Povestea mea azi
Moderatori: dragos6, dia21, dorina17
Re: Povestea mea azi

Rezultatele unei cure de slabire de 1200-1200 kcal/zi plus bicicleta si haltere timp de patru luni: 27kg, respectiv de la 122 kg la 95.Cam repede dupa parerea mea.
"eu am fost ca tine(?),tu vei fi ca mine
-

michi 73 - frappuccino
Intreba Dia despre secretul mentinerii moralului si tonusului optimist si aveam de gand sa va scriu o epistola foarte sincera. Aseara, cu toate divergentele care au fost si vor mai fi, mi s-a umplut inima de bucurie vazand ce frumos s-au aranjat copiii. Splendid. Ingrijorarea mea e ca el munceste non-stop- spital si doua clinici- dar si pentru ea a fost o perioada grea, cu un copil in brate si altul de fusta sa te duci sa alegi perdele si lustre plus ca zilnic strabate de doua ori orasul cu masina la ore aglomerate sa-l duca pe cel mare si sa-l aduca de la gradinita. La gradinita catolica de langa noua casa l-a inscris de la toamna.Mama ei e plecata la o alta fiica iar la noi nu are cine fugi dupa baiat. Prea batrani si bolnavi.
Azi am avut insa un mare necaz. Sotul a facut un blocaj de vezica si la 12 am fost la Fundeni la camera de garda. I-a pus sonda si marti il internez sa il opereze. Iar anestezie, iar spital cateva zile dupa numai patru saptamani. Cand ne-am intors am oprit taxiul la piata, la 50 m de casa sa iau o paine si un kil de caise. Le-am simtit in genunchi la fiecare pas. Senzatia e ca mi de intoarce stomacul pe dos de necaz. Botezul e sambata, nu-mi mai arde de el dar daca nu ma duc se scrie la raboj, are si el dreptul sa aiba pe cineva din familia lui, adica eu, fiica si ginerele printre cele 25 de persoane invitate. Botezul va fi la Catedrala Sf. Iosif iar petrecera la nasa lor la Balotesti. Cadoul de casa noua, de ziua lui fi-miu, de botez si de ziua ei l-am dus la "global" ieri. Lasa ca trece si asta si cum zicea mama... sa faca loc sa vina altele. Aman cronica unei bunicute optimiste pe saptamana viitoare cand cu siguranta va fi mai bine. Spune si tu Barbo "Doamne Ajuta" ca nu te costa nimic.
Azi am avut insa un mare necaz. Sotul a facut un blocaj de vezica si la 12 am fost la Fundeni la camera de garda. I-a pus sonda si marti il internez sa il opereze. Iar anestezie, iar spital cateva zile dupa numai patru saptamani. Cand ne-am intors am oprit taxiul la piata, la 50 m de casa sa iau o paine si un kil de caise. Le-am simtit in genunchi la fiecare pas. Senzatia e ca mi de intoarce stomacul pe dos de necaz. Botezul e sambata, nu-mi mai arde de el dar daca nu ma duc se scrie la raboj, are si el dreptul sa aiba pe cineva din familia lui, adica eu, fiica si ginerele printre cele 25 de persoane invitate. Botezul va fi la Catedrala Sf. Iosif iar petrecera la nasa lor la Balotesti. Cadoul de casa noua, de ziua lui fi-miu, de botez si de ziua ei l-am dus la "global" ieri. Lasa ca trece si asta si cum zicea mama... sa faca loc sa vina altele. Aman cronica unei bunicute optimiste pe saptamana viitoare cand cu siguranta va fi mai bine. Spune si tu Barbo "Doamne Ajuta" ca nu te costa nimic.

"eu am fost ca tine(?),tu vei fi ca mine
-

michi 73 - frappuccino
Arata foarte bine fiul dumneavoastra acum! Multe felicitari pentru reusita lor de a se muta intr-o locuinta asa de frumoasa. Multa sanatate tuturor si Doamne ajuta !
Va fi bine, tanti Michi! Nu lasati ingrijorarea sa va intunece ...trebuie sa ne pastram optimismul ! Asta ne va ajuta sa iesim si din acest impas !
Noi suntem alaturi de dumneavoastra !
PS- cand aveti dispozitie si timp , scrieti va rog ceea ce ati vrut sa ne spuneti despre secretul tineretii...o sa iasa o discutie frumoasa de-aici!
Va fi bine, tanti Michi! Nu lasati ingrijorarea sa va intunece ...trebuie sa ne pastram optimismul ! Asta ne va ajuta sa iesim si din acest impas !
Noi suntem alaturi de dumneavoastra !
PS- cand aveti dispozitie si timp , scrieti va rog ceea ce ati vrut sa ne spuneti despre secretul tineretii...o sa iasa o discutie frumoasa de-aici!
-

Adriana - frappuccino
Ce mai faceti? Cum ii merge sotului? Multa sanatate pentru amandoi!
- mira2010
- frappuccino
Micky,ce face Rila?Te rog da un semn!Voi suna eu mai tarziu,dar la ora asta precis esti spre spital.
Multa sanatate!!!!!!
Multa sanatate!!!!!!
Niciodata nu judeca un om dupa prieteni. Prietenii lui Iuda au fost perfecti!
-

bibistanescu @yahoo.com - frappuccino
Tanti Michi, si eu sunt ingrijorata ! Dati un semn , va rog !
-

Adriana - frappuccino
Am scris si la cafea,dar fara ecou.
Aici intra mai multe persoane.
Am vorbit cu Micky azi la telefon si mi-a spus ca sotul ei a fost operat marti si este bine.Astazi a avut parte de un festin constand intr-un iaurt si supa clara-zeama chioara de legume strecurate.In aceasta seara poate manca branza de vaci.
Ea este obosita,dar puternica asa cum o stim cu toti.
Duminica are loc botezul nepotelului,dar daca ea este singura,v-a merge doar la biserica.
Sa le uram sanatate,putere,prieteni buni care sa fie alaturi de ei si celui mic:noroc,sanatate,bucurii si sa creasca mare si destept!
Te pupam cu toti cei prezenti si absenti Micky draga!
Aici intra mai multe persoane.
Am vorbit cu Micky azi la telefon si mi-a spus ca sotul ei a fost operat marti si este bine.Astazi a avut parte de un festin constand intr-un iaurt si supa clara-zeama chioara de legume strecurate.In aceasta seara poate manca branza de vaci.
Ea este obosita,dar puternica asa cum o stim cu toti.
Duminica are loc botezul nepotelului,dar daca ea este singura,v-a merge doar la biserica.
Sa le uram sanatate,putere,prieteni buni care sa fie alaturi de ei si celui mic:noroc,sanatate,bucurii si sa creasca mare si destept!
Te pupam cu toti cei prezenti si absenti Micky draga!
Niciodata nu judeca un om dupa prieteni. Prietenii lui Iuda au fost perfecti!
-

bibistanescu @yahoo.com - frappuccino
Doamne ajuta!
doamna michi stiu ca va e greu , dar o sa treaca si asta.
eu tin pumnii si ma rog , fetele(si baietii
) sunt sigura ca fac acelasi lucru, asa ca toti va suntem alaturi, deci sa va sprijiniti fara frica si de noi!
doamna michi stiu ca va e greu , dar o sa treaca si asta.
eu tin pumnii si ma rog , fetele(si baietii
) sunt sigura ca fac acelasi lucru, asa ca toti va suntem alaturi, deci sa va sprijiniti fara frica si de noi!- mamitza_16
- frappuccino
Bine ca ... este bine.
Si poate totusi ar trebui sa o aiba nepotelul pe bunica un pic si la masa, nu? Se va gasi cineva sa o duca apoi acasa, sau la spital, acolo unde este nevoie (tot) de dansa. Ne mai gandim pana sambata, nu?
Noapte buna!
Si poate totusi ar trebui sa o aiba nepotelul pe bunica un pic si la masa, nu? Se va gasi cineva sa o duca apoi acasa, sau la spital, acolo unde este nevoie (tot) de dansa. Ne mai gandim pana sambata, nu?

Noapte buna!
- mira2010
- frappuccino
imi pare rau dar nu prea am fost la curent cu ultimele evenimente...! de ce a trebuit sa se opereze iar sotul lui Michi ? abia facuse o operatie. in fine, acum nu mai conteaza, bine ca a luat-o pe iaurt !!!
Doamne ajuta... o sa fie bine !!! 
Doamne ajuta... o sa fie bine !!! 
-

barboneli - frappuccino
michi 73 scrie:Azi am avut insa un mare necaz. Sotul a facut un blocaj de vezica si la 12 am fost la Fundeni la camera de garda. I-a pus sonda si marti il internez sa il opereze.
Asta a avut, Barb.
Dumnezeu v-ajute.
-Fereste-te de cel ce-ti cere un deget. Si nu ii da toata mana. Pt ca iti va lua tot bratul si tot impotriva ta se va rascula, atunci cand vrei sa-ti iei mana inapoi....
-

Night_du - simply the best
barboneli scrie:imi pare rau dar nu prea am fost la curent cu ultimele evenimente...! de ce a trebuit sa se opereze iar sotul lui Michi ? abia facuse o operatie. in fine, acum nu mai conteaza, bine ca a luat-o pe iaurt !!!Doamne ajuta... o sa fie bine !!!
ceva neprevazut, dar poate legat de celelalte probleme ... un blocaj la vezica.
da, cu totii speram sa fie bine.
- mira2010
- frappuccino
mersi voua... !!!
o sa fie... o sa fie bine !!! Doamne ajuta dar doctorii deja l-au ajutat mult !!!
o sa fie... o sa fie bine !!! Doamne ajuta dar doctorii deja l-au ajutat mult !!!

-

barboneli - frappuccino
multa sanatate! va asteptam pe forum! 

Soulmate, dry your eye...cause soulmates never die
Cata parere-i in destin / Cata greseala-i imprejur.

Cata parere-i in destin / Cata greseala-i imprejur.

-

dargo - frappuccino