Eu cu cine votez?!
Moderator: sweetsweet
52 mesaje
• Pagina 1 din 4 • 1, 2, 3, 4
Eu cu cine votez?!
Recunosc ca nu am avut vreme sa studiez "oferta" politica de anul acesta dar am luat la cunostiinta de activitatea unora dintre candidati, mai ales la mine prin sector.Mi-am propus sa ma informez inainte sa merg la vot.
Voi ce spuneti de candidatii la primarie, carora le-ati acorda votul vostru? Ati urmarit campania electorala de anul acesta de la primaria capitalei? As vrea sa aud si parerea voastra chiar daca sunteti sau nu locuitor al Bucurestiului.
Voi ce spuneti de candidatii la primarie, carora le-ati acorda votul vostru? Ati urmarit campania electorala de anul acesta de la primaria capitalei? As vrea sa aud si parerea voastra chiar daca sunteti sau nu locuitor al Bucurestiului.
-

AVio - irish coffee
ca sa ajung sa-mi pun aceasta intrebare, trebuie sa intru in aceeasi transa ca si personajul lu' conu' Iancu; trebe muuult alcool! si oricum, ce ar mai conta pe urma raspunsul?

We don't need no education
We dont need no thought control
No dark sarcasm in the classroom
Teachers leave them kids alone...
-

dragos6 - Rasnita de cafea
in loc de concluzie: atat eu, cat si alte sute de mii de votanti potentiali, suntem atat de dezamagiti de prestatia TUTUROR candidatilor precum si a edililor inca in functie, incat sa fie bucurosi daca vor veni macar 15% dintre cei inscrisi pe liste, ca sa voteze!

We don't need no education
We dont need no thought control
No dark sarcasm in the classroom
Teachers leave them kids alone...
-

dragos6 - Rasnita de cafea
sper sa nu fie nevoie sa ne turmentam inainte de a vota. intrebarea e retorica, oricum bietul de el era ametit nu doar de alcool ci se de abrambureala si neseriozitatea candidatilor. tu ce zici, asa sa fie? se repeta istoria? tot catavenci si dandanachi?
-

AVio - irish coffee
va recomand www.infovot.ro. S-a lansat un sondaj pe fiecare colegiu in parte. E super de vazut daca o sa corespunda cu ce se va intampla in realitate pe 30 noiembrie
- madalinbirdeanu
- cafe-latte
alegeri parlamentare din cate stiu eu, la sfarsitul lunii si normal ca ma duc, doar e dreptul meu
Soulmate, dry your eye...cause soulmates never die
Cata parere-i in destin / Cata greseala-i imprejur.

Cata parere-i in destin / Cata greseala-i imprejur.

-

dargo - frappuccino
52 mesaje
• Pagina 1 din 4 • 1, 2, 3, 4
Înapoi la Politica de orice soi!