Noul Forum 121.ro 10 mai 2010

Chiar aici!

Moderatori: dragos6, Safari Sunrise

Re: Noul Forum 121.ro 10 mai 2010

Mesajde adada » Lun Iun 28, 2010 10:48 am

barboneli scrie:
adada scrie:(...)
Ce mai...sunt cam incurcate caile...(...) e pierdere de timp . :!!

aici, gresesti... ! :smile: (...) eu iti spui ca e foarte clar ca inovatia asta nu merge ca lumea, ca nu e facuta cu maximum de gandire si pentru a pierde minimum de timp ! (...)

:-B @-) Bag sama ca hipnotizarea si-a facut treaba in cazul tau . B-)
adada
frappuccino

Mesajde silvye » Lun Iun 28, 2010 11:15 am

adada scrie:
barboneli scrie:

aici, gresesti... ! :smile: (...) eu iti spui ca e foarte clar ca inovatia asta nu merge ca lumea, ca nu e facuta cu maximum de gandire si pentru a pierde minimum de timp ! (...)

:shock: unbelievable!!!!! barbo fu' in transa cand scrise mesaju'
silvye
frappuccino

Mesajde barboneli » Lun Iun 28, 2010 12:08 pm

adada scrie:
barboneli scrie:

da... si ? :? pai asta nu e tot ce am scris si inca pentru a-ti sustine ideia si nemultumirea ! vrei sa zici ca am repetat ce ai scris si tu ? pai asta a fost ca niste aplauze cu ecou, ptr. tot ce ai scris tu ! :cool: cand se repeta ceva, asta inseamna ca se subliniaza ! :!: aaaaa... acum am inteles ! am crezut ca iar te iei de mine... ca de mult nu te-ai mai luat, chiar ma gandeam ca nu ai mai aparut de mult si ca a inceput sa-mi fie dor de tine, ca nu cu toti conversez in armonie ca si cu tine, ca de..... (gata ! asta-i ultimul... !!! :twisted: :-D) chiar si atunci cand imi dai peste mana, suna ca o mangaiere... !!! :ymblushing: mmmda... ai dreptate, nici nu mi-am dat seama ! :( unii, poate ar spune la treaba asta, "cursivitate"... mai ales fiind si atatia "ca, ca, ca...", se asorteaza !!! :twisted: :-D
Imagine Imagine
barboneli
frappuccino

Mesajde barboneli » Lun Iun 28, 2010 12:23 pm

ba uite ca nu fu'... ! :twisted: :-D eu nici nu stiu de cercurile alea cu linii... si nici nu ma apuc sa le caut !!! poate imi explici tu unde sunt ? :smile:
Imagine Imagine
barboneli
frappuccino

Mesajde adada » Lun Iun 28, 2010 1:01 pm

barboneli scrie:ba uite ca nu fu'... ! :twisted: :-D eu nici nu stiu de cercurile alea cu linii... si nici nu ma apuc sa le caut !!! poate imi explici tu unde sunt ? :smile:

Ma refer la cercurile cu linii in interior, din stanga fiecarei sectiuni(Totul despre forumisti , Locasul off topic s.a.m.d) , si apoi in interiorul fiecarei sectiuni apar iar , in stanga , in dreptul fiecarui topic , ori un cerc cu linii miscatoare sau nu, ori o forma de bec , si unele si cu steluta ...si uite-ase ma uit io la ele :-B si nu mi-e explicit de ce e cerc si nu e bec si invers , de ce se misca liniile in loc sa steie si invers, de ce unele au steluta si altele nu si invers...ce mama zmeilor semnifica fiecare si la ce ajuta :ar!
;;)
adada
frappuccino

Mesajde barboneli » Lun Iun 28, 2010 1:28 pm

adada scrie:
barboneli scrie:ba uite ca nu fu'... ! :twisted: :-D eu nici nu stiu de cercurile alea cu linii... si nici nu ma apuc sa le caut !!! poate imi explici tu unde sunt ? :smile:

Ma refer la cercurile cu linii in interior, din stanga fiecarei sectiuni(Totul despre forumisti , Locasul off topic s.a.m.d) , si apoi in interiorul fiecarei sectiuni apar iar , in stanga , in dreptul fiecarui topic , ori un cerc cu linii miscatoare sau nu, ori o forma de bec , si unele si cu steluta ...si uite-ase ma uit io la ele :-B si nu mi-e explicit de ce e cerc si nu e bec si invers , de ce se misca liniile in loc sa steie si invers, de ce unele au steluta si altele nu si invers...ce mama zmeilor semnifica fiecare si la ce ajuta :ar!
;;)

ok, o sa ma uit mai atent si eu... ! la ce ajuta... inca nu stiu, dar poate sa ajute la inspiratie, scaun regulat, digestie sau calmare ! sau mic... ! cine stie.... :twisted: :-D
Imagine Imagine
barboneli
frappuccino

Mesajde Night_du » Lun Iun 28, 2010 1:37 pm

Ma laudai prea repede? Ca merge forul struna la mine?

Daniela (sau cine raspunde de for) face-ti bine, oameni buni, rezolvati delogarea asta. Sa tot trebuiasca sa te loghezi la fiecare 5 min.

SI ASTA e motiv pt absenta userilor, sa stiti....
-Fereste-te de cel ce-ti cere un deget. Si nu ii da toata mana. Pt ca iti va lua tot bratul si tot impotriva ta se va rascula, atunci cand vrei sa-ti iei mana inapoi....

Night_du
simply the best

Mesajde dragos6 » Lun Iun 28, 2010 1:39 pm

adada scrie:Ma refer la cercurile cu linii in interior, din stanga fiecarei sectiuni(Totul despre forumisti , Locasul off topic s.a.m.d) , si apoi in interiorul fiecarei sectiuni apar iar , in stanga , in dreptul fiecarui topic , ori un cerc cu linii miscatoare sau nu, ori o forma de bec , si unele si cu steluta ...si uite-ase ma uit io la ele :-B si nu mi-e explicit de ce e cerc si nu e bec si invers , de ce se misca liniile in loc sa steie si invers, de ce unele au steluta si altele nu si invers...ce mama zmeilor semnifica fiecare si la ce ajuta :ar!
;;)

cercurile albastre = nu sunt mesaje noi in acel forum/topic;
=""= rosii = sunt mesaje noi in acel forum/topic;
=""= cu steluta = topic in care ai scris (macar un) mesaj/e;
alea ca o para = anunt (topic tinut mereu pe prima pozitie)
cele cu un I in interior = important (pe prima pozitie, doar in prima pagina a unui forum;
cele cu "text defilant" sunt topice care au peste (???) mesaje/vizualizari, unde ??? e un numar relativ mare.
alte intrebari?
Imagine
We don't need no education
We dont need no thought control
No dark sarcasm in the classroom
Teachers leave them kids alone...
dragos6
Rasnita de cafea

Mesajde Night_du » Lun Iun 28, 2010 1:39 pm

adada scrie: si uite-ase ma uit io la ele :-B si nu mi-e explicit de ce e cerc si nu e bec si invers , de ce se misca liniile in loc sa steie si invers, de ce unele au steluta si altele nu si invers...

Da jos ochelarii...o sa vezi mai bine. :D :P :P
-Fereste-te de cel ce-ti cere un deget. Si nu ii da toata mana. Pt ca iti va lua tot bratul si tot impotriva ta se va rascula, atunci cand vrei sa-ti iei mana inapoi....

Night_du
simply the best

Mesajde barboneli » Lun Iun 28, 2010 1:55 pm

dragos6 scrie:
adada scrie:Ma refer la cercurile cu linii in interior, din stanga fiecarei sectiuni(Totul despre forumisti , Locasul off topic s.a.m.d) , si apoi in interiorul fiecarei sectiuni apar iar , in stanga , in dreptul fiecarui topic , ori un cerc cu linii miscatoare sau nu, ori o forma de bec , si unele si cu steluta ...si uite-ase ma uit io la ele :-B si nu mi-e explicit de ce e cerc si nu e bec si invers , de ce se misca liniile in loc sa steie si invers, de ce unele au steluta si altele nu si invers...ce mama zmeilor semnifica fiecare si la ce ajuta :ar!
;;)

cercurile albastre = nu sunt mesaje noi in acel forum/topic;
=""= rosii = sunt mesaje noi in acel forum/topic;
=""= cu steluta = topic in care ai scris (macar un) mesaj/e;
alea ca o para = anunt (topic tinut mereu pe prima pozitie)
cele cu un I in interior = important (pe prima pozitie, doar in prima pagina a unui forum;
cele cu "text defilant" sunt topice care au peste (???) mesaje/vizualizari, unde ??? e un numar relativ mare.
alte intrebari?

deci nu e "bec", e "para"... ? vezi adada... acum pot sa-ti spun si la ce ajuta ! cu toate ca o pruna uscata, era mai eficient !!! :-D

si toate codurile astea, trebuie sa le mai si memoram ! hm... ! biiine !
Imagine Imagine
barboneli
frappuccino

Mesajde adada » Lun Iun 28, 2010 2:17 pm

Sunt luminata fix ca un bec....sau para ??? :geek:
Multam oricum . :)
adada
frappuccino

Mesajde ruth20 » Mar Iul 27, 2010 12:18 am

Scrisoare pentru Mos Craciun( in situatia de fata pentru Craciunita Daniela
)
se poate face ca mascota fermecata> Imagine< sa mearga doar la un singur click pe ea? fara a cauta dupa url? :ympray:

nu semnez inca, ca n-am terminat lista de dorinte. :ymdaydream:
http://www.youtube.com/watch?v=qGpsrOPurbY
ruth20
frappuccino

Anterior

Înapoi la Totul despre forumisti