Pentru cei cu copii, "Mami!Tati!Joaca-te cu mine"

Carti, reviste, povesti, autori, reclame... tot ce e de citit.

Moderatori: dragos6, Night_du, Safari Sunrise, 121

Pentru cei cu copii, "Mami!Tati!Joaca-te cu mine"

Mesajde sunmom » Vin Noi 19, 2010 1:10 pm

Mami! Tati! Joaca- te cu mine!": Mirela Retegan lansează sambata la ora 12 la Targul Gaudeamus cartea de jucat cu copiii!
Gasca Zurli, impreuna cu Zana Buna si Vrajitoarea Tura Vura, vor face un super show pentru invitatii mici si mari!
Cartea intitulata- Mami! Tati! Joacă-te cu mine este insotita de CD-ul ”Jocuri de Jucat in Trafic” si face parte din colectia Biblioteca parintilor (editura Aramis) .
Ideea autoarei- audiobook-ul - Jocuri de jucat in trafic- este o premiera internationala. 50 de jocuri sunt inregistrate de Mirela Retegan si fetita ei – Maya Sorian.
”Toate jocurile din aceasta carte le-am incercat pe pielea mea, de dragul copilului meu. Am petrecut cu Maya in trafic cred ca jumatate din timpul nostru impreuna (cel putin in timpul saptamanii. Si pentru ca era timp pretios pe care il vroiam de calitate, si pentru ca vroiam sa o provoc sa-mi spuna cat mai multe din lucrurile pe care le simte si le gandeste, inventam provocari- jocuri de jucat in trafic. Mi-am dorit ca experienta mea de mama sa ajunga in casele cat mai multor familii. Sunt sigura ca multi parinti nu stiu cum sa se joace cu copiii lor , nu le vin in minte jocuri simple, chiar daca si-ar dori asta. Am evitat sa-i spun copilului meu: du-te in camera ta cat fac eu de mancare. Am cautat sa-i spun- uite, pana cand eu pregatesc cina, hai sa ne jucam de-a...( gasiti foarte multe exemple in capitolul - Jocuri de Jucat in casa)...”- declara autoarea.
sunmom
cafe-latte

Înapoi la Pofta de lectura, arta, educatie