In Bulgaria, cu masina

Unde ai fost, unde ai vrea sa pleci, vacante si excursii... Povesteste!

Moderatori: dragos6, paagli, 121

Re: In Bulgaria, cu masina

Mesajde silvye » Vin Iun 18, 2010 12:30 am

dragos, se poate un raport detaliat despre bula(balon) din piscina ? Care-i denumirea exacta si cum functioneaza ?
silvye
frappuccino

Mesajde dragos6 » Vin Iun 18, 2010 10:11 am

n-avea o denumire 'precisa'; mai bine spus, nu scria pe nicaieri cum se cheama chestia aia. pot doar sa incerc s-o descriu cat pot de bine: era o sfera de plastic (folie groasa, ca alea de prelata sau de ferestre la pavilioanele de gradina) care avea pe o latura un fermoar de vreo 80 cm, peste care se mai petrecea un petic (banda) din acelasi material ca balonul, securizat cu VELCRO (arici). ["ansamblul" seamana cu fermoarul de la slit, doar ca la asta, materialul care vine peste fermoar se lipea de pantalon... pardon! de balon. ca sa-ti faci o idee mai clara]
initial, balonul este dezumflat, moment in care intra cel care doreste sa se distreze, se trage fermoarul aproape complet iar prin cei 5cm care raman, se introduce un furtun cuplat la un ventilator/compresor (cum se folosesc la jucariile gonflabile pe care topaie piticii in parcuri) si in cateva secunde este umflat (se pare ca persoanei din interior ii cam 'pocnesc urechile' la faza asta, din cauza suprapresiunii create). cu o miscare rapida, se scoate furtunul, se trage fermoarul pana la capat si se lipeste banda cu VELCRO pe deasupra acestuia. (pentru impermeabilizare). si gata. distractia dureaza cam 5-10 minute, nu mai mult, ca daca te mai si zbati puternic in interior, se cam consuma oxigenul si poate fi neplacut daca se exagereaza. fetele au intrat amandoua (pe rand, evident!) si s-au distrat binisor. din pacate, distractia era scumpa rau! (10BGN de fiecare! dar au dat din 'banii lor'... :P )
cum 'functioneaza'? simplu: incerci sa stai in picioare si sa mergi. da' e imposibil sa faci mai mult de cativa pasi. spre amuzamentul tuturor celor din jur. si daca totusi crezi ca e simplu, mai are si o sfoara (ca un balon cu heliu, de balci, doar ca asta pluteste pe apa, nu in aer) de care cel care se ocupa cu aceasta 'atractie' mai trage din cand in cand, ca sa adauge putina adrenalina situatiei...
Imagine
We don't need no education
We dont need no thought control
No dark sarcasm in the classroom
Teachers leave them kids alone...
dragos6
Rasnita de cafea

Mesajde silvye » Vin Iun 18, 2010 5:03 pm

interesant.....habar n-aveam de existenta lor . Ma intrebam cat de conforme sunt si nu intelegeam daca aerul e renuvelat ori ba . Acu ca mi-ai explicat am inteles principiul,deci nu-i jucarie domestica :D
silvye
frappuccino

Mesajde pitbully » Vin Iun 18, 2010 7:41 pm

m-am dat si io in una de-aia :D :D :D
10 leva parca ... 10 min. mai mult n-ai cum ca ramai fara aer.
mori de ras acolo, mi-a placut... sa mergi pe apa... stiu ca am iesit cu spatele rosu de la trante :D. 1000 euro costa. l-am intrebat io pe nenea anu' trecut.
Viziune înseamna sa vezi lucrurile nu cum sunt, ci cum vor fi...

Orice vis poate deveni realitate cu conditia sa sti ce sa visezi...
pitbully
frappuccino

Mesajde silvye » Vin Iun 18, 2010 7:47 pm

pitbully scrie:m-am dat si io in una de-aia :D :D :D
10 leva parca ... 10 min. mai mult n-ai cum ca ramai fara aer.
mori de ras acolo, mi-a placut... sa mergi pe apa... stiu ca am iesit cu spatele rosu de la trante :D. 1000 euro costa. l-am intrebat io pe nenea anu' trecut.

sunt convinsa ca-i distractiv . 1000 de euro ? :shock: bag picioru'n el balon !E blindat ,sau ce ?
silvye
frappuccino

Mesajde pitbully » Vin Iun 18, 2010 7:52 pm

atat era anu' trecut. da' te distrezi tu, e funny unu' de-ala.
da' nu merge pt casa ca trebuie sa ai grija de copii ... da' intr-o vara cred ca-ti scoti banutzii pe el. :D
ia unu' si cheama puradei la tine :D
1 euro 2 ture a cate 10 min. merge? :D
Viziune înseamna sa vezi lucrurile nu cum sunt, ci cum vor fi...

Orice vis poate deveni realitate cu conditia sa sti ce sa visezi...
pitbully
frappuccino

Mesajde silvye » Vin Iun 18, 2010 8:00 pm

ai dreptate , sigur imi scot macar banii pt psihiatrie :D da' tu mi-ai pus gand rau ? Inca 2 ca ai mei si fac poc ca balonu' :D
silvye
frappuccino

Mesajde luciamanta » Mar Sep 07, 2010 2:44 pm

Am si eu o intrebare, cum se pot posta poze? Ma puteti indruma, va rog?
luciamanta
cafe-latte

Mesajde Night_du » Mar Sep 07, 2010 2:54 pm

-Fereste-te de cel ce-ti cere un deget. Si nu ii da toata mana. Pt ca iti va lua tot bratul si tot impotriva ta se va rascula, atunci cand vrei sa-ti iei mana inapoi....

Night_du
simply the best

Mesajde VWFAN » Mar Iul 26, 2011 5:34 pm

are și bulgarii alge.. :)
Imagine

Imagine
și o poză mai drăguță..
Imagine

Imagine
în rest,nimic spectaculos(Varna)
Imagine

Imagine
VWFAN
cappuccino

Mesajde dragos6 » Mar Iul 26, 2011 10:48 pm

VWFAN scrie:are și bulgarii alge.. :)

în rest,nimic spectaculos(Varna)

Are, are, mai ales pe o plajă neamenajată. De ce nu ai pus şi poze din Албена sau Златни Пясаци sau Слынчев Бряг? ori de la Duni resort sau mai ştiu eu ce alte locuri îngrijite cu adevărat. Nu ca Mamaia, Mangalia, Eforie şi restul de la noi.
Chiar priveam amuzat săptămâna trecută un reportaj la PROTV cu nişte oameni care nu puteau răzbi măcar până la apa mării, în Mamaia. În acelaşi timp, noi ne bucuram de o apă limpede în Albena. Ghinion curat...
Şi poze cu nimic spectaculos din astea, poţi face în orice mahala. Din România, Anglia sau Albania. Cam toate sunt la fel...
Imagine
dragos6
Rasnita de cafea

Mesajde VWFAN » Sâm Aug 13, 2011 4:15 pm

nu e chiar așa rău..dacă te uiți toată ziua la antene și la pro tv,probabil ai impresia că la noi e plaja mai murdară decât la alții...dar dacă te-ai duce să vezi cu ochii tăi cum e la eforie,la neptun,la gura portiței ai fi de altă părere
VWFAN
cappuccino

Mesajde dragos6 » Sâm Aug 13, 2011 6:20 pm

Aşa cum ţi-am răspuns şi la alt topic - nu vorbesc avioane; eu chiar am fost în locurile despre care susţin câte ceva (adică şi la ei, dar şi la noi!). Spre deosebire de majoritatea (pseudo)jurnaliştilor p...osturilor TV particulare.
Imagine
dragos6
Rasnita de cafea

Mesajde VWFAN » Dum Aug 14, 2011 3:23 pm

păi și eu am fost,e adevărat,de 6 ori până acum...
http://www.youtube.com/watch?v=hNucMJotXyQ
alge și la bulgari..de astea nu vă mai plângeți?
VWFAN
cappuccino

Anterior

Înapoi la Turism