PARERI PRO SI CONTRA

Interna, externa sau de culise:)

Moderator: sweetsweet

Mesajde arrom » Joi Ian 07, 2010 8:06 pm

Problema asta se aseamana cu problema forumului:toti se pling,sint foarte frustrati cind nu se pot loga,posta,prind virusi /troieni,ba il iau la beregata pe D6 de nerezolvari cind,de fapt,nimeni nu se sinichiseste s-o bombardeze pe cucoana DFK,singura raspunzatoare si cu cheia in mina..
Cam tot asa cu taxele.Nu sinteti de acord? Bun,adunati-va ca la miting si protestati!
In Franta,sint greve dupa greve,din orice,de ce si nu la voi?
Nordicii sint mai tematori,fricosi pt.conflicte dar, il bombardeaza pe la spate pe conducatorul de stat cu saci de proteste...
Nu-i vorba de morala sau comentariu ce si cum sa se faca ci de lehamitea vaicaicarelilor de X ani.
De fiecare data cind dau in tara,nu aud altceva decit: "asa o vrut D-zeu"," ce sa facem noi,saracii,bre?"," nu veni tu sa ne spui ce sa facem,pai la voi e altfel..." etc,etc...
De ce sa nu fie altfel in Ro cind prin alte tari ex-comuniste ruleaza roata?
Dumnezeu nu e in cer,nu-i pe pamint.
Dumnezeu e in inima noastra!
arrom
frappuccino

Mesajde oana_daniela » Joi Ian 07, 2010 9:25 pm

problema cu forumul(si cu reclama) e urmatoarea:Dragos a dat solutia si odata ce am aplicat si instalat n-am mai avut nici o problema.

problema cu romania vazut dinafara e:problema cu romania vazuta dinafara.

eu una nu l-am votat pe basescu , nici majoritatea cunostintelor mele. in momentul in care s-a demontrat ca nu s-a votat corect in multe centre, cel putin voturile de acolo trebuiau anulate! nu s-a facut asa ceva, ba mai mult, primeste un loc in guvern! asa ceva este inadmisibil din punctul meu de vedere. proteste? sunt u zecile , sutele! dar conducerea isi face titlu de glorie din a nu le baga in seama.......asta ar fi o subproblema problema

a doua subproblema ar fi starea romanilor..care stau sa astepte "pica para malaiata, in gura lui natafleatza" ..si accepta rolul de natafleatza... pentru perele ocazionale. e cam la fel cu promovarea drepturilor copilului...si mai putin a responsabilitatilor lui, pentru ca peste tot are drepturi si datorii.
Chestia cu punem mana de la mana pentru binele comun la noi e perimata demult, ti-aduce numai dusmani, barbo! de ce? pentru ca asta ziceau si comunistii, si ciorbea(sa strangem cureaua si sa vedem luminita de la capatul tunelului).Aici ar merge mai degraba cointeresarea ...in speranta unor viitoare castiguri personale(financiare sau de alta natura) rapide.(parerea mea)
oana_daniela
frappuccino

Mesajde pitbully » Joi Ian 07, 2010 11:31 pm

Vladescu: Nu exista niciun fel de decizie privind taxa pe fast food, e doar o idee

Astazi, ora 11:55 Avocatnet.ro

Ministrul Finantelor, Sebastian Vladescu, a declarat, joi, ca nu exista o decizie in legatura cu impunerea unei taxe pe fast food, ci doar o idee si ca ramane de vazut daca aceasta va fi aplicata, informeaza agentia Mediafax.
"Nu exista o decizie, exista o intentie. Nu am discutat cu ministrul Sanatatii. Ramane de vazut, nu exista niciun fel de decizie, de calculatie, este doar o idee", a spus Vladescu.

Ministrul Finantelor a facut aceasta precizare inainte de dezbaterile asupra proiectelor de buget in comisiile parlamentare de buget-finante

Ministerul Sanatatii a lansat marti in dezbatere publica un proiect de lege care prevede introducerea unei taxe pe produsele de tip fast-food, incepand cu 1 martie 2010, pentru a suplimenta veniturile ministerului.

”Similara taxei pe viciu, noua taxa va reprezenta un procent din vanzarea produselor fast-food, iar fondurile pe care le vom colecta vor fi utilizate pentru suplimentarea fondurilor necesare derularii programelor de sanatate si a celor de investitii in infrastructura din sistem”, a declarat, marti, ministrul sanatatii, Atilla Cseke.

Barbo,e o diferenta de la cer la pamant intre ce am spus eu despre presedintele Frantei si ce ai inteles tu :D,dar in fine.
Viziune înseamna sa vezi lucrurile nu cum sunt, ci cum vor fi...

Orice vis poate deveni realitate cu conditia sa sti ce sa visezi...
pitbully
frappuccino

Re: PARERI PRO SI CONTRA

Mesajde kioko » Vin Ian 08, 2010 12:12 am

oana_daniela scrie:Taxa pe dulce, suc si fast-food
2010-01-05
Tot ce-i prea dulce, prea sarat sau prea gras, ne va arde la buzunar. Ministerul Sanatatii va introduce taxa de viciu pe mancarea de tip fast-food, la bauturile carbogazoase si la dulciuri. De fapt, pentru tot ceea ce medicii considera ca in exces e daunator sanatatii.

LINK

ingrijorata? :twisted:
kioko
frappuccino

Mesajde dargo » Vin Ian 08, 2010 12:12 am

kioko scrie:
2010-01-05
Tot ce-i prea dulce, prea sarat sau prea gras, ne va arde la buzunar. Ministerul Sanatatii va introduce taxa de viciu pe mancarea de tip fast-food, la bauturile carbogazoase si la dulciuri. De fapt, pentru tot ceea ce medicii considera ca in exces e daunator sanatatii.

LINK

ce ti-o iei :alien:
Soulmate, dry your eye...cause soulmates never die

Cata parere-i in destin / Cata greseala-i imprejur.
Imagine
dargo
frappuccino

Mesajde pitbully » Vin Ian 08, 2010 12:42 am

mamitza_16 scrie:dragul de tine , pai tu crezi ca eu nu stiu toate cele care le-ai scris tu aici? nu doar ca le stiu , dar le si traiesc :sad: da' cum i-am scris si lu' elementu' pinguin: ma intreb si eu asa ... retoric :? .

da mama de fata frumoasa,ai dreptate.le traiesti,bine spus.da' am zis si io asa sa ma bag in seama putin :D :P
Viziune înseamna sa vezi lucrurile nu cum sunt, ci cum vor fi...

Orice vis poate deveni realitate cu conditia sa sti ce sa visezi...
pitbully
frappuccino

Mesajde oana_daniela » Vin Ian 08, 2010 2:10 am

kioko scrie:
2010-01-05

LINK

normal! :cool:
oana_daniela
frappuccino

Mesajde mamitza_16 » Sâm Ian 09, 2010 9:30 am

pitbully scrie:
mamitza_16 scrie:dragul de tine , pai tu crezi ca eu nu stiu toate cele care le-ai scris tu aici? nu doar ca le stiu , dar le si traiesc :sad: da' cum i-am scris si lu' elementu' pinguin: ma intreb si eu asa ... retoric :? .

da mama de fata frumoasa,ai dreptate.le traiesti,bine spus.da' am zis si io asa sa ma bag in seama putin :D :P

si stii ce ma doare cel mai tare? ca sunteti nevoiti sa traiti si voi, copii, acelasi lucru :sad: ! mi-ar fi placut sa nu.
as fi vrut sa fiti mai putin alergati , mai putin munciti iar noi ca parinti sa fi putut sa va ajutam mai mult , in asa fel incat sa fiti mai putin ingrijorati , mai odihniti, mai lipsiti de griji, sa nu va "strangeti" de la atat de multe,sa nu ne fi pus astia gatul sub jug cu atatea taxe . macar de-ar fi una si pe prostia lor, ca atunci sigur s-ar fi echilibrat bugetul :mrgreen: .
da'....visez si eu ca fraiera...ca si daca ar exista am plati-o tot noi :? !
mamitza_16
frappuccino

Mesajde barboneli » Sâm Ian 09, 2010 3:17 pm

mmmda.... tu oftezi acuma, altii au oftat altadata si ceilalti, o sa ofteze in viitor...!!! ca in citatul asta:

"Bugetul trebuie echilibrat.
Tezaurul trebuie reaprovizionat,
Datoria publica trebuie micsorata,
Aroganta functionarilor publici trebuie moderata si controlata.
Ajutorul dat altor tari trebuie eliminat
pentru ca Roma sa nu dea faliment.
Oamenii trebuie si invete din nou sa munceasca in loc sa traiasca pe spinarea statului."
( Cicero , anul 55 inainte de Cristos)

In concluzie nu s-a modificat nimic de 2065 de ani.
Imagine Imagine
barboneli
frappuccino

Mesajde mamitza_16 » Sâm Ian 09, 2010 3:23 pm

In concluzie nu s-a modificat nimic de 2065 de ani

:shock: :P ei as, cum sa nu dragule? NE-AM NASCUT NOI!!! :mrgreen: :P :P :P
mamitza_16
frappuccino

Anterior

Înapoi la Politica de orice soi!