Stirile zilei: ce se mai intampla in Romania
Moderator: sweetsweet
Re: Stirile zilei: ce se mai intampla in Romania
interesant..scoala ta si a copilului a fost tot particulara? dar protectia civila? ma intreb daca cuvantul cheie aici nu ar fi "eu" am facut si dres. crezi ca toata lume isi permite?(nu ma refer numai la doctor aici). sunt oameni care nu-si permit , si nu ma refer la mine. dicutia era la cazul general nu te-a intrebat nimeni ce-ai facut tu personal care esti un caz din n.
PS ma intreb de ce lumea inca are incredere mai mare in studentii de la stat si nu in cei de la facultatile particulare... si in scolile de stat decat in unele private.
PS ma intreb de ce lumea inca are incredere mai mare in studentii de la stat si nu in cei de la facultatile particulare... si in scolile de stat decat in unele private.
-

oana_daniela - frappuccino
oana_daniela scrie:PS ma intreb de ce lumea inca are incredere mai mare in studentii de la stat si nu in cei de la facultatile particulare... si in scolile de stat decat in unele private.
vorbesc pe cazul meu. am facut o facultate la o universitate de stat si alta la una particulara, si asta numai din considerentul ca statul nu-mi mai permitea sa fac una fara plata. e o diferenta de la cer la pamant. la cea particulara examenele se trec f f usor comparativ cu cealalta. important e sa se ia banul, nu conteaza ca termina tot prostul. e drept ca termina tot prostul si la stat, dar parca putin mai greu
Soulmate, dry your eye...cause soulmates never die
Cata parere-i in destin / Cata greseala-i imprejur.

-

dargo - frappuccino
sincer să fiu, eu mi-am pierdut încrederea în învăţământ de ani buni. indiferent cui aparţin şcolile. e aceeaşi varză peste tot!
PS: şi pt. cine susţine că ăla de STAT e gratuit... mă opresc aici, că deja mă enervez şi nu vreausă fac riduri!!!
PS: şi pt. cine susţine că ăla de STAT e gratuit... mă opresc aici, că deja mă enervez şi nu vreausă fac riduri!!!
Ultima oară modificat de dragos6 pe Vin Mai 21, 2010 10:02 am, modificat 1 dată în total.

We don't need no education
We dont need no thought control
No dark sarcasm in the classroom
Teachers leave them kids alone...
-

dragos6 - Rasnita de cafea
Contul Solidaritatea.Sunt curioasa ce va reusi sa faca Moraru de la B1 TV cu chestia asta.Ideea nu e rea de loc.Ei au adus tara in pragul dezastrului, ei sa o redreseze. Mama lor de netrebnici....
Alta tari, carora le pasa de cetatenii lor iau masuri de preotectie inainte de a se declansa criza in tara lor.De exemplu, Danemarca, a stopat orice cheltuiala la nivel de ministere, au inghetat orice indexare pentru anul acesta si au stopat orice investitie la nivel local, fara a umbla la banii oamenilor.Masuri de bun simt...asta ca sa poata asigura plata pensiilor, a salariilor si a ajutoarelor sociale.Si credeti-ma ca la ei apropape in fiecare familie este cite un asistat medical sau social, pe care statul l-a luat in grija cu tot ceea ce are necesar pentru un trai normal.Asa da...
Alta tari, carora le pasa de cetatenii lor iau masuri de preotectie inainte de a se declansa criza in tara lor.De exemplu, Danemarca, a stopat orice cheltuiala la nivel de ministere, au inghetat orice indexare pentru anul acesta si au stopat orice investitie la nivel local, fara a umbla la banii oamenilor.Masuri de bun simt...asta ca sa poata asigura plata pensiilor, a salariilor si a ajutoarelor sociale.Si credeti-ma ca la ei apropape in fiecare familie este cite un asistat medical sau social, pe care statul l-a luat in grija cu tot ceea ce are necesar pentru un trai normal.Asa da...
- anena
- frappuccino
dragos6 scrie:sincer să fiu, eu mi-am pierdut încrederea în învăţământ de ani buni. indiferent cui aparţin şcolile. e aceeaşi varză peste tot!
gratuit in sensul ca nu achit taxe trimestriale ca student, dragos6
Soulmate, dry your eye...cause soulmates never die

-

dargo - frappuccino
depinde mai ce facultate. fie ca-i de stat sau particulara.
cand eram la poli, tot rahat era si-acolo... intra profu'... zicea buna ziua... in 2 sec se apuca si scria pe tabla. nici daca ati inteles sau sa va mai explic ceva, nimic... turuia pan' la sfarsitu' orei si dupa pleca. ora era trecuta iar banu' il lua
la privat, sa nu facem referire la spiru'
sunt panarame.
insa, una din privat este mult deasupra uneia de stat. daca vb de o facultate cu adevarat buna in care aduce profesori renumiti.
ce sa-ti predea asta de la stat cand munceste pe 2 lei si un pahar cu apa.
da' excludem spiru' si alte balarii de la privat.
cand eram la poli, tot rahat era si-acolo... intra profu'... zicea buna ziua... in 2 sec se apuca si scria pe tabla. nici daca ati inteles sau sa va mai explic ceva, nimic... turuia pan' la sfarsitu' orei si dupa pleca. ora era trecuta iar banu' il lua
la privat, sa nu facem referire la spiru'
insa, una din privat este mult deasupra uneia de stat. daca vb de o facultate cu adevarat buna in care aduce profesori renumiti.
ce sa-ti predea asta de la stat cand munceste pe 2 lei si un pahar cu apa.
da' excludem spiru' si alte balarii de la privat.
Viziune înseamna sa vezi lucrurile nu cum sunt, ci cum vor fi...
Orice vis poate deveni realitate cu conditia sa sti ce sa visezi...
Orice vis poate deveni realitate cu conditia sa sti ce sa visezi...
-

pitbully - frappuccino
Înapoi la Politica de orice soi!