Ce m-a amuzat azi

Orice topic ce nu isi gaseste locul in categoriile existente

Moderator: dragos6

Re: Ce m-a amuzat azi

Mesajde dia21 » Vin Iul 30, 2010 2:19 am

Night_du scrie:Permite-mi o intrebare. Si as dori un raspuns sincer, nu unul de forma, doar pt a-mi para spusele.

Ai fost tradata vreodata in viata ta? Ma refer....sa iti doarma sotul/partenerul pe la altele, sau sa-ti spuna in fata ca si-a gasit pe alta?....

da, si-am invitat tipa la o cafea si i-am deschis ochii sa vada bine langa ce jigodie isi petrece timpul si planuieste sa-si petreaca si viata! :|
"Universul nu este constient de existenta ta. Relaxeaza-te!" (Anthony de Mello)
dia21
frappuccino

Mesajde colipici » Vin Iul 30, 2010 8:02 am

Night_du scrie:Permite-mi o intrebare. Si as dori un raspuns sincer, nu unul de forma, doar pt a-mi para spusele.

Ai fost tradata vreodata in viata ta? Ma refer....sa iti doarma sotul/partenerul pe la altele, sau sa-ti spuna in fata ca si-a gasit pe alta?....

da,night! am trecut si eu prin asa ceva. dar nu m-am dus cu pumnii la cealalta! nu se merita! oricat de mult ar durea si ai suferi !
spuneam mai sus ca m-a amuzat faza, ceea ce am vazut, spectacolul sau cum dreac' sa ma exprim.nu m-a amuzat situatia femeii inselate, daca asa se intelege!asa cum te amuza si unul care ia un stalp in brate din neatentie ,una careia ii cade fusta pe strada etc, sau cum poate amuz si eu pe altii cand ma impiedic si scap cartonul de oua pe strada! poate ca sunt eu superficiala,dar spun inca o data: m-a distrat bataia!
Ai un pistol in buzunar sau doar te bucuri ca ma vezi?
colipici
frappuccino

Mesajde Night_du » Vin Iul 30, 2010 12:18 pm

Nu am spus ca esti superficiala. Doar ca mie mi-se pare ciudat sa te veselesti pe durerea unei femei... Ca furia si mania si tot restul pleiadei de trairi, pe marginea acestei situatii, nu s-au nascut din binele ce il avea femeia in casa. Iti garantez eu.
Si da, ma intristeaza ca femei care duc greul casei, poate cu copii care nu am ce manca, ajung de rasul trecatorilor in loc sa o fi luat careva pe cea cu adevarat vinovata si s-o bage la zuhaus pt cateva zile...Poate asa ii trecea voia de a mai avea barbati insurati si folosea si ea, ca sa dau dreptate lui Dragos, un dildo, dracului de-o duca. :|

Ma rog, fiecare dupa cum are de mature procesele cognitive. Ca si mie imi venea nu sa o bat, ci sa o strang de gat, ceara ei de panarama azi...cand ma gandesc cate batai am primit pt ea, ma imbestializez si mai rau.... Si cand te gandesti ca musiul meu ii apara onoarea tarfei... Giz'...... :|
Iata de ce pe mine nu ma amuza situatii de genul...pt ca stiu ce e in sufletul femeii aleia.
-Fereste-te de cel ce-ti cere un deget. Si nu ii da toata mana. Pt ca iti va lua tot bratul si tot impotriva ta se va rascula, atunci cand vrei sa-ti iei mana inapoi....

Night_du
simply the best

Mesajde pitbully » Vin Iul 30, 2010 12:29 pm

Night scrie:Poate asa ii trecea voia de a mai avea barbati insurati

Hei, hei... Night, stai tu. Adica ce vrea sa insemne asta? Ca respectiva e singura vinovata? :))
Nu cred ca i-a pus somnifere sau l-a imbatat si si-a tras-o de una singura cu putza lui. Nu? N-are cum. Zic io.
Deci vinovatia e 50 cu 50. Corect?
Atunci la ce naiba a batut-o sau s-a luat la trante numai cu respectiva? Trebuia cu amandoi. Asa e corect. Adica daca pe gagica'mea o prind cu unul, doar el e vinovat? :))
Neah, pe amandoi ii bat. Si bataitza va fi impartita in mod egal, frateste. Sa nu cumva sa se supere vreunul dintre ei c-a incasat mai putini pumni :| Haide.

Bine, n-as sta sa-i caftesc da' ca fapt divers asa... amandoi s-au fript pe bot.

Nu exista ea mi-a furat barbatul sau el mi-a furat femeia. Nu. Niciodata.

Si pana la urma, care-i faza? Poc poc si ei o data, na... daca nu mai oferea nimic acasa, ce sa-i faci? :-D Sau daca barbat'su respectivei era plecat in strainatatzuri... ce vrei, sa se imbolnaveasca femeia? N-are si ea nevoile ei? Mai dadea si banii pe medicamente... :p
Viziune înseamna sa vezi lucrurile nu cum sunt, ci cum vor fi...

Orice vis poate deveni realitate cu conditia sa sti ce sa visezi...
pitbully
frappuccino

Mesajde colipici » Vin Iul 30, 2010 12:49 pm

night, m-a amuzat bataia intre femei, la naiba.asa am scris si mai sus! puteau sa se bata si pentru ultima fusta gasita la reduceri de pret, de la faptul ca una-i bruneta si celalalta roscata, puteau sa se bata de la orice! la asta ma refer, m-a distrat sa vad doua femei batandu-se, si nu oricum, cu pumnii!
am zis foarte clar mai sus ca nu ma amuza situatia unei femei inselate!
referitor ce-ai scris tu, sa-mi fie cu iertare, dar nu cred ca numai femeia e aia vinovata. poate aia nici nu stia ca este alta care-i spala chilotii si ca-i pune farfuria de mancare dinainte . sau ,o fi fost o naiva care il crede pe el," baiatul bun " neinteles chipurile de nevasta, care are nevoie doar de intelegere ,dragoste si-un san pe care sa planga.pana s-o paruiesc pe aia, eu m-as uita intai la ce am in batatura si de acolo as incepe...
in fine, fiecare are modul propriu de a reactiona in astfel de situatii....
inca o data zic: ce am scris eu ca m-a amuzat, n-are absolut nicio legatura cu femeile inselate. nici pe departe.
colipici
frappuccino

Mesajde mira2010 » Mar Aug 03, 2010 5:31 pm

Un tip elegant iese dintr-un magazin select împingînd un coş plin cu şampanie,
caviar, mezeluri fine etc.
Cînd să le bage în portbagajul BMW-ului, observă un individ slab, prăpădit, care
umbla de colo-colo rupînd ierburi de la marginea drumului.
- Dar ce faci, domnule, acolo?
- Adun iarbă ca să mănînc. Trebuie să duc şi la copii, că nu mai avem nimic.
- Cum aşa?! Păi atunci, uite cartea mea de vizită şi vino să mîncaţi la mine
acasă!
- E frumos din partea dumneavoastră, domnule, dar am 8 copii, plus nevasta.
- Şi mai bine! Veniţi cu toată familia!
- Sunteţi foarte generos! Numai că, din copii, unii sunt deja căsătoriţi, au şi
ei copii.
- N-are-a face, să vină toţi! La mine acasă iarba e uite-aşa de înaltă, dacă
sunteţi mulţi, în 3 ore terminaţi!
:(
mira2010
irish coffee

Mesajde pitbully » Mie Aug 04, 2010 12:21 am

=)) tare

pitbully
frappuccino

Mesajde colipici » Mie Aug 04, 2010 7:51 pm

:)) mai, rad si acum ca proasta! :)) cand sa plec azi de la munci ii zic unei colege ca o iau si pe ea cu masina, ca stam in aceeasi zona. ne strangem noi catrafusele, coboram sporovaind in parcare , urcam in masina si plecam....mai si cand ajungem in fata blocului ei, in timp ce-si cauta cheile de la usa prin geanta, da de cheile de la masina . a izbucnit intr-un ras isteric, eu ma uitam ca boul la ea..nu stiam ce naiba are... :)) .cand imi zice suav si cu lacrimi in ochi:"coli mama, du-ma inapoi. am uitat ca azi am venit si eu cu masina si am uitat-o la serviciu!"
am zis ca imi inghit limba de ras ! auzi, dementa! sa uite cu ce a venit!
mama lui de stres, mama ei de caldura! tampeste omul, fratilor! :))
colipici
frappuccino

Mesajde pitbully » Mie Aug 04, 2010 8:36 pm

=)) =)) =)) asta e bestiala :))

pitbully
frappuccino

Mesajde barboneli » Joi Aug 05, 2010 1:18 am

:) si mie mi-a placut sau m-a amuzat, teribil... !!! si cu ocazia asta, citind atent ce a scris colipici... asa cum fac eu de obicei cand le citesc pe fetele senzationale... am inteles ca e baiat, barbat... ce mai... de genul masculin !!!!! si asta m-a amuzat !!!! :-D
Imagine Imagine
barboneli
frappuccino

Mesajde ela 24 » Vin Aug 06, 2010 11:03 am

barboneli scrie::) si mie mi-a placut sau m-a amuzat, teribil... !!! si cu ocazia asta, citind atent ce a scris colipici... asa cum fac eu de obicei cand le citesc pe fetele senzationale... am inteles ca e baiat, barbat... ce mai... de genul masculin !!!!! si asta m-a amuzat !!!! :-D

exact la asta m am gandit si eu cititnd patania....eram aproape convinsa ca i de genul feminin :idea:
Imagine
ela 24
frappuccino

Mesajde barboneli » Vin Aug 06, 2010 11:39 am

nu pot sa jur ca nu gresesc... dar dupa parerea mea si experientza mea, o femeie nu o sa spuna asa ceva: " eu ma uitam ca boul la ea " niciodata... !!! :shock: :twisted: :-D
Imagine Imagine
barboneli
frappuccino

Mesajde colipici » Vin Aug 06, 2010 11:58 am

barboneli scrie:nu pot sa jur ca nu gresesc... dar dupa parerea mea si experientza mea, o femeie nu o sa spuna asa ceva: " eu ma uitam ca boul la ea " niciodata... !!! :shock: :twisted: :-D

ete fleosc! uite ca asa ma mai exprim eu uneori ,barbo. deh, suna mai frumos decat vaca.da' pentru ca-mi esti simpatic, rectific:"ma uitam ca vaca la ea..."asa e bine? :D :))
sa nu-mi spui ca te-ai molipsit de la done. te rog,nu si tu! :))
colipici
frappuccino

Mesajde barboneli » Vin Aug 06, 2010 12:47 pm

colipici scrie:
barboneli scrie:nu pot sa jur ca nu gresesc... dar dupa parerea mea si experientza mea, o femeie nu o sa spuna asa ceva: " eu ma uitam ca boul la ea " niciodata... !!! :shock: :twisted: :-D

ete fleosc! uite ca asa ma mai exprim eu uneori ,barbo. deh, suna mai frumos decat vaca.da' pentru ca-mi esti simpatic, rectific:"ma uitam ca vaca la ea..."asa e bine? :D :))

nu draguta/dragutule... nu m-am molipsit de la nimeni ! si eu nu am facut nici o corectare de greseala ci am tras o concluzie, citind textul tau. asta e tot. si eu nu cred ca e mai frumos sa spui bou decat vaca, ptr. ca mie imi place de amandoi... !!! :-D mai ales vitzeii, indiferent ca sunt pe camp, in farfurie sau uitandu-se la poarta noua... ! ;) deci esti totusi fata ! ok, atunci... @};-
Imagine Imagine
barboneli
frappuccino

Mesajde colipici » Vin Aug 06, 2010 10:01 pm

barboneli scrie:
colipici scrie:

nu draguta/dragutule... nu m-am molipsit de la nimeni ! si eu nu am facut nici o corectare de greseala ci am tras o concluzie, citind textul tau. asta e tot. si eu nu cred ca e mai frumos sa spui bou decat vaca, ptr. ca mie imi place de amandoi... !!! :-D mai ales vitzeii, indiferent ca sunt pe camp, in farfurie sau uitandu-se la poarta noua... ! ;) deci esti totusi fata ! ok, atunci... @};-

m-am imbujorat toata, barbo! :) :ymblushing: bine ca ne-am lamurit! ;)
multumesc pentru trandafir!
colipici
frappuccino

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Locasul off-topic