ce doctrina politica preferati?
Moderator: sweetsweet
38 mesaje
• Pagina 1 din 3 • 1, 2, 3
ce doctrina politica preferati?
eu sunt, de exemplu, liberal. (nu ca membru in vreo formatiune politica, ci doar ca simpatie/preferinta pentru doctrina lor). senzatia mea este ca aceasta ma reprezinta cel mai bine... (din pacate, nu pot spune la fel si despre partidele cu aceasta titulatura de pe la noi
)
dar voi, ce doctrine preferati?
(nu vreau sa fie un topic de polemici, deci va rog sa nu deviem de la subiect: [ba9b6a2]doctrine[/ba9b6a2], nu partide/politicieni! multumesc)
)
dar voi, ce doctrine preferati?
(nu vreau sa fie un topic de polemici, deci va rog sa nu deviem de la subiect: [ba9b6a2]doctrine[/ba9b6a2], nu partide/politicieni! multumesc)

We don't need no education
We dont need no thought control
No dark sarcasm in the classroom
Teachers leave them kids alone...
-

dragos6 - Rasnita de cafea
[color=darkblue6ec0c9]Liberala.
Precizez ca nu consider ca PNL-ul nostru este intr-adevar caracterizat de liberalism.[/color6ec0c9]
Precizez ca nu consider ca PNL-ul nostru este intr-adevar caracterizat de liberalism.[/color6ec0c9]
- bubulina gospodina
- espresso
preferin
[if20ea1]cine n-are b
-

mandarinuL***** - mochaccino
interesanta doctrina... [color=#CCCCCC8ffc3b]asa ai facut cu ai tai?[/color8ffc3b]

We don't need no education
We dont need no thought control
No dark sarcasm in the classroom
Teachers leave them kids alone...
-

dragos6 - Rasnita de cafea
-

-

Eu sunt pentru doctrina liberala si mai exact pentru neoliberalism, curent docrinar care din pacate nu se va putea aplica in Romania niciodata.
-

AngelOf Death - cafe-latte
[quote735683="bubulina gospodina"][color=darkblue735683]Liberala.
Precizez ca nu consider ca PNL-ul nostru este intr-adevar caracterizat de liberalism.[/color735683][/quote735683]
Atunci ce partid din Romania e caracterizat de liberalism? PSD-ul?
Precizez ca nu consider ca PNL-ul nostru este intr-adevar caracterizat de liberalism.[/color735683][/quote735683]
Atunci ce partid din Romania e caracterizat de liberalism? PSD-ul?

-

nici un partid nu cred ca-si respecta doctrina...dealtfel nici nu o mai fac cunoscuta, altfel cum ar putea parea aliante social-demoscrat-liberale?
Singura doctrina cu care as vota e a lui Tepes Vlad.
Singura doctrina cu care as vota e a lui Tepes Vlad.
-

oana_daniela - frappuccino
[quote67d5d9="oana_daniela"]nici un partid nu cred ca-si respecta doctrina...dealtfel nici nu o mai fac cunoscuta, altfel cum ar putea parea aliante social-demoscrat-liberale?
[/quote67d5d9]
Aliantele nu se refera la doctrina ci la castigarea puterii ce reprezinta obiectivul principal al oricarui partid politic
[/quote67d5d9]
Aliantele nu se refera la doctrina ci la castigarea puterii ce reprezinta obiectivul principal al oricarui partid politic
-

Eu intotdeauna am preferat doctrina de dreapta. Acum sunt tare dezamagit de partidele care au doctrina de dreapta, pentru ca totusi programale pe care le-a aplicat PNL la guvernare au parut niste decizii mai mult populustite si de stanga. Cat despre celalalte partide de dreapta... cred ca nici nu vor reusi sa treaca pragul electoral.
Collection of Free Online Games on gold-online-games.com
- gold21c
- cafe-latte
V-am citit toate mesajele.Niciunul incorect.De ce dracu',voi tinerii nu puteti accede la putere,ca macar cativa ani pana veti fi si voi corupti,sa schimbati ceva in tara asta?Pentru voi,cei care aveti valoare,solutia cea mai simpla e sa spalati putina.Oare nimeni nu mai poate face ceva ?Chiar ne-au parasit toate valorile si am ramas doar o populatie,nu o natiune?Nu mai avem doctrine ci o mare intelegere transpartinica pe spinarea noastra.
"eu am fost ca tine(?),tu vei fi ca mine
-

michi 73 - frappuccino
38 mesaje
• Pagina 1 din 3 • 1, 2, 3
Înapoi la Politica de orice soi!