50% minciuna, 50% prostie

Interna, externa sau de culise:)

Moderator: sweetsweet

Mesajde dorina17 » Mar Iun 02, 2009 5:40 pm

fereste-te de prosti, au intotdeauna mintea odihnita
Imagine
In viata exista doua tragedii. Una e sa obtii ceea ce doresti cealalta sa nu obtii(G.B.S)
dorina17
blue eyes

Mesajde arrom » Mar Iun 02, 2009 9:43 pm

dragos6 scrie: io as alege-o pe [b]eba. macar aia e proasta, nu hoata.[/b]

cine-i eba??? :shock: :drunken:
Dumnezeu nu e in cer,nu-i pe pamint.
Dumnezeu e in inima noastra!
arrom
frappuccino

Mesajde dargo » Mar Iun 02, 2009 9:51 pm

arrom scrie:
dragos6 scrie: io as alege-o pe [b]eba. macar aia e proasta, nu hoata.[/b]

fiica-sa lui basescu, elena
Soulmate, dry your eye...cause soulmates never die

Cata parere-i in destin / Cata greseala-i imprejur.
Imagine
dargo
frappuccino

Mesajde arrom » Mar Iun 02, 2009 9:58 pm

dargo scrie:fiica-sa lui basescu, elena

aha,nu m-am gindit... :D (nici la basitu nu trece gindul :D :D )
Mersi!
arrom
frappuccino

Mesajde dragos6 » Mar Iun 02, 2009 11:14 pm

dorina17 scrie:fereste-te de prosti, au intotdeauna mintea odihnita

si mama lor e mereu gravida. stiu; am auzit mai demult toate astea...
Imagine
We don't need no education
We dont need no thought control
No dark sarcasm in the classroom
Teachers leave them kids alone...
dragos6
Rasnita de cafea

Mesajde dragos6 » Mie Iun 03, 2009 12:07 pm

aseara, labeunuTV ( :P ) la emisiunea Nasu' a lu' Radu Moraru a fost chiar ea, eba! zau daca nu m-a convins! serios, ma duc duminica si pe ea o s-o votez!
Imagine
We don't need no education
We dont need no thought control
No dark sarcasm in the classroom
Teachers leave them kids alone...
dragos6
Rasnita de cafea

Mesajde michi 73 » Mie Iun 03, 2009 3:40 pm

arrom scrie:
dragos6 scrie: io as alege-o pe eba. macar aia e proasta, nu hoata.[/b]

dragos6 scrie:aseara, labeunuTV ( ) la emisiunea Nasu' a lu' Radu Moraru a fost chiar ea, eba! zau daca nu m-a convins! serios, ma duc duminica si pe ea o s-o votez!

Nu am sesizat daca Dragos a vorbit serios sau nu. Vreau sa spun care e parerea mea in legatura cu dra EBA. Nu e proasta deloc; inculta, da. Este ambitioasa, vicleana si are consilieri de imagine excelenti. De la gangaveala de acum un an-doi, cand invata pe dinafara dar nu tinea minte ce trebuie sa spuna, de la bolovaneala cuvintelor de acum cateva luni, la toate cele trei emisiuni in care dragii de moderatori (Ciutacu, Cristoiu si Nasu) n-au facut decat sa-i ridice mingea la fileu si sa-i cante in struna, dra EBA a tinut un discurs coerent, a vorbit gramatical si exact ca taica-sau a induiosat auditoriul. Da maica, cine nu si-ar dori o fata sau o nora ca ea care la 30 de ani vorbeste doar de mama si tata si de atmosfera idilica din familie? "cu tata stau mereu de vorba; nu e omul care sa impuna ceva; mama este energica, e stalpul familiei; sora mea e cea mai buna prietena; pentru Elena Udrea am toata consideratia". Toate acestea spuse cu sufletul pe buzele implantate, cu sinceritatea unei fetite de 14 ani au induiosat pana la lacrimi publicul.. Apoi: " vreau sa fac politica; sunt facuta pentru politica; am renuntat la iubire pentru politica; vreau sa ajung sus; tata nu s-a opus, etc.; stiu limbi straine pentru Parlamentul European, etc." Ca de ce vrei sa faci politica, ca ce proiecte ai, cum vei actiona ?", nici o intrebare. Trebuie sa recunosc ca au fost trei aparitii reusite. Lumea a descoperit in ea pe langa frumusete si o politiciana tanara, ambitioasa, buna de gura, bucatica rupta din ta'so si, din cei care-si vor invinge lenea si se vor duce la vot, multi o vor alege (basca cei inregimentati si dirijati de partid). Fata de cei 3.5% cat e cotata azi in sondaje, prevad un mare succes la 6-7%. In marasmul in care traieste, poporul nostru inca e amator de povesti frumoase cu familii model, cu top modele, cu distractie in barurile de pe Dorobanti si cu iubiri jertfite pe altarul...cui? of! pasarica , unde esti tu Jeanne d'Arc, fecioara din Orleans?
Acum sa va povestesc ceva ce am observat mergand trei sferturi de veac taras-grapis pe urmele istoriei. Conducatorii nostri au avut slabiciune pentru femeile importante din viata lor. Maresalul Antonescu, un tip sobru si modest o lasa pe nevasta-sa Maria sa se dea in stamba pe la defilarile de 10 mai, cand, aceasta pasea in fata reginei mama Elena, culegand ovatiile si aplauzele publicului. Criminalul in serie Gheorghiu Dej isi iubea pana la distrugere fiica cea mare, Lica, si nu accepta ca aceasta sa aiba alte relatii decat cele aprobate de el. La ordinul lui, singurul barbat pe care l-a iubit Lica, a fost asasinat in inchisoare. Pe ea a facut-o mare vedeta de cinema desi nu avea pic de talent dar gratie acestei slabiciuni s-au desvoltat studiourile Buftea. De Leana ce sa mai spun? A castigat teren si a pus mana pe putere cand diabetul, prin anii 80 a inceput sa faca ravagii in mintea lui Ceausescu. Din clanul de femei avolitive pe care-l are acasa, Basescu vede in fi-sa cea mica, peste cateva mandate, continuatorul lui. Sa le uram succes celor doi si poporului pe care ii reprezinta.
"eu am fost ca tine(?),tu vei fi ca mine
michi 73
frappuccino

Mesajde arrom » Mie Iun 03, 2009 7:23 pm

in ciuda tuturor,ca place sau nu,eba e si va ramine dulceata lu tata....:P primind tot sprijinul lui...(cam asa functioneaza lumea de azi si de dintotdeauna :twisted:)
arrom
frappuccino

Mesajde puky2009 » Mie Iun 03, 2009 7:25 pm

am inteles diferenta dintre cele doua alegeri
esentialul ce am vrut sa spun se refera la sistemul de discursuri, promisiuni etc. care si anul trecut au fost ''impresionante'' parca in campanie nu s-a stiut ca si pe noi ne plesneste criza, din promisiuni nu numai ca nu s-a dat ci mai mult se ia si s-a luat din drepturi obtinute anterior, dar bine inteles tot la cei nevoiasi. Ar fi bine sa stim si noi ce au realizat concret pt. tara acesti oameni?
care sunt sin mult acasa , deci circula pe bani publici. pa ! dragos
puky2009
cappuccino

Mesajde Shadowx » Mie Iun 17, 2009 11:29 pm

Cu cine votati? Cu Base? :D
Eu nu ma duc...
Shadowx
cafe-latte

Mesajde dia21 » Mie Iun 17, 2009 11:43 pm

Shadowx scrie:Cu cine votati? Cu Base? :D
Eu nu ma duc...
cand? ca alegerile au trecut de...vreo 10 zile! :twisted:
"Universul nu este constient de existenta ta. Relaxeaza-te!" (Anthony de Mello)
dia21
frappuccino

Mesajde Shadowx » Mie Iun 17, 2009 11:45 pm

Neah, alea prezidentiale :P
Shadowx
cafe-latte

Mesajde dia21 » Mie Iun 17, 2009 11:56 pm

pai alea nu-s peste vreo 5 luni :idea: :?
"Universul nu este constient de existenta ta. Relaxeaza-te!" (Anthony de Mello)
dia21
frappuccino

Mesajde Shadowx » Joi Iun 18, 2009 12:31 am

Asa,si?
Te pregatesti din timp :P
Shadowx
cafe-latte

Anterior

Înapoi la Politica de orice soi!