JOC...sau simulatie !

Interna, externa sau de culise:)

Moderator: sweetsweet

JOC...sau simulatie !

Mesajde barboneli » Dum Noi 15, 2009 9:49 am

Imagine Imagine
barboneli
frappuccino

Mesajde mamitza_16 » Dum Noi 15, 2009 10:26 am

mie mi se potriveste: primul, crin antonescu , pe locul doi ala ungur, si pe trei jiji :shock:
stii care e culmea ? ca eu nu-i pot suferi pe nici unul. antonescu , de cate ori il vad tinand un discurs, imi face impresia unui catel de-ala mic dar care latra isteric pana se ineaca ,si la care daca te uiti mai profund isi baga coada intre picioare si se pune pe schelalait. pe ungur nu-l cunosc , dar cu ungurii astia din politica am eu ceva mai de demult , ca prea se cred in ungaria lor si uita ca sunt in romania, si toata ziua cu jalba-n bat peste tot,de ma mir ca nu se plang si ca n-au nevestele lor tampoane cu instructiuni in maghiara :mrgreen:.
iar de jiji ....no coment!(bleah!)

aaa si uitasem , fiindca nu poti candida, as vota pe d-na michi presedinte(ca e o Doamna adevarata), pe dragos prim ministru(e cel mai tehnocrat de pe-aici :bom: ). restul ...ar fi lunga lista dar stii ce ? multe dintre forumistele noastre ar fi mai bune de ministri decat mancatorii astia de ....politica de-acum.
Ultima oară modificat de mamitza_16 pe Dum Noi 15, 2009 10:38 am, modificat 1 dată în total.
mamitza_16
frappuccino

Mesajde Karina33 » Dum Noi 15, 2009 10:35 am

La mine-au iesit Oprescu, Antonescu si Hunor. Dar Oprescu nu are destula putere sa iasa, Antonescu e liberal si-mi convine politica lor, iar ungurul nu ma face sa fiu atenta la ce spune.
viatzaerozsirozestelumeatoata
Karina33
irish coffee

Mesajde barboneli » Dum Noi 15, 2009 10:46 am

M-am "jucat" si eu, fara sa-i cunosc de loc.... in afara de Basescu, pe care l-am mai vazut din cand in cand, pe ici pe colo.... ! Si pe tampita aia de fi-sa....!!! :shock: La unele intrebari, am raspuns pe ghiceala, ca nu stiam ce inseamna fiecare "reforma"...! Pe scurt, mie mi-a iesit Basescu !!! :bom: :D
Imagine Imagine
barboneli
frappuccino

Înapoi la Politica de orice soi!