noi cu cine votam?
Moderator: sweetsweet
16 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
noi cu cine votam?
cateva comentarii se poate? 

-

dumitrica56 - frappuccino
Desi batranii sunt cei mai disciplinati in privinta votului si eu,ca si ceilalti din grupa mea de varsta,de regula am votat (desi cred ca in contradictie cu majoritatea dintre ei),de data asta nu ma duc. Din spirit de fronda. 1.Europarlamentarii propusi sunt jalnici:inculti,prosti,superficiali,-din ce a prezentat televiziunea.Explicatia mea este ca miza e mica-doar cateva luni- greii ramanand aici sa mai faca afaceri si sa castige licitatii. 2.Referendumul nu-l gasesc necesar si-mi pare rau de banii mei pe care i-au cheltuit fara rost.Nici nu mi s-a explicat diferenta dintre proiectul asumat de guvern,propunerea lui Basescu si varianta depusa cu timp in urma de PSD.M-as fi dus prima la un referendum in care mi s-ar fi cerut parerea daca sa se revina la denumirea traditionala de tigani,tinand seama ca asa se numesc ei in tarile civilizate:gitanes,tzigeuner,gitano,tzingara.Am scapa de o parte din confuzii.Garantez o participare de min.80%,in care raspunsul majoritar ar fi DA. 3.Mi-e jena de mine ca aproape douazeci de ani am votat pe unul care nu ma convinsese cu nimic,doar ca sa nu iasa celalalt.CE AM SPERAT IN 90 SI UNDE AM AJUNS?
"eu am fost ca tine(?),tu vei fi ca mine
-

michi 73 - frappuccino
desi il sustin pe nea traian capitan de tara, la referendum sunt contra. nu cred ca ideea lui e buna la noi.
la euroderutati... o sa ma orientez la fata locului. citesc toti pretendentii si voi vota cu aia care stiu ca sunt mai de Doamne-ajuta. daca or fi fiind vreunii. daca nu... ANULAT!
la euroderutati... o sa ma orientez la fata locului. citesc toti pretendentii si voi vota cu aia care stiu ca sunt mai de Doamne-ajuta. daca or fi fiind vreunii. daca nu... ANULAT!

We don't need no education
We dont need no thought control
No dark sarcasm in the classroom
Teachers leave them kids alone...
-

dragos6 - Rasnita de cafea
Michi draga e cam urat,rasist,extremist,etc ,ceea ce spun dar ai observat ca maghiarii se cam duc la vot ff disciplinat? Daca cele 35 locuri de parlamentari vor fi ocupate in proportie de 40-50% de maghiari caci ei merg la vot ,imi e ca vom intra in Covasna si Harghita cu pasaport.Apoi la tura asta alegem nume nu liste.Este real ca referendumul este o chestie inteleasa doar de ei,dar listele de europarlamentari trebuie votate.
Chestia cu tiganii ,rromii,e cam trasa de par dupa parerea mea.
Chestia cu tiganii ,rromii,e cam trasa de par dupa parerea mea.
- jenivasilescu
- cafe-latte
jenivasilescu,nu intelegi ca m-au deceptionat cu totii? Ai dreptate in ce spui dar mi-e lehamite.Ai vazut chestia cu contravaloarea chiriilor versus averi fabuloase? Desavantajul meu e ca stand acasa am timp sa ma hranesc cu toate porcariile pe care le fac.Voi,cei activi priviti situatia in ansamblu,e mult mai bine.
"eu am fost ca tine(?),tu vei fi ca mine
-

michi 73 - frappuccino
michi 73 scrie:Nici nu mi s-a explicat diferenta dintre proiectul asumat de guvern,propunerea lui Basescu si varianta depusa cu timp in urma de PSD.
Asta e marea problema , ca nu s-a vrut explicarea(informarea) celor doua proiecte de uninominal , zic doua pt ca varianta lui Basescu e aceeasi cu varianta PSD.
Varianta de proiect a lui Tariceanu ,pe langa buletinul de vot pe care o persoana fizica voteaza fix parlamentarul ce-l doreste , mai contine si o lista cu viitori parlamentari afisata pe pereti si care vor intra in parlament nevotati fix pe persoana(si aici nu pot sa nu ma intreb..."de ce-i mai zice uninominal?"
)...
Varianta de proiect sustinuta de presedintie e cea in care parlamentul va fi alcatuit doar din politicieni alesi uninominal ...fara sa mai apara vreunul in plus de pe vreo lista ...
Cam asta ar fi diferenta.
-

adada - frappuccino
Pe toata lumea pe care am intrebat daca se duce duminica sa voteza a raspuns ca nu... Toata lumea!!
Personal, vreau sa merg sa votez, sa vedem daca ajung la o sectie de votare. Domiciliul de pe buletinul meu este intr-un oras in care anul asta nu ajung... Oare pot vota oriunde?...
Personal, vreau sa merg sa votez, sa vedem daca ajung la o sectie de votare. Domiciliul de pe buletinul meu este intr-un oras in care anul asta nu ajung... Oare pot vota oriunde?...

-

raluk68 - frappuccino
Eu cu cine votez? era intrebarea eu as pune alta intrebare ~eu de ce nu mai votez?~ Ma gandesc ca bunici nostri au luptat in razboi , in rascoale ca noi generatie ce urmam sa avem dreptul de a alege, ei saraci nu s-au gandit niciodata ca nu avem pe cine vota, Probabil e politica lor sa ne faca sa nu mergem la vot.Asta e ! eu cred ca am sa merg la vot ....nustiu daca votez si asta din respect pentru cei care au luptat pentru a avea acest drept, ca la noi ori votezi cu cine iti place tot celalalt castiga....
- mariana17
- cafe-latte
dvalica scrie:Se pare ca e bine sa mergem la vot deoarece maghiarii SIGUR se vor duce si astfel...ne vom trezi cu europarlamentari maghiari care vor decide soarta ROMANIEI si numai pentru binele LOR ,nu si al nostru.
paote cei din cele 2 judete voteaza cu UDMR ca eu si multe cunostinte de ale mele suntem impotriva lor sau mai bine zis ale ideilor lor,ca si la celelante partide si la acest partid lideri nu reprezinta majoritatea nu ma reprezinta pe mine,eu nu vreau autonomie,nu am nevoie de placute bilingve{fiecare trebuie sa invete limba oficiala a statului in care traieste}nici la cununie nu am spus IGEN,am spus DA desi suntem maghiari amandoi,astea sunt chesti menite sa strice armonia intre oameni,nu am avut probleme cu romani si credeti-ma traiesc si am multi prieteni romani si daca politicul ar reprezenta cu adevarat interesele cetatianului ar fi fost evitat regretatul conflict din Tg.Mures.
Pacat ca folosinduse de puterea cu care au fost investiti in functie se ambitioneaza sa-si implineasca aberatiile si uita de ce au fost trimisi,si binenteles ca exista nebuni ca ei care sa-i sustina eu personal nu sunt de acord cu multe din ce cere partidul UDMR in cosecinta nu ma reprezinta
-

Saga - frappuccino
adada scrie:...
Varianta de proiect sustinuta de presedintie e cea in care parlamentul va fi alcatuit doar din politicieni alesi uninominal ...fara sa mai apara vreunul in plus de pe vreo lista ...
Cam asta ar fi diferenta.
multam adada...chiar nu stiam care-i diferenta!
-

mmaria - cappuccino
da' nu-l vota frate si gata, ca nu se supara pe tine.
da' mai bine nu-i scrii tu direct lui mesaju' asta? ca decat sa-l scrii p-aici de atatea ori , mai bine il scrii lui de si mai multe ori .....poate te citeste, mai stii? si-ti si raspunde
!
da' mai bine nu-i scrii tu direct lui mesaju' asta? ca decat sa-l scrii p-aici de atatea ori , mai bine il scrii lui de si mai multe ori .....poate te citeste, mai stii? si-ti si raspunde
- mamitza_16
- frappuccino
16 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
Înapoi la Politica de orice soi!