"Programul Terra"
Moderatori: dragos6, Night_du, Safari Sunrise, 121
33 mesaje
• Pagina 3 din 3 • 1, 2, 3
Pai da, ca lumea e prinsa cu altele....
Acele articole exista, eu am reusit atunci sa le citesc ( rusinos, dar nu mai tin minte cum am ajuns la ele...
)insa stiu ca le-am listat ca sa le arat unor prieteni care citeau cartea. Le mai am acasa prin biblioteca pentru ca mi-au placut.
Si eu sunt curioasa ce a mai scris Toni Victor Moldovan, in afara de cartea discutata mai sus si acele articole nu am mai pus mana pe nimic. Chiar ma intrebam...
Daca stie cineva ceva sa imi spuna si mie.
Acele articole exista, eu am reusit atunci sa le citesc ( rusinos, dar nu mai tin minte cum am ajuns la ele...
Si eu sunt curioasa ce a mai scris Toni Victor Moldovan, in afara de cartea discutata mai sus si acele articole nu am mai pus mana pe nimic. Chiar ma intrebam...
Daca stie cineva ceva sa imi spuna si mie.
- norma jean
- espresso
Re:
http://www.scribd.com/doc/20305327/Prog ... r-Moldovan Aici puteti gasi cartea . Stiu ca e cam trz. dar eu abia am citit-o .O recomand tuturor celor care inca mai gandesc. Carti de genul acesta vor fi intotdeauna foarte greu de gasit ( uneori asa ceva deranjeaza ) . Sper ca am fost de ajutor .
- chareclaurentiu
- cafe-latte
Re:
Mersi de informatie. Eu inca mai caut si alte lucrari de acelasi autor. Or mai fi?
Spor la citit tuturor.
Spor la citit tuturor.
- norma jean
- espresso
33 mesaje
• Pagina 3 din 3 • 1, 2, 3
Înapoi la Pofta de lectura, arta, educatie