D' ale politicii

Interna, externa sau de culise:)

Moderator: sweetsweet

Mesajde oana_daniela » Lun Dec 07, 2009 8:53 pm

mai poate sa trimita oamenii acasa 5 zile din 20 ca n-are bani cand la inceput de an si-au marit lefurile sfafului cu 80%.....poate
oana_daniela
frappuccino

Mesajde dragos6 » Lun Dec 07, 2009 9:57 pm

aia au facut-o geoana si gasca lor, ca au "guvernat" impreuna, dar se acuza separat. :P
Imagine
We don't need no education
We dont need no thought control
No dark sarcasm in the classroom
Teachers leave them kids alone...
dragos6
Rasnita de cafea

Mesajde oana_daniela » Lun Dec 07, 2009 10:51 pm

nu, dragos..acum un an..cand se prevedea criza..desi avusesem excedent bugetar..au zis ca ingheata salariile la stat, dar au marit cu 80% salariile "aparatului", nu ale lor personale, ci ale stafului si nu numai.uiti ca profesorii si doctorii au cerut marirea salariilor dupa ce au fost marite la "aparat", armata si politie?..... mie una nu mi se pare normal, nici n-am auzit de vreun stat care sa puna oamenii sa ia concediu fara plata la nivel de tara! arata-mi, te rog unul...
oana_daniela
frappuccino

Mesajde adada » Joi Dec 17, 2009 11:08 pm

oana_daniela scrie: au fost marite(lefurile) la "aparat", armata si politie?..... mie una nu mi se pare normal, nici n-am auzit de vreun stat care sa puna oamenii sa ia concediu fara plata la nivel de tara! arata-mi, te rog unul...

Oana , sunt satula de vorbe d'astea. "armata si politia , cei cu lefuri mari...carora li se maresc salariile mereu ..." .
In bloc la orice cerere colectiva de a face ceva bun pt locatari mi se arunca in fata "noi n-avem banii vostri"(nici n-avea cum pt ca pensiile sot+sotie era mai mare decat bugetul nost' :D ). Mi-e sila de toate vorbele preluate din mers fara sa se stie de fapt cum stau lucrurile.
Bineinteles ca sunt si din cei cu lefuri imense , la fel cum sunt si in invatamantul universitar .
Chiar sunt satula sa vad ca bugetul casei scade luna de luna , sunt satula sa vad ca e chemat la munca chiar si din concediu , sunt satula ca sunt obligati sa accepte bani mai putini la acelasi numar de ore la munca pt ca nu au cum sa aplice statul acasa , sunt satula de toata mentalitatea asta perpetuata de actualul tatuc in a dezbina pe romani...
'Bravos' mentalitate. Intelg sa ai un of , dar e timpul sa ne deschidem mintile mai mult , si un cadru didactic cred ca ar putea sa nu mai apeleze la astfel de 'argumente' in a-si apara oful . :idea:
adada
frappuccino

Mesajde oana_daniela » Vin Dec 18, 2009 12:51 am

:d draga mea,sotul meu lucreaza la armata... ce "argumente" vrei sa aduc?
Domnul persedinte Basescu a numit doi generali care nu au facut armata ?! asa ceva s-a mai intamplat de la Ceausescu incoace
ce parere ai tu despre
http://www.mediafax.ro/politic/basescu- ... ea-5027808
si
http://www.realitatea.net/basescu-le-a- ... 46817.html
in conditiile in care Ontanu nu a facut...n-a urmat structurile si a fost numit direct general..acum ridicat si mai sus in grad
Ultima oară modificat de oana_daniela pe Lun Dec 21, 2009 1:51 pm, modificat de 2 ori în total.
oana_daniela
frappuccino

Mesajde adada » Vin Dec 18, 2009 10:28 pm

Nu reusesc sa citesc de pe pagina asta(se duce in dreapta tot ce cuprinde mesaj si ramane vizibil doar unde sunt bomboanele tale , florile mele si ce mai are fiecare in poze :cool: ).
Am reusit sa citesc inceputul mesajului tau cautand mesajele tale din profil si am inteles ca sotul tau e in armata .Ma bucur pt tine daca zici ca i-a marit leafa tot anul. Din cate stiu , in armata au crescut salariile la cei ce aveau salariile mici(ca sunt si din astia(erau , nu mai stiu) si nimeni nu zice/zicea nimic de ei), s-a umblat la coeficienti la lefurile celor de rang mai mic , chiar si la cei fara scoli militare(activati din civilie) , dar cei cu meseria in mana(si responsabilitate mare) o au tot in mana in ceea ce priveste leafa si n-au ce face , nu pot protesta , ca n-au voie , dar trebuie sa suporte privirile pline de invidie , ca vorba aia , e la politie(candva si la armata) si are remuneratie babana.
Ma seaca ca se adanceste prin mentalitatea asta ca toate meseriile-s la fel , ca nu trebuie facuta nici o diferenta...daca e pe asa , atunci sa vina un contabil(de ex) sa dea un elicopter la zbor(cu toate semnaturile si responsabilitatea ceruta).
De chestia cu stelili oferite de Base nu ma prea intereseaza ,ca nu era vorba de asta , nu asta era buba la care ma refeream in mesajul anterior.Problema e ca masinatiuni din astea sunt destule in armata/politie , ma refer la oameni pusi pe functii care n-au nici o legatura cu pregatirea lor...eu ii zic "punerea in valoare a prostului". Totusi imi zic opinia cu privire la steli...sunt jalnici cei ce le poarta , dar m-ar mira sa vada cei ce i-au tuflit stampila lui Base chestiile astea , ei se bucura ca nu e celalat...acum au primit in dar tot ce urau la celalalt :UDMR , ginaralu Oprea care e de-a lu Iliescu , samd. :mrgreen:
Hai sa ne-auzim cu daruri multe .
:alien:
adada
frappuccino

Mesajde oana_daniela » Lun Dec 21, 2009 1:55 pm

Adada...esti deacord cu mine ca FSN s-a rupt in doua si asa au luat nastere PSD si PDL?
au toti aceeasi prvenienta..plus..ontanu era tot PSD...si...ce conteaza asta?
uita-te la noul guvern ? nu ti se pare nimic ciudat?? nimic-nimic?
oana_daniela
frappuccino

Mesajde adada » Lun Dec 21, 2009 11:20 pm

Am impresia ca te certi cu mine degeaba.:cool:
Bineinteles ca Base nu e mai putin comunist decat oricare din cei aratati cu des'tu de el...bineinteles ca am ajuns sa avem vicepremier maghiar/ungur(cum o dori sa-i zic ca nu vreau sa se supere :D ) in urma circului cu "ala e de-a lu' Iliescu asa ca nu e bun"...bineinteles ca toti sunt dintr-o oala mare ,dar cativa au debarcat in oale mai mici pentru a prinde si ei ingrediente in ciorba lor , in oala mare nu prea aveau sanse...
Bineinteles ca nu ma voi enerva din cauza acestor lingai nesatui cand simt puterea aproape(nu rezolv nimic )...destul m-a enervat faptul ca juma de romani s-au lasat pacaliti de falsa carisma si cel mai grav e ca printre acestia sunt si din cei ce aduc vorba de bun simt , arata cu des'tu spre badarani , dar au ales unul sa-i conduca(rau e ca ma conduc si pe mine , ca ei puteau sa si-l ia in batatura)...si bineinteles abia astept miercuri sa fac prajituri multe cu fii'mea. :alien:
adada
frappuccino

Mesajde oana_daniela » Mar Dec 22, 2009 12:09 am

nu ma certam cu tine in special..ci cu cei care ii cred demagogia..cei care cred ca asta va aduce vremuri mai bune
oana_daniela
frappuccino

Mesajde adada » Mar Dec 22, 2009 11:55 am

Vremuri mai bune cu un nou slogan : "Sa platiti bine" . (ca tot e el hazliu si sugubat :D "sa traiti bine " - da' noi prostii nu vedeam cat de bine ...)
Mai nou am vazut o faza la tv cu un raspuns de-al lui tatuca la o remarca isteata de-a unui ziarist : "multe atacuri au fost asupra dumneavoastra in campanie , cum a fost si cu baiatul acela" si raspunsul misto rau ; " da , de parca i-am dat in cap nenorocitului de baiat" ...ce mai , asa tatuc , asa diplomatie vom avea . :?
Sa ne-auzim cu bine .
adada
frappuccino

Mesajde oana_daniela » Mie Dec 23, 2009 3:23 am

.....si cu salariile reduse tot anul care vine...halal...
oana_daniela
frappuccino

Mesajde mira2010 » Sâm Apr 17, 2010 2:56 pm

cine vegheaza asupra legilor noastre!
http://www.hotnews.ro/stiri-esential-71 ... ionala.htm
mira2010
frappuccino

Anterior

Înapoi la Politica de orice soi!