politica oamenilor cu bun simt
Moderator: sweetsweet
22 mesaje
• Pagina 2 din 2 • 1, 2
Re: politica oamenilor cu bun simt
oana_daniela scrie:anul asta trebuie sa iau inca un job(si nu numai eu)...altfel nu se poate
eu anul trecut mi-am mai luat un job, terminandu-mi-se economiile nu mai faceam fata pentru a-mi continua facultatea, am zis ca voi lucra vreo 3,4 luni, apoi cu diploma obtinuta imi va schimba salariul si ma voi putea descurca si uite ca azi am ajuns sa implinesc un an de cand sunt cu 2 joburi si stau si ma gandesc, daca imi taie cei 25%, plus impozitul pe bonurile de masa, eu ajung cu doua joburi (12 ore/zi), sa castig in jur de 11 mil/luna...nu imi dau seama ce vor sa faca, sincer vorbind.Si acum vor fi si ceva disponibilizari si nu stiu care din cele doua rele va fi mai putin rea.1.sa raman in continuare cu un salar redus cu 25% si munca mai multa sau 2. sa ma trimita in somaj.dar mai e si a treia solutie, sa plec in strainatate, ceea ce sincer nu as face, nu stiu ceva nu ma lasa sa plec, desi nu am nimic de pierdut aici, prieteni nu am, familia e cam si cum nu ar fi, chiar asa "patrioata" sa fiu?! nu cred.Eu tot sper ca se va trezi tara asta si vom iesi din acest impas, sper din tot sufletul, e prea frumoasa si romanii sunt atat de diferiti de restul natiilor, pacat sa plece sa "populeze" alte tari si sa isi arate valoarea acolo si nu aici in tara lor natala.
- Mihaela Ramona
- cafe-latte
2 joburi si doar 11 mil?
inseamna ca mai bine in somaj tu. care-i diferenta?
500 de colo plus 600 de dincolo e acelasi venit... numa' ca stai acasa cateva luni.
de revenit slabe sanse, io sunt poate printre cei mai optimisti din toate punctele de vedere. dar mai putin la partea cu revenitu' Romaniei. niciodata nu-si va reveni. absolut niciodata.
inseamna ca mai bine in somaj tu. care-i diferenta?
de revenit slabe sanse, io sunt poate printre cei mai optimisti din toate punctele de vedere. dar mai putin la partea cu revenitu' Romaniei. niciodata nu-si va reveni. absolut niciodata.
Viziune înseamna sa vezi lucrurile nu cum sunt, ci cum vor fi...
Orice vis poate deveni realitate cu conditia sa sti ce sa visezi...
Orice vis poate deveni realitate cu conditia sa sti ce sa visezi...
-

pitbully - frappuccino
somajul il ia daca nu lucreaz ain alta parte, deci numai 500...din care s-au scazut 15% parca din cauza acelorasi reduceri.
-

oana_daniela - frappuccino
asa e daniela, deci cred ca cea mai buna solutie, din cele doua e treia
, dar stiu ca in tot raul e si un bine, daca nu acum peste cativa ani va aparea acel bine.
, dar stiu ca in tot raul e si un bine, daca nu acum peste cativa ani va aparea acel bine.- Mihaela Ramona
- cafe-latte
interesant ce am citit...
- colonelul
- cafe-latte
Astazi se implinesc 15 ani de cand Corneliu Coposu a plecat la cele vesnice. Sa-i daruim un gand bun si sa ii multumim ca a existat printre noi.
Si sa mai aflam cate ceva despre el:
http://www.corneliu-coposu.ro/
- mira2010
- frappuccino
mira2010 scrie:Astazi se implinesc 15 ani de cand Corneliu Coposu a plecat la cele vesnice. Sa-i daruim un gand bun si sa ii multumim ca a existat printre noi.
- mamitza_16
- frappuccino
22 mesaje
• Pagina 2 din 2 • 1, 2
Înapoi la Politica de orice soi!