zi de joi
Moderatori: dragos6, dia21, mod_bineativenit, 121
19 mesaje
• Pagina 2 din 2 • 1, 2
Re: zi de joi
ok... atunci si mie imi place !
eu, ca soacra.... imi plac oamenii care stiu mult ! nimeni nu stie totul sau cel putin asa se zice, dar in viatza de zi cu zi, cand intalnesti asa un om cu calitatile pe care le descri..... e o fericire !!! (apropo si de discutia care va avea loc, despre "fericire"... !!!!
eu zic ca ai noroc ! si de aia imi place de tine, ca si tu apreciezi calitatea !!!!! 
eu, ca soacra.... imi plac oamenii care stiu mult ! nimeni nu stie totul sau cel putin asa se zice, dar in viatza de zi cu zi, cand intalnesti asa un om cu calitatile pe care le descri..... e o fericire !!! (apropo si de discutia care va avea loc, despre "fericire"... !!!!
eu zic ca ai noroc ! si de aia imi place de tine, ca si tu apreciezi calitatea !!!!! 
-

barboneli - frappuccino
DanielaF scrie:titilica scrie:no buna dimineta!!!!
multumim de cafea ela dar totusi inghite pastila daca trebe ca e mai bine decat sa stai cu durere de cap!!!
si tu darguta nu lenevii hai trezirea ca doar ploua nimic mai mult!!!!
hai la munca:
Buna dimineata. Buna idee, Tilica, ca si eu ma misc in reluare astazi! Zi buna tuturor.
un miel pentru titilica!
- mira2010
- frappuccino
Sara buna la lumeeee!cam slaba miscare pe ziua de azi..
Ce facura-ti pe unde-i lumea?
Adriana azi ai fost de ota 10..
super...si restul feteleor
Apoi somn usor la toti si vise placute
Poate miine reusesc sa dau o cafea..

Sa traim din plin,viata e scurta si surprinzatoare!
-

lia_lia - frappuccino
colipici scrie:dargo scrie:pusa la munca de la ora 10, prima pauza acum. cand d efapt tre sa profit sa-mi verific niste chestii de-ale mele, ca apoi intru la alta sesiune de traduceri. ce pana mea de miscare? nu-mi ajung cei 10 km pe care-i fac zilnic?
mergi zilnic pe jos 10 km?
daaaaaaaaaaa, uneori si depasesc norma

Soulmate, dry your eye...cause soulmates never die
Cata parere-i in destin / Cata greseala-i imprejur.

Cata parere-i in destin / Cata greseala-i imprejur.

-

dargo - frappuccino
19 mesaje
• Pagina 2 din 2 • 1, 2
Înapoi la Bun venit la cafeneaua 121!