este bine sa activezi intr-un partid?
Moderator: sweetsweet
6 mesaje
• Pagina 1 din 1
este bine sa activezi intr-un partid?
va intreb pentru ca nu am fost niciodata membru intr-un partid, oare as fi de folos cuiva, ce oferte avem in domeniul social cultural,cum am imbunatatii statutul romanului de rand in tara sa? care sunt opiniile voastre in legatura cu statutul si programul politic al partidelor? cum vom reusii sa luam in serios solutiile politice privind dezvoltarea protectiei sociale, respectul omului si al familiei, sa reapara respectul cetateanului fata de institutiile statului? mi se pare mult dezinteres fata de identificarea poblemelor prioritare la nivel national,membrul de partid simplu am senzatia ca nu are nici un cuvant de spus, este flamand,obosit, plin de griji, si nu mai are nici o putere, pare a fi tarata din care se hranesc porcii. 
-

dumitrica56 - frappuccino
Re: este bine sa activezi intr-un partid?
dumitrica56 scrie:este bine sa activezi intr-un partid?
daca ai ceva interese sau, pur si simplu, nu ai altceva mai bun de facut ...
hasi khusi meye ... sukhi meye
-

paagli - frappuccino
exact!daca ai timp de asa cevapaagli scrie:dumitrica56 scrie:este bine sa activezi intr-un partid?
daca ai ceva interese sau, pur si simplu, nu ai altceva mai bun de facut ...
-

dalayla - irish coffee
Chestia asta imi aduce aminte de un banc... (il pun aici ca e legat de subiect..
):
Vasile si Ion se intalnesc pe strada.
-Am auzit ca ai intrat in partid..., zice Vasile.
Ion, uitandu-se la talpa pantofului...
-In ce am intrat... ???
Vasile si Ion se intalnesc pe strada.
-Am auzit ca ai intrat in partid..., zice Vasile.
Ion, uitandu-se la talpa pantofului...
-

barboneli - frappuccino
Este un avantaj daca ai si tu ce oferi.
Banuiesc ca ai primit vreo propunere si daca stau bine si ma gandesc cam care ar fi esichierul, cred ca de pe la PLD.
Ei bine, daca esti un om simplu, fara ambitii, asta vei fi si in continuare.Scrupule, moralitate, astea nu au de-a face cu politica.Deci, trebuie sa te analizezi foarte bine inainte de a intra in politica.
Si daca vrei sa ajungi sus, atunci politica iti va fi o parghie.
Banuiesc ca ai primit vreo propunere si daca stau bine si ma gandesc cam care ar fi esichierul, cred ca de pe la PLD.
Ei bine, daca esti un om simplu, fara ambitii, asta vei fi si in continuare.Scrupule, moralitate, astea nu au de-a face cu politica.Deci, trebuie sa te analizezi foarte bine inainte de a intra in politica.
Si daca vrei sa ajungi sus, atunci politica iti va fi o parghie.
-

dumitruapostol - Sf. Moderatorie cel Nou
dumitrica56 scrie: oare as fi de folos cuiva, ce oferte avem in domeniul social cultural
probabil ca, ptr inceput, vei fi buna la lipit afise noaptea pana sa cresti. Cam toti isi incep ucenicia in felul asta in partidele politice, indiferent de doctrina. Si, dupa ce te zbati ca sa arati ca ai potential, apare vreo blonda care iti ia locul aratand un sir de dinti sclipitori.
Cat despre cultura.... daaaaaaaaa.... Vanghelie e primul exemplu care imi vine in minte. Si fata lui Base care, pe langa esecuri, a avut si "succesuri", dupa cum spune ea.
Cand eram tanara - adica acu` vreo 4-5 ani, iesisem de pe bancile liceului si mi se parea foarte important sa fiu membru de partid, pana cand mi-am dat seama ca toate promisiunile politicienilor fata de oameni nu erau decat praf in ochi. Am asistat si la campanii in care oamenii erau momiti cu plase in care erau cartofi si ulei. Asa ca mai bine apuca-te de altceva, precum escalada, alpinism, speologie, orice... numai politica nu
te pup
- anamaria nedelcoff
- mochaccino
6 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Politica de orice soi!