am nevoie de sfatul vostru...
Moderatori: dragos6, dia21, dorina17
Re: am nevoie de sfatul vostru...
acum sa te vad, dia! dar sa fie on topic...reyhan01 scrie:vreau-chiar daca nu m-ai intrebat pe minedia21 scrie:vrei ceva bun?![]()
- mira2010
- frappuccino
pai bine a facut si bune sfaturi a primit ,restul e sus la d-soara de 25 de ani(!) si alegerea ei, nu???dia21 scrie:lasa tu RO, ca nu ai parasito degeaba! Femeia a avut nevoie de parerile celor din afara sferei familei ei, si era normal! Stii doar ca din afara se vede cel mai bine!!! A intrebat (fiind un forum public, avea tot dreptul) si i s-a raspuns mai mult sau nu la subiect!
Vrei ceva bun?![]()
ce mai poate face forumul,intorcind cubul pe toate partile, spune? Doar nu sintem la gradi...sa ducem fiecare de mina. In viata se ivesc situatii in care trebuie sa le luam, uneori fara prilejul de-a chibzui prea mult sau a te consulta cu altii. Sorry,asa e!
parasit Ro, nu Ardealul meu!!!
,na!!! ceva bun vleau,dar nu dulce,nu-s acra inca si nici spirtoase...
ca trebe sa fac nani-nani...cu ce sa te servesc EU?
Dumnezeu nu e in cer,nu-i pe pamint.
Dumnezeu e in inima noastra!
-

arrom - frappuccino
te servesc eu, virtual, la povestea ta, cu ceva din Ardealul nostru drag!!!! Spune ce-ti doresti cat mai sunt pe meleaguri natale!

"Universul nu este constient de existenta ta. Relaxeaza-te!" (Anthony de Mello)
-

dia21 - frappuccino
Arrom, n-am obligat pe nimeni sa scrie nici 10 pagini, nici 100...au scris doar cele care au vrut si au considerat ca ma pot ajuta cu un sfat...iar eu am luat din sfaturile lor, atat cat m-a dus capul...deh...nu toti suntem einstein...arrom scrie:mda,oamenii indecisi se sperie de propria lor umbra....dia21 scrie:alooooooooooooo, calca frana, sau cum am spus aseara, pauza publicitara!![]()
este un forum si fiecare are dreptul la opinie personala. Arrom este plina de intentii buna, dar doua'jde ani prin tarile nordului, i-au inghetat exprimareasi de cele mai multe ori, atunci cand vrea sa spuna ceva fierbinte (a se citi la obiect) iese gata inghetat
![]()
Arrom, no offence, dar ai speriat-o pe Aryane
si n-au fost opinii personale???de parca ajungem sa prindem si toamna cu astfel de indecisi...
![]()
un forum trebuie sa fie flexibil si nu sa tina 10 pagini in doar chestie de etnie .
puteti sa dati si 100 ca nu se prinde..femeia adulta habar n-are de trebuie sa-i spuneti voi ce sa faca si cum s-o dreaga.
halal! Traiasca Romania!
iar tu...daca ai considerat subiectul neinteresant ...de ce te-ai mai intors? nu iti mai pierde timpul pretios cu subiecte si persoane nesemnificative....
-

Aryane - cafe-latte
nu cred ca e cazul sa va certati acum. ideea era ca putem noi fabula destul aici, atat timp cat tu nu-ti vei confrunta sotul.
Soulmate, dry your eye...cause soulmates never die
Cata parere-i in destin / Cata greseala-i imprejur.

-

dargo - frappuccino
eu cred ca fiecare poate intreba ce doreste, si fiecare poate raspunde, daca doreste, atata timp cat discutia ramane civilizata. si ca nimeni nu poate bagateliza/interzice o astfel de discutie. cei care nu sunt interesati de subiect, sa intervina la altele.dargo scrie:nu cred ca e cazul sa va certati acum. ideea era ca putem noi fabula destul aici, atat timp cat tu nu-ti vei confrunta sotul.
- mira2010
- frappuccino
tu NU CITESTI cum trebuie barem de-ntelegi ceva!Aryane scrie:Arrom, n-am obligat pe nimeni sa scrie nici 10 pagini, nici 100...au scris doar cele care au vrut si au considerat ca ma pot ajuta cu un sfat...iar eu am luat din sfaturile lor, atat cat m-a dus capul...deh...nu toti suntem einstein...
iar tu...daca ai considerat subiectul neinteresant ...de ce te-ai mai intors? nu iti mai pierde timpul pretios cu subiecte si persoane nesemnificative....
io am fost tot p`acilea.Tu???
si da...am de gind sa-mi bag botul intotdeauna la hotii de timp...
-

arrom - frappuccino
mira2010 scrie:dargo scrie:nu cred ca e cazul sa va certati acum. ideea era ca putem noi fabula destul aici, atat timp cat tu nu-ti vei confrunta sotul.
eu cred ca fiecare poate intreba ce doreste, si fiecare poate raspunde, daca doreste, atata timp cat discutia ramane civilizata. si ca nimeni nu poate bagateliza/interzice o astfel de discutie. cei care nu sunt interesati de subiect, sa intervina la altele.
trebuie un scop in toate, nu?

-

dargo - frappuccino
nu va deschide o discutie cu sotu, de vreme ce noi ii tinem locul...dargo scrie:nu cred ca e cazul sa va certati acum. ideea era ca putem noi fabula destul aici, atat timp cat tu nu-ti vei confrunta sotul.
pai asta e..lalaiti care vor ca noi sa ne stoarcem creierii si sa decidem ce si cum sa faca...Si crede-ma ca nu va lua nimic in considerare ptr.ca e vorba de vointe.
Toti de pe aici au fost foarte amabili si au raspuns cu cea mai curata inima,mai mult nu se poate ....rezultatul va iesi intotdeauna pe dos,indiferent ce noi vom zice...pt.ca aci e vorba de o fata de 25 ani!!,care oricum va decide singura cum si cind va crede de cuviinta
si slabiti-ma cu "cearta" sau alte trimiteri.....cind apar brontosaurii din antichitatea 121, ar trebui sa-si tina degetul in....(aviz plentosaurusuli mira)
Ultima oară modificat de arrom pe Lun Mai 02, 2011 12:12 pm, modificat 1 dată în total.
-

arrom - frappuccino
a fost prima si mai mult ca sigur ultima data cand imi voi deschide sufletul in fata cuiva...initial , chiar m-am bucurat, citindu-va ..dar cand vad ce am starnit, prefer sa nu fi deschis niciodata subiectul...acestea fiind zise, imi iau ramas bun de la voi..prefer sa va citesc doar si sa nu intru in polemici inutile...
-

Aryane - cafe-latte
eu ti-as sugera sa incerci sa fii obiectiva si sa iei taurul de coarne, odata!Aryane scrie:a fost prima si mai mult ca sigur ultima data cand imi voi deschide sufletul in fata cuiva...initial , chiar m-am bucurat, citindu-va ..dar cand vad ce am starnit, prefer sa nu fi deschis niciodata subiectul...acestea fiind zise, imi iau ramas bun de la voi..prefer sa va citesc doar si sa nu intru in polemici inutile...

-

dargo - frappuccino
fii foarte atenta femeie,ca tocmai asta atitudine e problema si in chestia care te roade.Aryane scrie:a fost prima si mai mult ca sigur ultima data cand imi voi deschide sufletul in fata cuiva...initial , chiar m-am bucurat, citindu-va ..dar cand vad ce am starnit, prefer sa nu fi deschis niciodata subiectul...acestea fiind zise, imi iau ramas bun de la voi..prefer sa va citesc doar si sa nu intru in polemici inutile...
Sint convinsa ca nici cu barbatu tau nu discuti si la cea mai mica aluzie,gata ...procedezi intocmai. Un barbat nu pune ultimatumuri daca comunicatia ar fi fost cit de cit buna.
este o chestie care te priveste si noi incercam sa te ajutam dar tu trebuie sa te ajuti pe tine intii,sa selectezi.
Io am vrut sa-ti atrag atentia si daca citeai obiectiv ,vedeai ce am vrut sa zic.
cel mai deranjant e ca tocmai multi stau pititi si pasivi sub (inca) cortina de fier fara sa intervina obiectiv.
io zic c-ai procedat normal dar invata sa comunici,nu sa te superi ca unu mic si sa dai si tu ultimatumuri...
viata e dura,crede-ma!
-

arrom - frappuccino