pe toti dracii!

Interna, externa sau de culise:)

Moderator: sweetsweet

pe toti dracii!

Mesajde mamitza_16 » Dum Iun 07, 2009 11:23 pm

becali in parlamentul european :evil: ? si eba :twisted: ? cu ce-am gresit ? mi se face rau numai cand ma gandesc ce discursuri pline de "succesuri" or sa aiba astia in parlamentul european :sad: .
in ce tara mai traim si noi !
mamitza_16
frappuccino

Re: pe toti dracii!

Mesajde arrom » Lun Iun 08, 2009 12:59 am

mamitza_16 scrie:becali in parlamentul european :evil: ? si eba :twisted: ? cu ce-am gresit ? mi se face rau numai cand ma gandesc ce discursuri pline de "succesuri" or sa aiba astia in parlamentul european :sad: .

na,asa va trebuie! eba era de asteptat dar becali???? :shock: :shock:
Dumnezeu nu e in cer,nu-i pe pamint.
Dumnezeu e in inima noastra!
arrom
frappuccino

Mesajde dragos6 » Lun Iun 08, 2009 1:06 am

mamitzo, ai votat? sunt convins ca nu. ei, gandeste-te ca votul tau lipsa inseamna o fractiune de procent in plus pentru toti candidatii, buni si rai deopotriva. daca macar ai fi votat NUL (pe toti, sau pe niciunul), macar EBa poate ar fi fost oprita.

dar e si asta un mod de a fece politica: stai in kur la iarba verde si pe urma te miri cine e ales...
Imagine
We don't need no education
We dont need no thought control
No dark sarcasm in the classroom
Teachers leave them kids alone...
dragos6
Rasnita de cafea

Mesajde arrom » Lun Iun 08, 2009 1:20 am

dragos6 scrie: macar EBa poate ar fi fost oprita.

dar e si asta un mod de a fece politica: stai in kur la iarba verde si pe urma te miri cine e ales...

cam asa curge girla politicii,se mai "corecteaza"singuri si "umplu" voturile-lipsa... :twisted:
:shock: prin ce sau cum era mai bun Becali in locul dulceatii lu tata? :drunken:
Dumnezeu nu e in cer,nu-i pe pamint.
Dumnezeu e in inima noastra!
arrom
frappuccino

Re: pe toti dracii!

Mesajde dia21 » Lun Iun 08, 2009 1:25 am

mamitza_16 scrie:becali in parlamentul european :evil: ? si eba :twisted: ? cu ce-am gresit ? mi se face rau numai cand ma gandesc ce discursuri pline de "succesuri" or sa aiba astia in parlamentul european :sad: .
am mai spus si o repet FIECARE TARA ISI ALEGE CONDUCATORII / REPREZENTANTII CARE-I MERITA! :evil:
"Universul nu este constient de existenta ta. Relaxeaza-te!" (Anthony de Mello)
dia21
frappuccino

Mesajde Laura28 » Lun Iun 08, 2009 1:27 am

Are dreptate Dragos, asta se intampla cand pe nimeni nu intereseaza nimic dar stam cu totii si ne plangem. Dintre toti cunoscutii mei eu si sotul am fost singurii care am votat, in rest stau toti la bere si comenteaza, ca de e mai simplu asa decat sa te deranjezi si sa votezi. Maine poimaine ajunge Vadim vaccin presedinte. Somnul natiunii ii trimite pe astia sa reprezinte tara.Fara suparare, nu este nimic la adrea ta, ma decarc si eu ca de, ma oftic de cine iese la alegeri...;)
Laura28
cappuccino

Mesajde mamitza_16 » Lun Iun 08, 2009 4:21 pm

dragos6 scrie:mamitzo, ai votat? sunt convins ca nu. ei, gandeste-te ca votul tau lipsa inseamna o fractiune de procent in plus pentru toti candidatii, buni si rai deopotriva. daca macar ai fi votat NUL (pe toti, sau pe niciunul), macar EBa poate ar fi fost oprita.

nu sari cu gura pe mine . ca am votat . si o sa razi dar de cateva votari incoace , pun stampila afara din careu , ca poate se prind ca-i "dau afara" din poitica! si au votat si copii,( nu stiu cum, dar m-au asigurat cu nu pe eba ) doar sotul a sarit peste ca a zacut toata ziua !

si nu stau cu kuru pe iarba ca mi-e frica sa nu racesc la ovare (desi nu le mai am ) :mrgreen: !!!
mamitza_16
frappuccino

Mesajde puky2009 » Lun Iun 08, 2009 4:34 pm

cu toate ca am fost ferm hotarata sa nu ma mai duc la vot, fiindca am promis m-am prezentat cu sotul meu,la ora 13 , bine inteles am terminat rapid nu era nimeni, dar am pus stampila pe fiecare pagina inclusiv pe cei independenti, ceeace a insemnat ca '' ii vreau pe toti si in acelas timp pe nici unul''.
Cand ajung acolo sus,
unde trebuie , se lupta pt. interese personale si uita de noi majoritarii cu probleme. Daca asa facem asa meritam. Sa fie pace,sa fim sanatosi si sa primim pensia, pentru noi astea sunt
prioritatile. Asa gandesc eu si cel putin am dreptul sa gandesc cum vreau ca in rest ........
puky2009
cappuccino

Mesajde adada » Lun Iun 08, 2009 5:30 pm

Chiar si acum cand am avut parte de luare de atitudine din partea unor parlamentari europeni vis a vis de comportamentul italienilor fata de romani , sustinem in continuare ca nu avem pe cine...macar luarea de atitudine sa o fi votat...dar sunt convinsa ca multi , foarte multi , nu au votat pt ca au asociat automat pe cei de pe lista cu Geoana/Basescu /Antonescu...
Sunt satula de fraza: " nu votez ca n-am pe cine" :? ...iar anularea intentionata a unui vot e o lasitate...si sa mai spun dupa asta ca am votat? :shock: :idea: (bravos)
adada
frappuccino

Mesajde puky2009 » Lun Iun 08, 2009 5:55 pm

luarea de atitudine a fost ca am pus votul pe toti, deci le-am acceptat pe toti.Ar fi trebuit sa fie luat in seama votul meu in felul acesta la fiecare formatiune. Asta este obtiunea mea si am avut curajul sa o expun.Dece sa fiu considerat lasa ? din contra
daca am avut curajul sa spun adevarul cum a procedat , care e problema, nu am facut crima
dar cei cu votari repetate, cei care au fost platiti, cei care s-au dat in spectacol etc ? a fost mai frumos ,mai corect ? mai vertical ?
puky2009
cappuccino

Mesajde ruth20 » Lun Iun 08, 2009 6:13 pm

ma bag si eu ca musca-n zar :D
sunt de parere ca, cei care nu au votat sa taca din gura si sa nu se mai mire cine iasa si mai ales sa se apuce sa judece pe cei ce au votat...daca toti care nu au votat mergeau la vot erau si alte rezultate...dar na, ca la noi la nimeni!
nu luam nici o atitudine dar din gura tot dam...
la atitudine ar fi una buna, s-o luam pe urmele moldovenilor, doar ca noi sa nu atacam cladiri ci sa-i punem pe toti la zid si executati pana la ultimul parlamentar si femeie de servici ca si aia e ceva "matusa tamara"...o schimbare la noi in tara cred ca doar asa s-ar putea face...
Doar nu credeti ca merge un parlamentar de-al nostru la UE si sa le zica, ca la noi e mult mai rentabil laptele de la nana floare decat ala de la unguri care are un termen de valabilitate de 5 luni ...ala doar lapte nu mai e...
dar na, le convine la UE sa luam din export si sa lasam la noi in tara totul sa se duca naibii de rapa...
Am mers aseara intr-un centru comercial si nici macar un cartof, usturoi, ceapa, nimic romanesc!!!toate aduse din israel, china, mama dracului...pe langa faptul ca in zona mea, e tara cartofilor si prefera sa le duca in export pentru ca-i plateste omeneste nu in bataie de joc, ca romani prefera sa plateasca bine pe straini decat pe propriul lor conational!
O bomba in parlament nu ar strica!!! :?
http://www.youtube.com/watch?v=miVb8kngaQU
ruth20
frappuccino

Mesajde mamitza_16 » Mar Iun 09, 2009 7:42 am

vai ruth, o bomba :? ? cred ca te-ai referit la una sexy nu :mrgreen: ?

oricum am din ce in ce mai mult certitudinea ca indiferent ce am vota noi , intotdeauna iese "cine trebuie" .
si "lasitate" , cred ca nu e un termen prea fericit .
nu dai bir cu fugitii (ascunzadu-ti capul in nisip ca strutul) . iti exprimi optiunea pur si simplu asa cum crezi de cuviinta. dai "semnalul" ca esti dezamagit intr-un mod nu neaparat violent sau zgomotos ci cu instrumentul pe care il ai la indemana: stampila ! o pui sau nu o pui . te duci sau nu te duci la vot. "politicul" , daca ar avea bun simt ar trebui sa priceapa . dar cui ii pasa de tine ? ciolanul e prea mare . de-atatia ani ne lasa doar oasele , incat pana la urma vor ajunge sa se voteze doar ei intre ei .

(apropo' dragos ,pana la urma ai ramas tot "fan" eba :mrgreen: ? )
mamitza_16
frappuccino

Mesajde anena » Mar Iun 09, 2009 9:42 am

Am ramas si eu timpita cind am vazut ca becali a ajuns in Parlamentul European.Doamne iarta-ma, dar chiar numai atita meritam, doar la papa se reduce totul in tara asta?
anena
frappuccino

Mesajde dargo » Mar Iun 09, 2009 9:47 am

nu i-am inteles niciodata pe cei care nu voteaza sau se duc si voteaza anapoda, crezand ca atrag atentia cu asta. doar altii au de castigat de pe urma acestui fapt
Soulmate, dry your eye...cause soulmates never die

Cata parere-i in destin / Cata greseala-i imprejur.
Imagine
dargo
frappuccino

Mesajde dragos6 » Mar Iun 09, 2009 10:34 am

mamitzo, scuze de acuze... dar ideea ramane!
hai sa facem si diferenta intre absenta la vot si vot nul:
  • nu votezi => ii mandatezi pe ailalti sa voteze in locul tau, deci n-ai ce comenta!
  • anulezi votul => le reduci celor votati din procente si pe de alta parte, ii avertizezi pe sefii lor ca nu au pus pe liste persoanele potrivite!

in opinia mea, votul nul are importanta, si inca una foarte mare. ramane sa inteleaga si nemultumitii din tara asta acest lucru si sa-l foloseasca in detrimentul demagogiei!
Imagine
We don't need no education
We dont need no thought control
No dark sarcasm in the classroom
Teachers leave them kids alone...
dragos6
Rasnita de cafea

Următorul

Înapoi la Politica de orice soi!