Aberând de unul singur...

Jurnalele forumistilor 121

Moderatori: dragos6, dia21, dorina17

Re: Aberând de unul singur...

Mesajde mira2010 » Mie Ian 25, 2012 2:06 pm

mai vedeti surse de fonduri in sistemul bugetar...

'Sute de mii de functionari ar putea sa fie scutiti de la returnarea unor sporuri primite ilegal din punctul de vedere al Curtii de Conturi. In aceasta situatie s-ar putea ajunge doar daca Executivul va accepta propunerea presedintelui UDMR, Kelemen Hunor, care a cerut declararea amnistiei fiscale pentru functionarii publici si anularea deciziilor Curtii de Conturi privind returnarea sporurilor salariale primite. Rapoartele Curtii de Conturi din ultimii ani arata ca foarte multe institutii, mai ales primariile, au acordat sporuri de sute de milioane de euro. Doar in 2008, au fost acordate sporuri de aproape 260 milioane euro pentru 235 mii de beneficiari de la 4.500 de entitati. In inventarea sporurilor, institutiile publice au dat dovada de o imaginatie debordanta: prima refacere dupa concediu de odihna, prima de toamna, bonificatie pentru ziua localitatii etc. '

mai multe aici
http://economie.hotnews.ro/stiri-companii-11310759-care-sunt-sporurile-ilegale-pentru-care-functionarii-publici-putea-primi-amnistie-fiscala.htm
mira2010
frappuccino

Mesajde vecinul_de_linga_casa » Mie Ian 25, 2012 2:11 pm

ca sa nu mai spunem ca se cheltuie enorm pe parcuri facute in sate, loc unde exista destula verdeata, pe sali de sport facute aiurea, pe bazine in localitati unde media de vasrta e crescuta si nimeni din acele sate nu va merge la fitness acolo ori la spa. Cel mai elocvent exemplu este refacerea bibliotecii din Bucuresti cu un fel de mall prin interior si cafenele si magazine. Foarte putina lume i-a calcat pragul, iar investitia se va amortiza peste vreo 200 de ani probabil... Deci bani ar fi, dar nu se vrea sa se faca ceva pentru populatie deoarece un popor ai fraier si mai sarac e maiusor de manipulat si d etinut sub oborc atunci cind vine vorba de alegeri. De dce sa creez facilitati p[entru locuri de munca noi in privat cand pot sa fac din persoane asistate sociale si stiu ca mereu vor d epinde de mine, prrimarul, pe care il vor vota mereu deoarece depind de acei bani ?!
vecinul_de_linga_casa
irish coffee

Mesajde colipici » Mie Ian 25, 2012 2:16 pm

plus licitatii de fatada pentru spalarea banilor si altele.bani au fost mereu,dar nu pentru ce/cine trebuie, ci doar pentru..arieni..si buzunarele lor.
Ai un pistol in buzunar sau doar te bucuri ca ma vezi?
colipici
frappuccino

Mesajde vecinul_de_linga_casa » Joi Ian 26, 2012 10:02 am

Un nou post de televiziune si-a facut loc in grila, e vorba de Giga TV. Postul era la nivel local in judetul neam, apartinea lui Gheorghe Stefan zis Pinalti, iar acum a devenit post national. Zice-se ca investitia ar fi de 400 000 euro, drept pentru care puterea actuala are bani s ainvesteasca in campania proprie d eimagine pe cand in pensii si alte cel enu prea. Postul e curat, cu stiri decente, cu o Anca Florea mereu in verva si inteligenta. Printre vedete se numara si Camelia Spataru candva la PRO TV apoi purtatoare de cuvant a guvernului Tariceanu, se numara si Lavinia Stefan stirista la Prima TV prin 2000 si ceva, Dan Boanta care erra reporter special la Atena 1 e prezentator de stiri acum, iar Felicia Iordache . ex Antena 1 si Cristian Liberis ex TVR 1 au acum propriile emisini. E complicat sa lansezi un post d eteleviziune in an de crixa cand publicitatea e tot mai putina. Sa speram c anu va fi doar un post de campanie care va avea soarta lui Tele 7 abc sau a lui Cosmos TV ori 10 Tv a alora d ela RCS. Se aude ca vine cu pasi repezi Nasul TV a lui Radu Moraru si Digi News a celor d ela RCS
vecinul_de_linga_casa
irish coffee

Mesajde michi 73 » Joi Ian 26, 2012 4:02 pm

vecinul_de_linga_casa scrie:Un nou post de televiziune si-a facut loc in grila, e vorba de Giga TV.

Am vazut si eu ca UPC l-a bagat automat in grila, ceeace cu alte posturi n-a facut. Pe RTV a trebuit sa-l caute Rila si abia dupa o saptamana l-a gasit. Anca Florea mi-a placut intotdeauna dar mai stii? Eu am crezut ca postul e de sport si n-am stat sa vad despre ce e vorba. Apropo..ce orientare (nesexuala) are?
"eu am fost ca tine(?),tu vei fi ca mine
michi 73
frappuccino

Mesajde vecinul_de_linga_casa » Joi Ian 26, 2012 7:21 pm

Dat fiind ca Pinalti alias Gheorghe Stefan pe numele din ,,bolentin,, este primar cu acte in regula made in PDL e clara orientarea si ,mai ales...provenienta banilor. Nu degeaba s-a tot fatait Udrea pe acolo nu degeaba a ajuns si Flutur prin zona... Baietii pegatesc intens campania electorala. Au si o emisiune d esport la ora 19 00. Oricum e demn e remacract ca postul e ,,curat,, fara Senzuale, dive d ecarton si papagali cu muschi gen Ogica. iar asta va fi punctul lor forte. Surprinzator e ca nu au publicitate pana acum...!!!
vecinul_de_linga_casa
irish coffee

Mesajde michi 73 » Joi Ian 26, 2012 7:36 pm

vecinul_de_linga_casa scrie:Surprinzator e ca nu au publicitate pana acum...!!!

Pai sa-si faca vad intai pe banii proprii. Cine da bani sa-si bage reclama pe un post necunoscut? L-am pus in serie cu celelalte canale de stiri asa ca am sa pot repede sa-mi dau seama despre ce e vorba.
michi 73
frappuccino

Mesajde vecinul_de_linga_casa » Joi Ian 26, 2012 7:45 pm

Orice produs mass media piorneste la drum cu publicitate inca din prima zi. Fie ea si obtinuta la schimb (barther) dar are pentru ca neavand nu ii poti convinge pe ceilalti s ainvesteasca in produsul tau media. Nimeni cum se spune nu vrea sa fie primul investitor daca tu ca produs media nu ai aratat nimic pana acum. Fie o reclama la un ziar la un site, la o companie de mobile care le-a dat in schimb un contract cu un anumit numar d eteelfoane sau minute in abonament gratsi si tot trebuiau s aiba publicitate.
vecinul_de_linga_casa
irish coffee

Mesajde vecinul_de_linga_casa » Vin Ian 27, 2012 2:07 pm

Frig, nebunie, oameni morti si zgribuliti, asta aduce iarna in Romania indiferent ca vine in noiembrie sau februarie. Cum se face ca mereu ne ia pe nepregatite? Cum se face ca in alte state se cicula cat de cat bine, ca nu moare omul pe autostrada si alte alea, iar la nou e haos total? Si uite asa printre nameti si printre norociaie a fost uitat si moartea actorului Emil Hossu. Cum spunea pe vremuri versurile Paunesceine,,Om biet actor/ Om biet artist/ Rolurile mor/ Viata e ujn teatru trist,,,/. Ce s ane mai speriem d esfarsaitul lumii in 2012 cand la noi vine acest sfarsit an d ela imediat ce ninge pret de una-doua zile?
vecinul_de_linga_casa
irish coffee

Mesajde vecinul_de_linga_casa » Mie Feb 01, 2012 12:42 pm

A inceput februarie cu frig si gheata si se pare ca asa va si continua.
Am vazut cateva filme cu Salma Hayek si cu Penelope Cruz, ambele talentate frumoase au reusit sa faca pasul din telenovela spaniola catre filmele artistice d ecalitate. E mai frumusica parca Salma Hayek e mai plinita, mai implinita. Am vazut-o in Desperado 1 si 2 in Furtul de diamante cu Pierce Brosnan. Joaca bine nu zic nu, insa Penelope chiar daca e mai tanata parca e mai putin frumusica dfar e parca strict opinie persoanala, mult mai talentata. Am vazut-o in Toreadorul, in filme alaturi de Tom Cruise si in alte rpdocutii inclusiv in filmul de aseara d ela TVR 1.
vecinul_de_linga_casa
irish coffee

Mesajde vecinul_de_linga_casa » Mar Feb 07, 2012 11:27 am

S/a fost demis si Boc. Pacat era singurul din actualul guvern cat ecat mai bunut. Nu era el o mare capacitate dar era furnicuta aceea harnica. t epiuteai baza pe el ca pe Banel Nicolita care nici el nu era un nume la Steaua dar alerga, mai dadea o pasa, arareori mai si inscria... Asa si cu Boculete. Era muncitor in felul lui, cand la deszapezire, cand cu ceaiul la camioneta, e drept nu ajungea pana la portiera soferului dar ma car se straduia. Altii puratori de gentute , pantofiori si agramati trebuiai sa fie dati la oparte. A venit noul prim ministru, pariu ca tocmai pe dealerii d epoeste si pantofi ii va pastra in guversn?
vecinul_de_linga_casa
irish coffee

Mesajde vecinul_de_linga_casa » Joi Feb 09, 2012 12:54 pm

iacata ca mi ti-l pusera in functiune si pe Mihai Razvan Ungureanu, baiat finut, spalat, citit. Ar trebui sa ma mandresc cu asta ca deh e iesean de a-l meu numa ca sa pui un prim ministru care sa fie d ela ...Intreprinderea de...ascultari si spionat parca, parca... Si toti baietii astia astia bagati ministri sunt la prima vedere cu totii cititi. Dar parca prea multi banuti la vasrta lor si la putina experienta de viata si profesionala pe care o au. Sigur veti spune c anu o sa age saraci la guvernare ca s afure ca astia avand destulk nu se vor mai infrupta din averea tarii. oare? Stiti cum se spune ,,De ce ai de ce-ai mai vrea...,,
vecinul_de_linga_casa
irish coffee

Mesajde vecinul_de_linga_casa » Dum Feb 12, 2012 1:46 pm

A dat si UNgureanu cu bata in balta. A reusit scoborat proaspat din elicopterul ministerial sa se repeada la bietii batrani sa le spuna sa deaq zapada de la ferestre , zapada care depaseste uneori in localitatile acelea cam 2 metri !!! A venit, a dat cu bata in balta si a plecat ferm convions ca si a facut datoria. O fii stiind n/spe mii d elimbi straine dar nu e din filmul asta d eprim ministru totusi... E baiat de salon, de biblioteca. Ii state amai bine ca ministru de extrenre sau ambasador cred eu... Intre timp vine nea Gigi cu utilajele de la Bucuresti sa scoata Moldavia mea natala de sub zapezi. Lucru bun insa asta arata si neputinta autoritatilor locale de a face ceva...
vecinul_de_linga_casa
irish coffee

Mesajde mamitza_16 » Dum Feb 12, 2012 2:54 pm

vecinul_de_linga_casa scrie:A dat si UNgureanu cu bata in balta. A reusit scoborat proaspat din elicopterul ministerial sa se repeada la bietii batrani sa le spuna sa deaq zapada de la ferestre , zapada care depaseste uneori in localitatile acelea cam 2 metri !!! A venit, a dat cu bata in balta si a plecat ferm convions ca si a facut datoria. O fii stiind n/spe mii d elimbi straine dar nu e din filmul asta d eprim ministru totusi... E baiat de salon, de biblioteca. Ii state amai bine ca ministru de extrenre sau ambasador cred eu... Intre timp vine nea Gigi cu utilajele de la Bucuresti sa scoata Moldavia mea natala de sub zapezi. Lucru bun insa asta arata si neputinta autoritatilor locale de a face ceva...

mai , eu nu cred ca s-a referit la batrani si la cei care efectiv nu aveau cum sa faca asta. va mai aduceti aminte la inundatii ? cand armata le facea diguri din saci cu nisip ,si le curata curtile si drumurile de namol , cum stateau la birt la bautura, sau cu capu' peste gard si cu mainile in buzunar? cati au fost din aia? o gramada. probabil ca la situatii asemanatoare a facut referire. ca sa nu mai zic,ca mi-a placut si cand a zis sa nu se mai planga oficialii pe la tv , ci sa puna mana sa rezolve. si aici ii dau si eu dreptate, fiindca ma scoateau si pe mine din sarite cand ii vedeam pe la emisiuni , sau cand stateau in primarii sa faca video-emisiuni sau cum dracu le-o zice, si se ceartau ca chiorii , primarii cu viceprimarii , cu prefectu sau pres de consiliu...si aruncau vina si responsabilitatea unii pe altii....acu ' io nu-l iau in brate pe ungureanu,, dar nici nu cred ca e atat de prost sau nesimtit ca sa faca o asemenea remarca despre bietii oameni.cred ca declaratia a fost pur si simplu scoasa din context, si au dat doar frazele acelea , dupa mine, rau intentionat . dar de ce ma mira? cam asta e presa noastra ...din pacate. un otv cu pretentii de ....profesionisti de mare clasa....
mamitza_16
frappuccino

Mesajde michi 73 » Dum Feb 12, 2012 9:52 pm

vecinul_de_linga_casa scrie:A inceput februarie cu frig si gheata si se pare ca asa va si continua.
Am vazut cateva filme cu Salma Hayek si cu Penelope Cruz, ambele talentate frumoase au reusit sa faca pasul din telenovela spaniola catre filmele artistice d ecalitate. Salma Hayek joaca bine nu zic nu, insa Penelope chiar daca e mai tanata parca e mai putin frumusica dfar e parca strict opinie persoanala, mult mai talentata. .

Cred ca ai vazut-o pe Salma Hayek in Frida ( Frida Kahlo pictorita mexicana sotia lui Diego Rivera, pictor si revolutionar de stanga). Exceptionala.
michi 73
frappuccino

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Povestea mea