Frontul Patriotic Roman

Interna, externa sau de culise:)

Moderator: sweetsweet

Frontul Patriotic Roman

Mesajde Ovidiu Bufnila » Sâm Iun 07, 2008 11:09 pm

Frontul Patriotic Roman se naste in aceasta seara pretutindeni in Romania. Toti cei care mai cred in patriotismul romanesc, intr-un fel sau altul, sunt chemati! Sa vedem cum stau lucrurile. In ce fel putem fi patrioti? In ce fel credem in Romania. In ce fel ne manifestam patriotismul. De ce avem nevoie de patriotism. E nevoie de declaratii sforaitoare si tembele si de artificii, bla, bla, bla sau de un sentiment viguros, de ideal? Cum vedeti lucrurile?!
Ovidiu Bufnila
espresso

Mesajde dragos6 » Sâm Iun 07, 2008 11:21 pm

Ovidiu Bufnila scrie:Frontul Patriotic Roman se naste in aceasta seara pretutindeni in Romania. Toti cei care mai cred in patriotismul romanesc, intr-un fel sau altul, sunt chemati! Sa vedem cum stau lucrurile. In ce fel putem fi patrioti? In ce fel credem in Romania. In ce fel ne manifestam patriotismul. De ce avem nevoie de patriotism. E nevoie de declaratii sforaitoare si tembele si de artificii, bla, bla, bla sau de un sentiment viguros, de ideal? Cum vedeti lucrurile?!

Simt enorm si vad monstruos...
Imagine
We don't need no education
We dont need no thought control
No dark sarcasm in the classroom
Teachers leave them kids alone...
dragos6
Rasnita de cafea

Re: Frontul Patriotic Roman

Mesajde titilica » Lun Iun 09, 2008 3:00 pm

Ovidiu Bufnila scrie:Frontul Patriotic Roman se naste in aceasta seara pretutindeni in Romania. Toti cei care mai cred in patriotismul romanesc, intr-un fel sau altul, sunt chemati! Sa vedem cum stau lucrurile. In ce fel putem fi patrioti? In ce fel credem in Romania. In ce fel ne manifestam patriotismul. De ce avem nevoie de patriotism. E nevoie de declaratii sforaitoare si tembele si de artificii, bla, bla, bla sau de un sentiment viguros, de ideal? Cum vedeti lucrurile?!

ce sa zic... dupa intoxicatia cu bube, avuta in urma propagandelor...de "calitate", de dinaintea alegerilor si dupa, nu cred sa mai cred in vreun patriotism, cat despre sa cred in Romania? pai ce reprezinta Romania?? ce este Romania sa cred in ea???
declaratii???? pai nu esti inca satul de declaratii????!!!????
Fericirea este un fluture, care, atunci cand este urmarit, este intotdeauna la un pas de a fi prins, dar daca stai linistit, se poate aseza pe tine!
Imagine
titilica
frappuccino

Mesajde lilos137 » Lun Iun 09, 2008 7:20 pm

Hmm! patriotism! ce-i aia? tine de cald, de foame?
lilos137
cappuccino

Mesajde dorina17 » Lun Iun 09, 2008 7:24 pm

:alien: numai OB putea sa vorbeasca si sa simta patriotism pe aici
Imagine
In viata exista doua tragedii. Una e sa obtii ceea ce doresti cealalta sa nu obtii(G.B.S)
dorina17
blue eyes

Mesajde dia21 » Lun Iun 09, 2008 11:49 pm

lilos137 scrie:Hmm! patriotism! ce-i aia? tine de cald, de foame?
bingo :twisted:
"Universul nu este constient de existenta ta. Relaxeaza-te!" (Anthony de Mello)
dia21
frappuccino

Mesajde michi 73 » Dum Iun 15, 2008 3:03 pm

Poate trebuia sa postez la "ce m-a enervat azi" dar ce s-a intamplat a fost politica murdara,
rea si tendentioasa. Sau numai nesimtire. Sau nepasare.
Generatiile bucurestene de peste 35 de ani aveau un reper moral:Piata Universitatii si kilometrul O al democratiei care reprezentau trecerea de la statul politienesc la cel democratic pe deoparte si reactia autoritatuilor neocomuniste(mineriada), pe de alta. Pentru multi 13-15 iunie e amintirea unei lovituri de ciomag pe spinare, a catorva ore la Jilava, a unor sedii de ziare, partide,facultati devastate dar si a unei populatii nostalgice-in special femei excitate-iesite sa aclame barbatii mineri si a unor grupuri de ucenici care strigau bezmetici"noi muncim, nu gandim"; pentru altii 13-15 iunie a fost inceputul depopularii Romaniei de tineret.
Si vin acum niste copilandrii sa se bata cu perne, sa imprastie fulgi pe locurile in care a fost extaz si purificare dar si haituire si violenta.Culmea ca niste viitori lideri explicau ca asta e modul lor de comemorare a celor care au murit (oficial 6, neoficial cateva zeci de victime)si ca asa vor atrage atentia populatiei asupra semnificatiei momentului.
Indiferent de ce parte a baricadei erau situati oamenii(destui vorbeau de masini de facut bani,de prostitutie in corturile grevistilor foamei, de finantare straina),momentul a fost dramatic si a intrerupt cursul pozitiv al desvoltarii pe multi ani semanand neincredere si dispret in tarile civilizate..
Nu sunt bolnava de scenarita dar cui i-a venit ideea asta atat de grotesca ce "ne intineaza" putinele repere pe care le avem? Ce cap sec a dat autorizatie pentru aceasta mascarada cu caracter de miting si daca nu a fost autorizat ce spagar de la politie i-a lasat sa se desfasoare? Nu-i asa ca nu ne pasa?

Cred ca trebuia sa deschid un topic nou "de ce ne batem joc de repere?" dar n-am stiut cum sa-l mut.
"eu am fost ca tine(?),tu vei fi ca mine
michi 73
frappuccino

Mesajde smilla » Dum Iun 15, 2008 8:28 pm

michi 73 scrie:Poate trebuia sa postez la "ce m-a enervat azi" dar ce s-a intamplat a fost politica murdara,
rea si tendentioasa. Sau numai nesimtire. Sau nepasare.
Generatiile bucurestene de peste 35 de ani aveau un reper moral:Piata Universitatii si kilometrul O al democratiei care reprezentau trecerea de la statul politienesc la cel democratic pe deoparte si reactia autoritatuilor neocomuniste(mineriada), pe de alta. Pentru multi 13-15 iunie e amintirea unei lovituri de ciomag pe spinare, a catorva ore la Jilava, a unor sedii de ziare, partide,facultati devastate dar si a unei populatii nostalgice-in special femei excitate-iesite sa aclame barbatii mineri si a unor grupuri de ucenici care strigau bezmetici"noi muncim, nu gandim"; pentru altii 13-15 iunie a fost inceputul depopularii Romaniei de tineret.
Si vin acum niste copilandrii sa se bata cu perne, sa imprastie fulgi pe locurile in care a fost extaz si purificare dar si haituire si violenta.Culmea ca niste viitori lideri explicau ca asta e modul lor de comemorare a celor care au murit (oficial 6, neoficial cateva zeci de victime)si ca asa vor atrage atentia populatiei asupra semnificatiei momentului.
Indiferent de ce parte a baricadei erau situati oamenii(destui vorbeau de masini de facut bani,de prostitutie in corturile grevistilor foamei, de finantare straina),momentul a fost dramatic si a intrerupt cursul pozitiv al desvoltarii pe multi ani semanand neincredere si dispret in tarile civilizate..
Nu sunt bolnava de scenarita dar cui i-a venit ideea asta atat de grotesca ce "ne intineaza" putinele repere pe care le avem? Ce cap sec a dat autorizatie pentru aceasta mascarada cu caracter de miting si daca nu a fost autorizat ce spagar de la politie i-a lasat sa se desfasoare? Nu-i asa ca nu ne pasa?
Cred ca trebuia sa deschid un topic nou "de ce ne batem joc de repere?" dar n-am stiut cum sa-l mut.
aveti dreptate doamna, nu ne pasa -ne multumim doar sa ne aratam nemultumirea, fiecare in ce fel si chi poate, in loc sa fi fost de fapt ACOLO
smilla
espresso

Mesajde mamitza_16 » Dum Iun 15, 2008 9:38 pm

la noi candideaza pentru primarie un mitocan cu un limbaj obisnuit plin de vulgaritati , care pe unde a fost pus a dat dovada de incompetenta si unul cu dosar penal ! pe cine dracu sa votezi ? ii cunoaste tot orasul ca sunt localnici ! abia astept sa vad cine "se alege" !bleah!
mamitza_16
frappuccino

Mesajde mamitza_16 » Mie Iun 18, 2008 9:11 am

a ieit primar ala cu penal ! (da' cica se judeca cu aia de l-au filmat pentru INSCENARE ! BLEAH ! BLEAH !)
mamitza_16
frappuccino

despre alegeri

Mesajde buburuza_ruj » Joi Iun 19, 2008 4:22 pm

Cineva spunea(eu doar ii reproduc spusele,fapt care dovedeste ca mi-au placut!)"Tare ciudat mai sint si bucurestenii astia,au dat de-o parte un ardelean serios,pus pe treaba si au ales un aventurier!"Si cind ma gindesc ca acest aventurier a cucerit orasul doar cu vreo 300000 de mii de voturi,mi se pare tragic. :!:
buburuza_ruj
cappuccino

Re: despre alegeri

Mesajde Oana29 » Vin Iun 20, 2008 10:55 am

buburuza_ruj scrie:Cineva spunea(eu doar ii reproduc spusele,fapt care dovedeste ca mi-au placut!)"Tare ciudat mai sint si bucurestenii astia,au dat de-o parte un ardelean serios,pus pe treaba si au ales un aventurier!"Si cind ma gindesc ca acest aventurier a cucerit orasul doar cu vreo 300000 de mii de voturi,mi se pare tragic. :!:

Pai uita-te in trecut: Lis, Halaicu, Basescu. Nu era logic sa fie si Oprescu in oala asta? Blaga nu are profilul psihologic cerut pentru aceasta ceata a lu' Pitzigoi.
Oana29
cappuccino

Înapoi la Politica de orice soi!