Aberând de unul singur...

Jurnalele forumistilor 121

Moderatori: dragos6, dia21, dorina17

Aberând de unul singur...

Mesajde vecinul_de_linga_casa » Mie Noi 02, 2011 8:13 pm

Am deja o mie 500 de mesaje. Ce chestie, parca mai ieri intram pe forum si iata-ma azi la cifra 1500. La mai multe imi spun.
Ocazie cu care zic sa mai scriu si eu cite ceva pe aici. Sa i spun jurnal ar fi prea intim si delicat, sa ii spun blog suna mult prea pretentios si intelectualiceste. Hai sa zicem oaresce ginduri. Ca vor fi sau nu citite, ca vor fi sau nu comentate, rastalmacite, apreciate sau lovite cu piatra, e alta poveste... Dar cit imi va da voie adminul sa aberez d eunul singur pe aici o voi face.Cu opinii proprii despre lume si viata, cu parere despre evenimentele zilelor noastre, cu comentarii legate d eceea ce am tarit, vazut , simtit in ziua respectiva.
Ma uitam zilele trecute la televizor la un fel de cronica a circotasilor in care culmea era deplins nimeni altul decit ...Huidu !Despre victimele nici o vorba... Ce o fi in sufletul parintilor, coipiilor, fratilor, surorilor, verilor, cumnatilor celor care au avut de pierdut trei vieti? Si plateste cineva? mama mare cu siguranta...ca vedeta de aia e vedeta ca sa scape. Iar noi daca nu ne declaram CNP ul luam amenda, flacaul ala de l-a lovit pe tern d epun fotbalist va lua probabil 1 sau 2 ani, vedeta noastra purtatoate de ,,gip,, nexam!
Sara buna si ne citim cind ne vedem!
vecinul_de_linga_casa
irish coffee

Re: Aberând de unul singur...

Mesajde bibistanescu @yahoo.com » Mie Noi 02, 2011 8:28 pm

Nu trebuie sa stai singur aici.La mai multe postari pe forum!Daca ai inceput o poveste scrie ceva din viata sau activitatea ta.Nici mie nu imi place sa intru cu bocancii in viata omului,dar cand citesti ca este din X oras,ca are Y ani si ca lucreaza in domeniul Z,parca suna altfel.Referitor la Huidu:fereasca Dumnezeu pe toata lumea si pe noi.Dupa ce iesit din televiziune nu s-a mai auzit nimic.Probabil ca asta a fost si ideea principala cu demisia lui(sau retragerea cu fruntea sus).
Sa depasesti 100 de pagini si sa-ti mearga bine vecine!
Niciodata nu judeca un om dupa prieteni. Prietenii lui Iuda au fost perfecti!
bibistanescu @yahoo.com
frappuccino

Mesajde ioana_darius.blaj » Mie Noi 02, 2011 9:23 pm

Eu te voi citi :smile: da' mai usor cu dulcele, sunt la regim :-D
ioana_darius.blaj
frappuccino

Mesajde mira2010 » Mie Noi 02, 2011 9:54 pm

de citit... e voie si dulce :)
mira2010
frappuccino

Mesajde michi 73 » Mie Noi 02, 2011 9:58 pm

vecinul_de_linga_casa scrie:Am deja o mie cinci sute ( ai scris o mie500, zic eu ca nu rezoneaza, ori 1500, ori o mie cinci sute) de mesaje. Ce chestie, parca mai ieri intram pe forum si iata-ma azi la cifra 1500. La mai multe imi spun.
Ocazie cu care zic sa mai scriu si eu cite ceva pe aici. Sa-i spun jurnal ar fi prea intim si delicat, sa ii spun blog suna mult prea pretentios si intelectualiceste. Hai sa zicem oaresce ginduri. Ca vor fi sau nu citite, ca vor fi sau nu comentate, rastalmacite, apreciate sau lovite cu piatra, e alta poveste... Dar cit imi va da voie adminul sa aberez d eunul singur pe aici o voi face.Cu opinii proprii despre lume si viata, cu parere despre evenimentele zilelor noastre, cu comentarii legate d eceea ce am tarit, vazut , simtit in ziua respectiva.
Ma uitam zilele trecute la televizor la un fel de cronica a circotasilor in care culmea era deplins nimeni altul decit ...Huidu !Despre victimele nici o vorba... Ce o fi in sufletul parintilor, coipiilor, fratilor, surorilor, verilor, cumnatilor celor care au avut de pierdut trei vieti? Si plateste cineva? mama mare cu siguranta...ca vedeta de aia e vedeta ca sa scape. Iar noi daca nu ne declaram CNP ul luam amenda, flacaul ala de l-a lovit pe tern d epun fotbalist va lua probabil 1 sau 2 ani, vedeta noastra purtatoate de ,,gip,, nexam!

Cu sinceritate nota 8+ ( puteai lua 10 daca reciteai o data, sper ca nu te superi pe mine)si felicitari pentru intentia de a scrie la "poveste". :-bd Acest topic va fi proprietatea ta, poti scrie ce-ti trece prin cap si daca nu-ti convine un raspuns il ignori. Eu am crezut ca nu mai am ce povesti si iata, cu lucruri importante pentru mine si poate plictisitoare pentru altii, am ajuns la pagina 87 . Succes!
"eu am fost ca tine(?),tu vei fi ca mine
michi 73
frappuccino

Mesajde ochelarica. » Mie Noi 02, 2011 10:37 pm

vecine, esti trendy, bre! :-D
ochelarica.
irish coffee

Mesajde pitbully » Joi Noi 03, 2011 11:14 am

chiar asa, frate. 1500 de mesaje si nu stiu nimic despre tine. maxim vreo 2 idei. in aceste 1500 de mesaje nu ai facut decat sa zici buna dimineata, o zi frumoasa, etc.

schimb de idei, opinii, pareri, etc... sa te bagi si tu in seama, nimic. ai stat ascuns.
din pacate nu-mi pot da seama cum gandesti si ce gen de om esti din mesajele alea gen o zi buna. si probabil de-aia si "aberand de unul singur". sincer, nici mie nu-mi place situatia.
Viziune înseamna sa vezi lucrurile nu cum sunt, ci cum vor fi...

Orice vis poate deveni realitate cu conditia sa sti ce sa visezi...
pitbully
frappuccino

Re: Aberind de unul singur...

Mesajde Adriana » Joi Noi 03, 2011 11:36 am

Salutari vecinule ! Ne citim cand ne vedem...sau cum era aia ? Ma bucur ca ai avut, in sfarsit, curajul sa te deschizi... :)
Adriana
frappuccino

Mesajde anena » Joi Noi 03, 2011 11:46 am

Nu intotdeauna ceea ce scriem ne si caracterizeaza.
Despre vecinul eu stiu doar atit, ca este un om deosebit, cum rar se intilnesc si daca acum s-a decis sa scrie ceva despre el, eu nu pot decit sa ma bucur. Eu ii voi fi fana. Welcome to the group.
anena
frappuccino

Mesajde michi 73 » Joi Noi 03, 2011 12:25 pm

Ce faci vecine? Sper ca nu te-ai suparat pe mine cu ce ti-am atras atentia. Probabil ca tastatura iti mai face feste. Eu anul trecut am schimbat-o pentru ca scriam, scriam, nu aparea nimic si apoi purhoi cu litere sarite si cuvinte legate intre ele. Atunci m-am invatat sa recitesc ce scriu. Acum intelege si tu ca asi putea fi bunica, chiar strabunica multor forumisti asa ca imi permit sa spun ce gandesc. Pe Barbo l-am batut mult la cap acum vreo doi ani caci uitase multe cuvinte romanesti iar pe altele le pocea si uite ce bine scrie acum. Mie Dragos mi-a atras atentia in privinta scrisului cand am intrat pe forum pentru ca eu am facut scoala acum 65-70 de ani si era cu totul alta ortografie. Mai am inca scapari dar in mare scriu corect.
Asteptam continuarea.
michi 73
frappuccino

Mesajde vecinul_de_linga_casa » Joi Noi 03, 2011 1:15 pm

Multumescv frumos pentru mesaje si incurajari. Nu ma supar niciodata si raspund fiecaruia dintre domniile voastre.
Ma straduiesc Bibi sa acopar cit mai mult spatiu, chiar daca va fi ...excedentar... scrisul ...
Multumeadc Anena, ma faci sa rosesc...
Pit, Mira, Ioana, Ochelarica,Adriana , multumesc.
D-na Michi special scrisesem chestia aia cu 0mie 500 . Iesea asa un pic in evidenta...Dar aveti dreptate cu privire la ceea ce am asternut eu pe...hirtia alba virtuala...

Zilele trecute ma culc cu o...realitate si dimineata ma trezesc cu ...doua!!! Zice-se ca luat de ...Vint, si zburdind cu...Elan, Ghita le lua de sub nas bunatate d eteleviziune. E semn ca vine campania electorala si e nevoie d emasa d emanevra. Mai ales ca ,,mogulul de omenie,, de la Adevarul e cap pe duca se pare cu ziarul, la B1 situatia e cam albastra si nici...Evenimentul zilei nu se simte prea bine. Si Doamneeee!!! ce ziar splendid era cind lucram eu acolo prin anii 92/94... Offf ce mai trece timpoul...Si o data cu el moare si calitatea presei , poate si a oamenilor care au pus presa asta pe picioare...
In rest ne vedem cind ne citim...!
vecinul_de_linga_casa
irish coffee

Mesajde michi 73 » Joi Noi 03, 2011 1:48 pm

vecinul_de_linga_casa scrie:. Offf ce mai trece timpoul...Si o data cu el moare si calitatea presei , poate si a oamenilor care au pus presa asta pe picioare......!

Mai nou, care au pus-o pe butuci. In ultima luna am avut mai mult timp sa urmaresc si convingerea mea este ca exista niste intelegeri intre trusturile de presa si acolo sus, bat palma intre ei. Imi poti explica ce a fost cu campania sufocanta privind familia Ceausescu care a mers atat de departe incat i-a fabricat coanei Leana amanti din CC? (exclus). Sau miile de fotografii cu Elena Udrea si toaletele ei, date zilnic pe post si menite sa tina atentia publicului treaza? Idem in politica. Liderii opozitiei se feresc ca dracu' de tamaie sa arate un plan de iesire din criza, ceva, cel mai comod e sa nu acceada la putere in jaful asta de tara. Pacat de voi astia mai tineri ca n-aveti nicio sansa.
michi 73
frappuccino

Mesajde LoreC » Joi Noi 03, 2011 6:41 pm

vecinul_de_linga_casa scrie:Am deja o mie 500 de mesaje. Ce chestie, parca mai ieri intram pe forum si iata-ma azi la cifra 1500. La mai multe imi spun.
Ocazie cu care zic sa mai scriu si eu cite ceva pe aici. Sa i spun jurnal ar fi prea intim si delicat, sa ii spun blog suna mult prea pretentios si intelectualiceste. Hai sa zicem oaresce ginduri. Ca vor fi sau nu citite, ca vor fi sau nu comentate, rastalmacite, apreciate sau lovite cu piatra, e alta poveste... Dar cit imi va da voie adminul sa aberez d eunul singur pe aici o voi face.Cu opinii proprii despre lume si viata, cu parere despre evenimentele zilelor noastre, cu comentarii legate d eceea ce am tarit, vazut , simtit in ziua respectiva.

da, da, la mai multe mesaje, si asteptam cu interes povestile tale..
dar nu cred ca titlul este cel mai corect... singur aici nu esti.. si nici nu cred ca aberezi...
•Esentiala este intrebuintarea vietii, nu durata sa. – Seneca
LoreC
mochaccino

Mesajde anena » Joi Noi 03, 2011 7:29 pm

michi 73 scrie:
vecinul_de_linga_casa scrie:. Offf ce mai trece timpoul...Si o data cu el moare si calitatea presei , poate si a oamenilor care au pus presa asta pe picioare......!

Mai nou, care au pus-o pe butuci. In ultima luna am avut mai mult timp sa urmaresc si convingerea mea este ca exista niste intelegeri intre trusturile de presa si acolo sus, bat palma intre ei. Imi poti explica ce a fost cu campania sufocanta privind familia Ceausescu care a mers atat de departe incat i-a fabricat coanei Leana amanti din CC? (exclus). Sau miile de fotografii cu Elena Udrea si toaletele ei, date zilnic pe post si menite sa tina atentia publicului treaza? Idem in politica. Liderii opozitiei se feresc ca dracu' de tamaie sa arate un plan de iesire din criza, ceva, cel mai comod e sa nu acceada la putere in jaful asta de tara. Pacat de voi astia mai tineri ca n-aveti nicio sansa.

D-na Michi draga si cu ce vreti sa ne capteze ei atentia, ca sa nu fim noi atenti la ceea ce ne lipseste si la pocariile pe care le fac...sau mai bine zis, la ce ar trebui sa faca pentru cei care i-au ales si nu fac.
anena
frappuccino

Mesajde vecinul_de_linga_casa » Vin Noi 04, 2011 1:05 pm

D-na Michi se spune ca vezi Doamne asta isi doreste publicul asta dam. Si daca lumea s euita la asa ceva conform ratingurilor sau a vinzarilor din presa scrisa , atunci asta se da... Si cred ca si Anena are dreptate cu privire la nebunia din presa noastra...
Multumesc LoreC pentru vorbele tale.

De vreo citeva zile tot se aude zapacaeala cu Halolowinul. Mare sarbatoare, petreceri peste petreceri si marketing bine organizat. De ce trebuie sa iau o sarbatoare a unuei alte tari si sa o aduc la mine in tara ca si cum mi ar apartine? Nu am vazut-o pe madam Clinton purtind in piept in martie martisopr si nici gatind mucenici (sfintisori) de 9 martie. Asadar ei isi respecta traditiile si sarbatorile lor , noi mai papagali le preluam. Poate pentru ca asa trebuie facut cu licuricul ce mare... Si stai ca in februarie vine alta mizerie...Marele ,,zdei,, cind avem soi noi Dragobetelke nostru...
vecinul_de_linga_casa
irish coffee

Următorul

Înapoi la Povestea mea