Armata romana pururea biruitoare!

Interna, externa sau de culise:)

Moderator: sweetsweet

Armata romana pururea biruitoare!

Mesajde yaluro » Vin Iun 12, 2009 11:26 am

Asa am invatat la scoala...apoi am inceput sa studiez nitel istoria, caci dupa 90 a inceput sa apara adevarul despre armata romana. In ultimul razboi mondial armata romana a fost un exemplu de prostie mondiala, atat la nivel de soldati cat si la nivel de comandanti.
- a pierdut 1/3 din tara fara sa lupte!
- a incercat o singur data, altaturi de nemti, sa cucereasca teritorii straine care nu i se cuveneau in Rusia si a mancat o bataie teribila (la cotul Donului)
- a fost batuta si de germani si de rusi
- s-a predat atat germanilor cat si rusilor
- prin jocul ei duplicitar si pagubos romania a dezamagit lumea, care au tratat-o ca atare, considerand-o stat invins dupa razboi.
- rusii au dezarmat in 1944 toata armata romana din moldova , care s-a predat de bunavoie ,si a trimis-o in lagarele siberiene ca prizonieri de razboi !!!

Rarele victorii au fost obtinute doar cu ajutorul altei armate..adica : contra rusilor cu ajutoar nemtesc si contra germanilor cu ajutoar rusesc.
Armaata romana a fost cea mai stupida armata de pe glob in al doilea razboi mondial. De ce ? Desi nu a participat la multe lupte a reusit o performanta care ar trebui sa le crape obrazul de rusine tuturor veteranilor de razboi: a avut cele mai grele pierderi !! Este vorba de procentul de morti la numarul de soldati inregimentati. A depasit germania , japonia, pana si rusia , care se stia ca isi foloseste soldatii ca si carne de tun.
yaluro
frappuccino

Mesajde Night_du » Vin Iun 12, 2009 3:27 pm

Te apuca istoria acuma? Ce-ti veni?
-Fereste-te de cel ce-ti cere un deget. Si nu ii da toata mana. Pt ca iti va lua tot bratul si tot impotriva ta se va rascula, atunci cand vrei sa-ti iei mana inapoi....

Night_du
simply the best

Mesajde arrom » Vin Iun 12, 2009 4:14 pm

:D :D :D
ce nu face MUNTELE cu mireasma lui!
Dumnezeu nu e in cer,nu-i pe pamint.
Dumnezeu e in inima noastra!
arrom
frappuccino

Mesajde barboneli » Dum Iun 14, 2009 1:24 am

Night_du scrie:Te apuca istoria acuma? Ce-ti veni?

:? :cool: Pai ii veni...! Cu |imperiul" si "armadele" lui..., 5 parca, e cam aceasi poveste ! :-( La el, yalu..., istoria armatei romane, incepe de la razboiul mondial numarul doi...!!! De cele din istoria indepartata, tot cu armate romane..., mai mult sau mai putzin, a uitat. E adevarat ca nici in luptele alea nu s-au obtinut victorii mari, mai ales nu de cucerire..., dar totusi, soldatii s-au luptat eroic. Daca nu m-a lasat memoria..., au fost, Mircea cel Batran, Vlad Tepes, Stefan cel Mare, cu vestita lui mama..., luptele de la Baicoi, cu nea Nitza ala, saracul...., pana si Decebal, a fost un erou, chiar daca nu a fost, chiar asa roman..., si nici asa victorios..., pe care trebuie si ei pusi in istoria Romaniei, chiar daca pe atunci, nu era chiar Romania! Va spun eu..., baiatul se plictiseste...!!!! :idea: :? :D
barboneli
frappuccino

Mesajde yaluro » Dum Iun 14, 2009 6:19 pm

pai in primul razboi mondial au fost la fel de varza!
yaluro
frappuccino

Mesajde barboneli » Lun Iun 15, 2009 2:21 am

yaluro scrie:pai in primul razboi mondial au fost la fel de varza!

:) E si normal...!!! Pe atunci, nu era "Imperiul" tau !!!! Cu cinci armade...!!! :D
barboneli
frappuccino

Mesajde yaluro » Mar Iun 16, 2009 12:18 am

Imperiul meu s-a batut cu 80% din tot forumul in iarna 2005-2006 si a invins......asa cum si voi in razboiul de sase zile din 1967...etc.

avem trecut foarte glorios !
yaluro
frappuccino

Mesajde barboneli » Mar Iun 16, 2009 12:31 am

yaluro scrie:Imperiul meu s-a batut cu 80% din tot forumul in iarna 2005-2006 si a invins......asa cum si voi in razboiul de sase zile din 1967...etc.

avem trecut foarte glorios !

:shock: :D Avem..., avem !!! :bom: :P Sa vedem ce o sa fie in viitor...! Tu cum stai cu armadele...? Avem ceva arme de dat...... :idea: :D
barboneli
frappuccino

Înapoi la Politica de orice soi!