Târgul de Carte Gaudeamus

Carti, reviste, povesti, autori, reclame... tot ce e de citit.

Moderatori: dragos6, Night_du, Safari Sunrise, 121

Târgul de Carte Gaudeamus

Mesajde mira2010 » Vin Noi 12, 2010 6:13 pm

Cea de a XVII-a ediţie a Târgului Internaţional GAUDEAMUS – Carte de învăţătură, va avea loc la Bucureşti începând de joi, 18 noiembrie până luni, 22 noiembrie 2010, în Pavilionul Central Romexpo.
Program de vizitare:
- joi, 18 noiembrie: 16.00 – 21.00
- vineri, 19 noiembrie – duminică, 21 noiembrie: 10.00 – 20.00
- luni, 22 noiembrie: 10.00 – 16.00
Elevii, studenţii, cadrele didactice, pensionarii, membrii uniunilor de scriitori şi jurnaliştii au intrarea liberă, pe baza documentelor specifice vizate la zi (carnet de elev/student, legitimaţie de membru/serviciu, talon de pensie).

Dacă aveţi cărţi care nu vă mai trebuie, predati-le la acest târg şi vor ajunge la bibliotecile de la ţară, unde este mare nevoie de ele.
Cărţile se întorc acasă este un proiect cultural de anvergură naţională, iniţiat de Radio România, în colaborare cu Fundaţia Noi citim.
mira2010
frappuccino

Târgul de Carte Gaudeamus Craiova 2011

Mesajde mira2010 » Joi Mar 10, 2011 2:25 pm

Ediţia a X-a a Târgului GAUDEAMUS Craiova se desfăşoară în Foaierul Teatrului Naţional „Marin Sorescu”.
Programul de vizitare: 8 - 12 martie, de marţi până vineri, între orele 10.00 – 18.00 şi sâmbătă, între orele 10.00 – 14.00.
Intrarea este liberă pentru toate categoriile de vizitatori.

Donaţi cărţi la Gaudeamus Craiova 2011!
Proiectul „Cărţile se întorc acasa”, iniţiat de Radio România, în colaborare cu Fundaţia „Noi citim”, în anul 2010, continuă şi anul acesta. Proiectul vizează reorientarea unui important fond de carte, prin donaţie din partea vizitatorilor şi editorilor către bibliotecile din mediul rural. Cărtile vor avea ca destinaţie biblioteci rurale din Oltenia.
Persoană de contact: Cornelia Scarlat - tel. 0745109648
http://www.gaudeamus.ro/ro/caravana/
mira2010
frappuccino

Gaudeamus Carte Scolara 2011

Mesajde mira2010 » Mar Sep 20, 2011 5:53 pm

Daca nu ati fost inca, mai este (putin) timp...

Targul se desfasoara in perioada 15 – 25 septembrie in Bucureşti, Parcul Tineretului - intrarea dinspre Colegiul National "Gheorghe Sincai".
Orar: de luni pana sambata intre orele 11.00 si 19.00, duminica intre orele 11.00 si 16.00.
Aici gasiti manuale, auxiliare scolare acoperind intreaga gama a lucrarilor aprobate de MECTS, materiale didactice, ghiduri si îndrumare pentru cadrele didactice, bibliografie scolara din literatura romana si universala, lectii interactive pe suport multimedia, software educational, cele mai recente aparitii editoriale pentru copii si adolescenti, jocuri interactive pentru prescolari. Intrarea este libera.

Proiectul Cartile se intorc acasa continuă si are ca scop colectarea de carti ce urmeaza sa fie donate bibliotecilor rurale.
http://www.gaudeamus.ro/ro/manuale/
mira2010
frappuccino

Re: Târgul de Carte Gaudeamus

Mesajde arrom » Mar Sep 20, 2011 9:36 pm

La noi in oras va fi la fel tirgul de carte, incepind cu joia saptaminii viitoare.
Io am fost an dupa an la astfel de tirguri,anul asta o sa lipsesc. Mi-i biblioteca superplina iar timp de citit nu mai am...
Sint faine astfel de tirguri,unde se poate vedea multe figuri scriitoricesti sau critici de arta,jurnalisti,etc...Se poate discuta cu ei,om la om si participa la seminariile lor.
Dumnezeu nu e in cer,nu-i pe pamint.
Dumnezeu e in inima noastra!
arrom
frappuccino

Kilipirim

Mesajde mira2010 » Mie Oct 19, 2011 11:19 pm

Nu-i Gaudeamus, dar e... targ!

Kilipirim, intre 19 si 23 octombrie la sala Dalles

De miercuri 19 pana duminica 23 la Dalles se desfasoara Kilipirim, cel mai mare targ de carte cu discount.
Ce carti gasiti la Kilipirim? Titluri ale editurilor romanesti si straine, din 2011 sau din anii trecuti, editii de colectie, carti specializate sau best-sellers in Europa, intr-o oferta generala care acopera toate domeniile de interes: beletristica, hobby, stiinta, carte pentru copii, arta, arhitectura sau design.

http://femina.rol.ro/art/49803-123-kilipirim_intre_19_si_23_octombrie_la_sala_dalles.htm
mira2010
frappuccino

Re: Târgul de Carte Gaudeamus

Mesajde mira2010 » Joi Noi 24, 2011 12:52 am

Targul International Gaudeamus - Carte de invatatura / 23-27 noiembrie 2011, Complexul Romexpo, Bucuresti

Italia este ţara invitată de onoare la GAUDEAMUS 2011, într-un moment special marcat de aniversarea, în acest an, a 150 de ani de la Unirea provinciilor italiene într-un singur stat (1861).

GAUDEAMUS 2011 oferă iubitorilor de carte şi lectură un spaţiu inedit în care să îşi facă auzită vocea, un fel de replică la celebrul Speaker’s Corner din Hyde Park: e vorba de Tribuna Cititorului care va invita publicul să-şi exprime opinia cu voce tare în cadrul Târgului. Iniţiativa aparţine primei reţele de socializare pe probleme de citit din România, Booktopia, care se va lansa cu prilejul acestei ediţii a Târgului Internaţional GAUDEAMUS – Carte de învăţătură.

Campania naţională de donaţii „Cărţile se întorc acasă”
Proiectul Cărţile se întorc acasă este o campanie naţională care vizează completarea fondului de carte al bibliotecilor cu donaţii din partea vizitatorilor şi expozanţilor participanţi la Târgurile GAUDEAMUS derulate pe parcursul întregului an.
Târgul Internaţional GAUDEAMUS propune în acest an o iniţiativă inedită: cărţile colectate în urma campaniei vor fi donate bibliotecilor publice din Chişinău, cu prilejul lansării noului post regional Radio România Chişinău.

Accesul vizitatorilor în incinta Târgului va fi permis pe baza biletelor de intrare, în valoare de 4 lei şi a abonamentelor (valabile pentru întreaga perioadă a Târgului, în valoare de 10 lei), care constituie totodată si suportul pentru Tombola GAUDEAMUS.
Elevii, studenţii, cadrele didactice, jurnaliştii, membrii uniunilor de scriitori şi pensionarii au intrarea liberă, pe baza documentelor specifice vizate la zi (carnet de elev/student, legitimaţie de membru/serviciu, talon de pensie).
Târgul GAUDEAMUS 2011 va putea fi vizitat şi online, pe http://www.gaudeamus.ro, unde cele mai importante evenimente ale Târgului vor fi transmise live audio şi video.
mira2010
frappuccino

Înapoi la Pofta de lectura, arta, educatie