nl/~aboiten/cont138.htm
[b73b7be]Because[/b73b7be]
http://www.xs4all.nl/~aboiten/cont138.htm
-

eu stiu ca pe piata, clientul decide ce produce sau vinde comerciantul
daca se cer pantofi, producem pantofi, daca se cer manele, producem si vindem manele, etc...
daca producem sau comercializam o marfa care nu se cauta si nu se vinde, nu suntem multumiti
daca produci si vinzi marfa de calitate in functie de cerere si vezi ca iti pastezi clientii, inseamna ca ti-ai atins scopul
cel mai important, dupa mine e sa nu-ti pierzi clientii, caci atunci inseamna ca le dai ceea ce vor, dar nu la calitatea asteptata de ei
cu scriitorii nu stiu cum e treaba, caci depinde de ce scri
daca lumea te citeste, inseamna ca scri bine, adica reusesti sa transmiti informatia intr-un mod placut, captivant
daca cititorii nu te mai citesc inseamna ca nu le mai captezi interesul
fiecare are clienti pentru marfa sa, depinde de domeniu, daca domeniul tau intereseaza 10 sau 100 de oameni
daca din 10 ai captat cel putin 7,8 inseamna ca e bine ...daca din 100 ai captat 70, poti face mai mult, dar daca ai captat doar 10 nu stiu cum poti fi multumit, daca n-ai captat nici unul, lasa-te de meserie
daca se cer pantofi, producem pantofi, daca se cer manele, producem si vindem manele, etc...
daca producem sau comercializam o marfa care nu se cauta si nu se vinde, nu suntem multumiti
daca produci si vinzi marfa de calitate in functie de cerere si vezi ca iti pastezi clientii, inseamna ca ti-ai atins scopul
cel mai important, dupa mine e sa nu-ti pierzi clientii, caci atunci inseamna ca le dai ceea ce vor, dar nu la calitatea asteptata de ei
cu scriitorii nu stiu cum e treaba, caci depinde de ce scri
daca lumea te citeste, inseamna ca scri bine, adica reusesti sa transmiti informatia intr-un mod placut, captivant
daca cititorii nu te mai citesc inseamna ca nu le mai captezi interesul
fiecare are clienti pentru marfa sa, depinde de domeniu, daca domeniul tau intereseaza 10 sau 100 de oameni
daca din 10 ai captat cel putin 7,8 inseamna ca e bine ...daca din 100 ai captat 70, poti face mai mult, dar daca ai captat doar 10 nu stiu cum poti fi multumit, daca n-ai captat nici unul, lasa-te de meserie
- alinuta
- frappuccino
noi este un plural care exprima modestia in cazul scriitorilor, mai ales la academicieni, cica... 
What I've felt, what I've known
Sick and tired, I stand alone
Could you be there, 'cause I'm the one who waits for you
Or are you unforgiven, too?
Sick and tired, I stand alone
Could you be there, 'cause I'm the one who waits for you
Or are you unforgiven, too?
-

soranasky - frappuccino
Înapoi la Pofta de lectura, arta, educatie