Televiziunea lui Gigi
Moderator: sweetsweet
27 mesaje
• Pagina 2 din 2 • 1, 2
[quote19d389="dragos6"]aici gresiti! uite, americanii sunt chiar mandri de [b19d389]George Double You Bush[/b19d389] al lor! si daca asta nu da cu mucii-n fasole... chiar nu stiu cine o mai face![/quote19d389]
nimic mai neadevarat, americanii scandeaza in toate orasele mari lozinci anti-Bush, insa nimeni nu-i asculta. In comunism daca erai ascultat, erai si omorat, in democratie nu esti omorat, numai ca nu te asculta nimeni!
in spania de exemplu, exista anumite festivaluri cand masti de-ale lui Bush sunt arse in piata publica si se canta/danseaza pe tot felul de melodii tribale.
Americanii nu stiu cum sa mai scape de Bush. Ei nu au fost de acord cu razboiul din iraq/afganistan. cati frati de-ai lor, copii, nasi, veri.. din armata americana nu au mers pe front si nu au fost ucisi?
Bush este blamat pentru "crima" asta in masa, pentru ca el practic ii impinge pe americani la un nou razboi nuclear, militar, terestru, aviatic, biologic, etc etc.
nimic mai neadevarat, americanii scandeaza in toate orasele mari lozinci anti-Bush, insa nimeni nu-i asculta. In comunism daca erai ascultat, erai si omorat, in democratie nu esti omorat, numai ca nu te asculta nimeni!
in spania de exemplu, exista anumite festivaluri cand masti de-ale lui Bush sunt arse in piata publica si se canta/danseaza pe tot felul de melodii tribale.
Americanii nu stiu cum sa mai scape de Bush. Ei nu au fost de acord cu razboiul din iraq/afganistan. cati frati de-ai lor, copii, nasi, veri.. din armata americana nu au mers pe front si nu au fost ucisi?
Bush este blamat pentru "crima" asta in masa, pentru ca el practic ii impinge pe americani la un nou razboi nuclear, militar, terestru, aviatic, biologic, etc etc.
-

fan al artei - espresso
mai, daca tu nu te-ai prins ca mesajul meu anterior era in intregime o gluma... [i1e95a3]no further comment...[/i1e95a3]

We don't need no education
We dont need no thought control
No dark sarcasm in the classroom
Teachers leave them kids alone...
-

dragos6 - Rasnita de cafea
am citit doar 1a parte, si am ripostat imediat. acum am citit-o si pe a 2a. srry.
uratule, nu mai sari ca ars la orice
uratule, nu mai sari ca ars la orice
-

fan al artei - espresso
aici nu m-am suparat, dar la politica... m-ai cam necajit, recunosc!
frumoaso!
frumoaso!

We don't need no education
We dont need no thought control
No dark sarcasm in the classroom
Teachers leave them kids alone...
-

dragos6 - Rasnita de cafea
Party Tv
Am vazut mai devreme posturile legate de acest post. Stiu ca s-a lansat si ca s-a investit o suma considerabilka de bani, undeva pe la o jumatate de mil de euro.
Eu il vad doar online pe www.partytv.ro, unde pot sa fac streaming.
In orice caz am inteles ca baga 80 % muzica romaneasca si ca Ionitza vrea sa faca ceva de calitate.
In orice caz am inteles ca baga 80 % muzica romaneasca si ca Ionitza vrea sa faca ceva de calitate.
- b25bog
- cafe-latte
Re: Party Tv
[quote50f3a5="b25bog"]Am vazut mai devreme posturile legate de acest post. Stiu ca s-a lansat si ca s-a investit o suma considerabilka de bani, undeva pe la o jumatate de mil de euro.
In orice caz am inteles ca baga 80 % muzica romaneasca si ca Ionitza vrea sa faca ceva de calitate.[/quote50f3a5]
banii investiti nu sunt o garantie a calitaii sau succesului:twisted:
In orice caz am inteles ca baga 80 % muzica romaneasca si ca Ionitza vrea sa faca ceva de calitate.[/quote50f3a5]
banii investiti nu sunt o garantie a calitaii sau succesului:twisted:
-

oana_daniela - frappuccino
27 mesaje
• Pagina 2 din 2 • 1, 2
Înapoi la Politica de orice soi!