Ce m-a amuzat azi

Orice topic ce nu isi gaseste locul in categoriile existente

Moderator: dragos6

Re: Ce m-a amuzat azi

Mesajde elements » Vin Sep 03, 2010 12:56 pm

ce-i ala BIM? si de ce-as avea probleme?

later: am aflat io. da` nu prea e relevant bre barbo.
You make people miserable, then they do what you want them to do, because then the misery goes away.
elements
irish coffee

Mesajde barboneli » Vin Sep 03, 2010 1:02 pm

elements scrie:hai bre barbo, am io 90 si tu pari mai lungan de 180 cm, cat am io. deci mai baga ceva, nu te zgarci.

mmmda... recunosc ! m-am cantarit fara papuci... !!! :D da sa stii ca eu nu bag mult nici in mine... daramite la kantar ! zau ! asa ca.... sorry ! n-am de unde. in plus, eu ma straduiesc sa mai fac ca dargo, nu merg atata, da, recunosc, dar am un aparat in casa, simplu, dar e ca si cum merg la sala, la care ma mai antrenez. Chuck Norris facea reclama la el.... !!! :cool:
Imagine Imagine
barboneli
frappuccino

Mesajde barboneli » Vin Sep 03, 2010 1:04 pm

ei... ceva, ceva, trebuie sa fie relevant in viatza asta... !!! eu port L si tu XL... de exemplu ! nici asta nu e relevant ? :cool:
Imagine Imagine
barboneli
frappuccino

Mesajde elements » Vin Sep 03, 2010 1:05 pm

sori, da tot L port si eu. :p
You make people miserable, then they do what you want them to do, because then the misery goes away.
elements
irish coffee

Mesajde barboneli » Vin Sep 03, 2010 1:21 pm

ok, te iert... ! :cool: inseamna ca daca o sa ma vizitezi o data, poti sa vi fara tricouri, ca-ti dau de-ale mele... !!! :razz:
Imagine Imagine
barboneli
frappuccino

Mesajde colipici » Vin Sep 03, 2010 1:25 pm

barboneli scrie:ok, te iert... ! :cool: inseamna ca daca o sa ma vizitezi o data, poti sa vi fara tricouri, ca-ti dau de-ale mele... !!! :razz:

numa' tricourile? :-D
poate-i dai si costumatia de bucatar ;;)
Ai un pistol in buzunar sau doar te bucuri ca ma vezi?
colipici
frappuccino

Mesajde barboneli » Vin Sep 03, 2010 1:36 pm

colipici scrie:
barboneli scrie:ok, te iert... ! :cool: inseamna ca daca o sa ma vizitezi o data, poti sa vi fara tricouri, ca-ti dau de-ale mele... !!! :razz:

numa' tricourile? :-D
poate-i dai si costumatia de bucatar ;;)

aia nu ! ca e plina de sange inchegat, pete de grasime.... ! :twisted: si oricum, doar pentru omleta aia care stie s-o faca, nu merita... !!! :))
Imagine Imagine
barboneli
frappuccino

Mesajde elements » Vin Sep 03, 2010 1:47 pm

buei acesta, stiu asa: omleta zvapaiata, pui cu smantana, croc misiu (fraceza), parjoale, supa de pui, salata de vinete, marinata si inca multe altele.
elements
irish coffee

Mesajde barboneli » Vin Sep 03, 2010 2:24 pm

a daaaa.... ? :-? eu nu m-am referit la meniu... eu m-am referit la gatit tot ce ai pus tu pe lista..... !!!! eu, chiar daca scriu "crumpe pe plec"... inseamna ca si stiu cum se face !!! si maaaaama ce-mi place !!! :-D
Imagine Imagine
barboneli
frappuccino

Mesajde mira2010 » Sâm Sep 04, 2010 4:50 pm

mira2010
frappuccino

Mesajde barboneli » Dum Sep 05, 2010 12:22 am

super.... !!! :)) daca eu stieam sa dansez ca el/ea, la caine ma refer, ma inscriam la salsa..... !!!!!! :idea:
Imagine Imagine
barboneli
frappuccino

Mesajde barboneli » Joi Sep 09, 2010 4:34 pm

discutia aia care urmeaza sa se tina nu stiu cand, despre.... fericire !!! :-D oameni buni... m-a omorat titlul... "cum gasim fericirea".... ???? :)) intrebare... cum sa spun, absurda ! am citit pe ici pe colo, nu intrebari, ci "discursuri", cum zicea si inteligentul nostru bucatzele.... si am constatat, ca mai toti au gasit-o intrun mod ! uni cu cizmele, atii cu sculatul de dimineatza. altii cu... asta n-am mai citit !!! la ce bun, ma intreb ? :-? dupa titlul pur copilaresc... vine si fraza mortala ! "Fericirea este o himera pentru multi dintre noi. Cand o gasim, ne minunam si ni se pare ca nu o meritam. Fericirea dureaza putin si trebuie platita scump - sunt de parere multi oameni.
Cum gasim fericirea? Cum o pastram cat mai mult timp? Ce ne face fericiti?"

am crezut ca vin persoane sa discute serios si nu la nivel pueril... ! HIMERA ? pai uite ce inseamna himera: "HIMERĂ, himere, s. f. 1. Închipuire fără temei, fantezie irealizabilă; iluzie, fantasmă"... ! asta e ce cauta omul in viatza... ? :shock: asta o puteti obtine cu sfaturi de la... am uitat cum o cheama ? :-? himera asta costa mult... ? mmmmda... ! pe undeva m-a amuzat, dar spre sfarsit, cred ca m-a si intristat ! asta ptr. ca eu nu prea suport... nu, voi ma stit, nu o sa scriu cuvantul asta ! regulamentul imi interzice... ! :-D oricum, eu nu o sa citesc raspunsurile si sper ca o sa ma intelegeti. daca nu.... tot e bine. :D
Imagine Imagine
barboneli
frappuccino

Mesajde Adriana » Joi Sep 09, 2010 6:06 pm

Din ciclul: Dupa razboi multi viteji se arata !!! =))
Adriana
frappuccino

Mesajde Night_du » Joi Sep 09, 2010 6:17 pm

Unde dai si unde crapa....ca sa vezi... :))
-Fereste-te de cel ce-ti cere un deget. Si nu ii da toata mana. Pt ca iti va lua tot bratul si tot impotriva ta se va rascula, atunci cand vrei sa-ti iei mana inapoi....

Night_du
simply the best

Mesajde Night_du » Sâm Sep 11, 2010 1:37 am

-Fereste-te de cel ce-ti cere un deget. Si nu ii da toata mana. Pt ca iti va lua tot bratul si tot impotriva ta se va rascula, atunci cand vrei sa-ti iei mana inapoi....

Night_du
simply the best

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Locasul off-topic