senzationalele noastre

Aici

Moderatori: dragos6, dia21, sweetsweet, 121

senzationalele noastre

Mesajde mira2010 » Dum Sep 05, 2010 12:33 pm

Corina Tarnita este absolventa (2002) a liceului Carol I din Craiova.
Facultatea, finalizata prin doctorat (2009), a urmat-o la Harvard. In liceu a fost premianta la olimpiadele nationale de matematica.
Recent a publicat (ca si coautoare) o lucrare in revista prestigioasa Nature.
http://www.math.harvard.edu/~corina/
Ultima oară modificat de mira2010 pe Mar Sep 07, 2010 12:27 am, modificat 1 dată în total.
mira2010
frappuccino

Re: senzationalele noastre

Mesajde barboneli » Lun Sep 06, 2010 8:11 am

bravo... ! :cool: intodeauna am avut incredere in oltencele noastre. :-bd si probabil ca "va urma"... din moment ce titlul e "senzationalele noastre"... ! ;)
Imagine Imagine
barboneli
frappuccino

Mesajde ttavi » Lun Sep 06, 2010 10:31 am

Este membra 121 ? ! ?
In viata nu primesti ceea ce meriti, ci doar ce negociezi !
Daca mai aplicam mult timp politica "dupa mine ... potopul"
s-ar putea sa vina potopul la noi !
ttavi
cappuccino

Mesajde barboneli » Lun Sep 06, 2010 1:32 pm

nu. e doar membra a poporului roman. de aici "senzationalele noastre"....! :cool:
Imagine Imagine
barboneli
frappuccino

Mesajde arrom » Lun Sep 06, 2010 4:26 pm

Senzationala e Gaby,alteata Intunecime,care a postat grozav de mult si variat,un palmares bogat.
Apoi o urmeaza frumusel celelelte surate senzationale ca Cotofana, Adriana si tanti Michi prin foiletonul vietii ei.

Aceste persoane,YES, SENZATIONALE si sa lasam la o parte pe celelelte nationale!

Bravo voua! Continuati....

Imagine...

ca sala-i plina... :-D

Imagine
Dumnezeu nu e in cer,nu-i pe pamint.
Dumnezeu e in inima noastra!
arrom
frappuccino

Mesajde Night_du » Lun Sep 06, 2010 5:19 pm

Fantastic, io care nu intru la VIP, din varii motive, intru azi si ma vad pe tabelul de onoare. :D (Cah, cah>>>dres de voce) Multumes pt nominare, si ca sa apreciez ca ma apreciati, primesc acest cadou. :P :ymhug:

Si serios acuma, sant un om normal (cu pareri pro sau contra :P ), nu am nimic special in mine. Eh, ca ma simt ca o zeita si multumesc in fiecare seara in fata oglinzii pt premiul acordat de Uniunea Scriitorilor, sau pt Oscarul pt cea mai buna interpretare dramatica, e alta treaba. Cred ca fiestecare are vise din astea.
Am incercat sa acopar un spectru larg, pt ca, consider eu, nu strica niciodata sa stii mai mult......ce vrei? gemeni si autodidact.

S-ar putea (SIGURATTTT, nu s-ar putea) sa nu fie multi de acord....dar oricum, nu refuz eu shardoneiul tau.
:P :D
-Fereste-te de cel ce-ti cere un deget. Si nu ii da toata mana. Pt ca iti va lua tot bratul si tot impotriva ta se va rascula, atunci cand vrei sa-ti iei mana inapoi....

Night_du
simply the best

Mesajde barboneli » Lun Sep 06, 2010 11:15 pm

lui mira2010... ! :cool:

O romanca isi publica primul roman in Italia ca sa arate tuturor cine suntem!

http://www.garbo.ro/articol/Social/6107 ... untem.html
Imagine Imagine
barboneli
frappuccino

Mesajde mira2010 » Mar Sep 07, 2010 12:26 am

Pentru toata lumea!

Pe 21 iunie 2010 Crina COCO Popescu membră a Clubului Sportiv Montan Altitudine a încheiat ascensiunea pe Mt. McKinley, cel mai înalt vîrf al Americii de Nord.

Crina COCO Popescu, alpinista în vîrstă de 15 ani, reprezentantă a Federaţiei Române de Alpinism şi Escaladă, a urcat astfel cel de-al cincilea vîrf din circuitul Seven Summits.

http://www.gsp.ro/sporturi/altele/alpin ... 96218.html
Ultima oară modificat de mira2010 pe Mar Sep 07, 2010 8:57 am, modificat 1 dată în total.
mira2010
frappuccino

Mesajde mira2010 » Mar Sep 07, 2010 12:30 am

arrom scrie: ... si sa lasam la o parte pe celelalte nationale!

Chiar ar fi pacat!
mira2010
frappuccino

Mesajde arrom » Mar Sep 07, 2010 11:42 am

mira2010 scrie:
arrom scrie: ... si sa lasam la o parte pe celelalte nationale!

Chiar ar fi pacat!

Absolut nu!

Ele pot trece la categoria "Mindru ca sint roman" ca doar de aia va mindriti cu ele.
Si apoi ele se aleg cu ceva in plus.
Topicul e dedicat-cu drept-silitoarelor senzationale de pe acest forum.
Sa nu-i uit nici pe senzationalii (ca-s citiva).
Merita de 1005 ori!
Ele/ei fac si tin firma si cinstea Danielei Fugaru. Fara aceste suflete daruitoare,madam Fugaru ar fi NIMENEA!
Incearca macar sa scrii asa divers ca alteata Intunecime,sa-ti dai secunde,minute,ore intregi din viata ptr.cinstea alteia,mi se pare cu mare drept sa merite intregul palmares de laude.Si CINSTE! Si BRAVO! Si HURRRA! Si SA NE TRAIASCA!
:cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers:
Dumnezeu nu e in cer,nu-i pe pamint.
Dumnezeu e in inima noastra!
arrom
frappuccino

Mesajde Night_du » Mar Sep 07, 2010 2:09 pm

Si Hureii. Si gata. :) Ar fi culmea sa se nasca o polemica si de aici. :)

Toti/toate sant senzationali, nationali au ba, in tara sau plecati peste hotare.
Cei care s-ar afla oriunde in lume, dar tara lor ramane Romania.
Cei care vor sa faca ceva, de aproape, de departe, de oriunde ar fi....
Cei care sant gata sa se lupte (prin fapte au cuvinte) cu o intreaga lume de idei gresite despre romani.
Acei toti....sant senzationali..........
-Fereste-te de cel ce-ti cere un deget. Si nu ii da toata mana. Pt ca iti va lua tot bratul si tot impotriva ta se va rascula, atunci cand vrei sa-ti iei mana inapoi....

Night_du
simply the best

Mesajde mira2010 » Joi Sep 16, 2010 6:31 pm

Duminică, 12 Septembrie 2010

Echipajul feminin al României de 8+l a câştigat medalia de aur la Campionatul european de canotaj academic de la Montemor-o-Velho (Portugalia).

Echipajul, format din Eniko Mironcic, Camelia Lupaşcu, Nicoleta Albu, Adelina Cojocaru, Ioana Crăciun, Diana Bursuc, Ionela Zaharia, Roxana Cogianu şi Teodora Stoica, s-a impus în faţa Olandei (locul doi) şi Germaniei (locul trei).

România a fost favorita acestei competiţii şi a reuşit să se menţine ca lider pe întreaga durată a cursei de 2.000 de metri.

Cu numai trei ore mai devreme, două dintre membrele echipajului, Camelia Lupaşcu şi Nicoleta Albu, au devenit campioane europene la 2 rame.
mira2010
frappuccino

Mesajde dia21 » Sâm Sep 18, 2010 11:35 pm

Sambata, 18 Septembrie 2010

Povestea unei campioane: Crescuta in orfelinate, Steluta Duta va lupta la noapte în finala mondiala

http://www.adevarul.ro/locale/buzau/Cam ... r-20100918
"Universul nu este constient de existenta ta. Relaxeaza-te!" (Anthony de Mello)
dia21
frappuccino

Mesajde mira2010 » Dum Sep 19, 2010 12:28 am

dia21 scrie:Sambata, 18 Septembrie 2010

Povestea unei campioane: Crescuta in orfelinate, Steluta Duta va lupta la noapte în finala mondiala

http://www.adevarul.ro/locale/buzau/Cam ... r-20100918

18 Septembrie 2010, ora 23.00: În finală, Steluţa Duţă a fost învinsă la puncte de Chungneijang Mery Hivianget, din India. Prima repriză i-a apartinut româncei, dar eterna sa rivală s-a impus în următoarele trei. Sportiva din Buzău rămâne, totuşi, cu satisfacţia unei perfomanţe de invidiat: pentru a treia oară în cariera sa, este vicecampioană mondială!
mira2010
frappuccino

Mesajde mira2010 » Lun Sep 27, 2010 9:20 am

Reprezentativa României de handbal feminin a cucerit Cupa Mondială pentru a doua oară consecutiv, reuşind să învingă din nou campioana olimpică, Norvegia, scor 24-23.
Finala mică a fost câştigată, tot duminică, de reprezantativa Franţei, scor 28-26 (17-15), în faţa naţiunii gazdă a competiţiei, Danemarca.
http://www.antena3.ro/sport/handbal/nat ... 07694.html
mira2010
frappuccino

Următorul

Înapoi la VIP