ce doctrina politica preferati?
Moderator: sweetsweet
38 mesaje
• Pagina 3 din 3 • 1, 2, 3
ruth20 scrie:mamitza_16 scrie:......ruth20 scrie:Hai Basescu!![]()
...unde draga?![]()
![]()
nu spun![]()
Spun io...Hai Traiane si tu in zile neplatite si cauta in alta parte banuti de dat Nuticii , nu tot din buzunaru nostru...inteleg ca ai datorii de platit la Cocos dar nu de la noi tataie.
-

adada - frappuccino
Inca nu s-a inventat doctrina politica pe care o prefer. Cred ca doctrinele actuale omit un singur lucru: echilibrul puterii intre conducerea statului si cei condusi. Ar trebui sa existe mai multe referendumuri, mai multe petitii luate in seama, chiar daca sunt costisitoare, aduc mai multa multumire.etc (pentru ca "oamenii simpli in esenta sunt buni", iar cei ce se urca in sus ametesc)sa putem spune ca exista o relatie de colaborare, nu de conducere. Totusi cred ca daca nu eram de acord cu ceva lui Burebista i-mi lua capul personal, Hitler m-a gaza, nu personal ci fiind la o oarecare distanta in sistem, Ceausescu ma inchidea , iar acum presedintele e asa departe ca nu ma baga-n seama...pentru ca nu avem nici o putere, doar intre a alege intre portocaliu, rosu, etc. la vot.
- Smantudor
- cafe-latte
Smantudor scrie:Inca nu s-a inventat doctrina politica pe care o prefer. Cred ca doctrinele actuale omit un singur lucru: echilibrul puterii intre conducerea statului si cei condusi. Ar trebui sa existe mai multe referendumuri, mai multe petitii luate in seama, chiar daca sunt costisitoare, aduc mai multa multumire.etc (pentru ca "oamenii simpli in esenta sunt buni", iar cei ce se urca in sus ametesc)sa putem spune ca exista o relatie de colaborare, nu de conducere. Totusi cred ca daca nu eram de acord cu ceva lui Burebista i-mi lua capul personal, Hitler m-a gaza, nu personal ci fiind la o oarecare distanta in sistem, Ceausescu ma inchidea , iar acum presedintele e asa departe ca nu ma baga-n seama...pentru ca nu avem nici o putere, doar intre a alege intre portocaliu, rosu, etc. la vot.

-

barboneli - frappuccino
Cele sapte minuni ale comunismului:
1. TOTI aveau de lucru.
2. Desi toti lucrau, NIMENI nu muncea.
3. Desi nimeni nu muncea, PLANUL se facea.
4. Desi planul se facea, NIMIC nu se gasea.
5. Desi nimic nu se gasea, TOTI aveau.
6. Desi aveau, TOTI furau.
7. Desi toti furau... NIMIC nu lipsea!
De ce nu ne-o fi placut?
1. TOTI aveau de lucru.
De ce nu ne-o fi placut?
"eu am fost ca tine(?),tu vei fi ca mine
-

michi 73 - frappuccino
michi 73 scrie:Cele sapte minuni ale comunismului:
1. TOTI aveau de lucru.
De ce nu ne-o fi placut?

- alinuta
- frappuccino
38 mesaje
• Pagina 3 din 3 • 1, 2, 3
Înapoi la Politica de orice soi!