Noul Forum 121.ro 10 mai 2010
Moderatori: dragos6, Safari Sunrise
Re: Noul Forum 121.ro 10 mai 2010
barboneli scrie:adada scrie:(...)
Ce mai...sunt cam incurcate caile...(...) e pierdere de timp .
aici, gresesti... !(...) eu iti spui ca e foarte clar ca inovatia asta nu merge ca lumea, ca nu e facuta cu maximum de gandire si pentru a pierde minimum de timp ! (...)
Bag sama ca hipnotizarea si-a facut treaba in cazul tau . 
-

adada - frappuccino
adada scrie:barboneli scrie:adada scrie:(...)
aici, gresesti... !(...) eu iti spui ca e foarte clar ca inovatia asta nu merge ca lumea, ca nu e facuta cu maximum de gandire si pentru a pierde minimum de timp ! (...)
![]()
- silvye
- frappuccino
adada scrie:barboneli scrie:adada scrie:(...)
![]()
da... si ?
cand se repeta ceva, asta inseamna ca se subliniaza !
mmmda... ai dreptate, nici nu mi-am dat seama !
unii, poate ar spune la treaba asta, "cursivitate"... mai ales fiind si atatia "ca, ca, ca...", se asorteaza !!! -

barboneli - frappuccino
ba uite ca nu fu'... !
eu nici nu stiu de cercurile alea cu linii... si nici nu ma apuc sa le caut !!! poate imi explici tu unde sunt ? 
-

barboneli - frappuccino
barboneli scrie:ba uite ca nu fu'... !![]()
eu nici nu stiu de cercurile alea cu linii... si nici nu ma apuc sa le caut !!! poate imi explici tu unde sunt ?
Ma refer la cercurile cu linii in interior, din stanga fiecarei sectiuni(Totul despre forumisti , Locasul off topic s.a.m.d) , si apoi in interiorul fiecarei sectiuni apar iar , in stanga , in dreptul fiecarui topic , ori un cerc cu linii miscatoare sau nu, ori o forma de bec , si unele si cu steluta ...si uite-ase ma uit io la ele
si nu mi-e explicit de ce e cerc si nu e bec si invers , de ce se misca liniile in loc sa steie si invers, de ce unele au steluta si altele nu si invers...ce mama zmeilor semnifica fiecare si la ce ajuta

-

adada - frappuccino
adada scrie:barboneli scrie:ba uite ca nu fu'... !![]()
Ma refer la cercurile cu linii in interior, din stanga fiecarei sectiuni(Totul despre forumisti , Locasul off topic s.a.m.d) , si apoi in interiorul fiecarei sectiuni apar iar , in stanga , in dreptul fiecarui topic , ori un cerc cu linii miscatoare sau nu, ori o forma de bec , si unele si cu steluta ...si uite-ase ma uit io la elesi nu mi-e explicit de ce e cerc si nu e bec si invers , de ce se misca liniile in loc sa steie si invers, de ce unele au steluta si altele nu si invers...ce mama zmeilor semnifica fiecare si la ce ajuta
![]()
ok, o sa ma uit mai atent si eu... ! la ce ajuta... inca nu stiu, dar poate sa ajute la inspiratie, scaun regulat, digestie sau calmare ! sau mic... ! cine stie....
-

barboneli - frappuccino
Ma laudai prea repede? Ca merge forul struna la mine?
Daniela (sau cine raspunde de for) face-ti bine, oameni buni, rezolvati delogarea asta. Sa tot trebuiasca sa te loghezi la fiecare 5 min.
SI ASTA e motiv pt absenta userilor, sa stiti....
Daniela (sau cine raspunde de for) face-ti bine, oameni buni, rezolvati delogarea asta. Sa tot trebuiasca sa te loghezi la fiecare 5 min.
SI ASTA e motiv pt absenta userilor, sa stiti....
-Fereste-te de cel ce-ti cere un deget. Si nu ii da toata mana. Pt ca iti va lua tot bratul si tot impotriva ta se va rascula, atunci cand vrei sa-ti iei mana inapoi....
-

Night_du - simply the best
adada scrie:Ma refer la cercurile cu linii in interior, din stanga fiecarei sectiuni(Totul despre forumisti , Locasul off topic s.a.m.d) , si apoi in interiorul fiecarei sectiuni apar iar , in stanga , in dreptul fiecarui topic , ori un cerc cu linii miscatoare sau nu, ori o forma de bec , si unele si cu steluta ...si uite-ase ma uit io la elesi nu mi-e explicit de ce e cerc si nu e bec si invers , de ce se misca liniile in loc sa steie si invers, de ce unele au steluta si altele nu si invers...ce mama zmeilor semnifica fiecare si la ce ajuta
![]()
cercurile albastre = nu sunt mesaje noi in acel forum/topic;
=""= rosii = sunt mesaje noi in acel forum/topic;
=""= cu steluta = topic in care ai scris (macar un) mesaj/e;
alea ca o para = anunt (topic tinut mereu pe prima pozitie)
cele cu un I in interior = important (pe prima pozitie, doar in prima pagina a unui forum;
cele cu "text defilant" sunt topice care au peste (???) mesaje/vizualizari, unde ??? e un numar relativ mare.
alte intrebari?

We don't need no education
We dont need no thought control
No dark sarcasm in the classroom
Teachers leave them kids alone...
-

dragos6 - Rasnita de cafea
adada scrie: si uite-ase ma uit io la elesi nu mi-e explicit de ce e cerc si nu e bec si invers , de ce se misca liniile in loc sa steie si invers, de ce unele au steluta si altele nu si invers...
Da jos ochelarii...o sa vezi mai bine.

-Fereste-te de cel ce-ti cere un deget. Si nu ii da toata mana. Pt ca iti va lua tot bratul si tot impotriva ta se va rascula, atunci cand vrei sa-ti iei mana inapoi....
-

Night_du - simply the best
dragos6 scrie:adada scrie:Ma refer la cercurile cu linii in interior, din stanga fiecarei sectiuni(Totul despre forumisti , Locasul off topic s.a.m.d) , si apoi in interiorul fiecarei sectiuni apar iar , in stanga , in dreptul fiecarui topic , ori un cerc cu linii miscatoare sau nu, ori o forma de bec , si unele si cu steluta ...si uite-ase ma uit io la elesi nu mi-e explicit de ce e cerc si nu e bec si invers , de ce se misca liniile in loc sa steie si invers, de ce unele au steluta si altele nu si invers...ce mama zmeilor semnifica fiecare si la ce ajuta
![]()
cercurile albastre = nu sunt mesaje noi in acel forum/topic;
=""= rosii = sunt mesaje noi in acel forum/topic;
=""= cu steluta = topic in care ai scris (macar un) mesaj/e;
alea ca o para = anunt (topic tinut mereu pe prima pozitie)
cele cu un I in interior = important (pe prima pozitie, doar in prima pagina a unui forum;
cele cu "text defilant" sunt topice care au peste (???) mesaje/vizualizari, unde ??? e un numar relativ mare.
alte intrebari?
deci nu e "bec", e "para"... ? vezi adada... acum pot sa-ti spun si la ce ajuta ! cu toate ca o pruna uscata, era mai eficient !!!
si toate codurile astea, trebuie sa le mai si memoram ! hm... ! biiine !
-

barboneli - frappuccino
Sunt luminata fix ca un bec....sau para ???
Multam oricum .
Multam oricum .

-

adada - frappuccino
Scrisoare pentru Mos Craciun( in situatia de fata pentru Craciunita Daniela
)
se poate face ca mascota fermecata>
< sa mearga doar la un singur click pe ea? fara a cauta dupa url?
nu semnez inca, ca n-am terminat lista de dorinte.
)
se poate face ca mascota fermecata>
< sa mearga doar la un singur click pe ea? fara a cauta dupa url?
nu semnez inca, ca n-am terminat lista de dorinte.

http://www.youtube.com/watch?v=qGpsrOPurbY
-

ruth20 - frappuccino
Înapoi la Totul despre forumisti