am nevoie de sfatul vostru...
Moderatori: dragos6, dia21, dorina17
Re: am nevoie de sfatul vostru...
io cred ca ai fost closca fetei dintotdeauna iar reactia sotului tau nu e noua.Aryane scrie:cred ca si eu gresesc un pic sarind de fiecare data sa imi apar puiul...cred ca ar fi bine sa iau putina distanta si sa o mai las sa isi rezolve si singura problemele...si poate sa se dea un pic cu capul de pragul de sus, nu i-ar strica...
da, am zis ca baiatul lucreaza la o banca, dar amandoi au salarii de incepatori, nu inseamna ca toti din banci castiga bani cu nemiluita...deocamdata, cu ajutorul vostru , am tras concluzia ca si eu gresesc ...chiar si azi, m-am surprins facand aceiasi greseala...fiica mea a plecat prin parc cu prietenii si sotul meu a comentat " iarasi se intoarce la 10-11 acasa"...si eu iar am sarit ca o closca...si nu e bine...trebuie sa ma mai controlez...dar asta nu recunosc decat aici fata de voi
Nu cred ca nu a comentat ceva in cei 10 ani de relatie, de-ncepe tocmai azi ba ca te ameninta cu divortul descrie mai degraba cum voi doi stati cu comunicarea.
L-ai intrebat vreodata de ce nu e de acord cu casatoria daca a fost de acord cu prietenia, na?
eu una vad irosire de timp ca ceilalti sa-si tot dea cu parerile la lucruri care de fapt ar trebui sa le discuti profund cu ai tai.
de cele mai multe ori, totul merge pe premisa: "asa mama, asa fata!"
eu una am fost intotdeauna contra cocoloselilor balcanice exagerate & imbecile.
a-ti iubi odorul e sa-l pregatesti cu dragoste pt.viata nu sa "traiesti" tu, ca parinte, in locul lui...
da-ti drumul aripilor tinere sa zboare in voie!
Dumnezeu nu e in cer,nu-i pe pamint.
Dumnezeu e in inima noastra!
-

arrom - frappuccino
arrom scrie: io cred ca ai fost closca fetei dintotdeauna iar reactia sotului tau nu e noua.
Nu cred ca nu a comentat ceva in cei 10 ani de relatie,de-ncepe tocmai azi ba ca te ameninta cu divortul descrie mai degraba cum voi doi stati cu comunicarea.
L-ai intrebat vreodata de ce nu e de acord cu casatoria daca a fost de acord cu prietenia,na?
eu una vad irosire de timp ca ceilalti sa-si tot dea cu parerile la lucruri care de fapt ar trebui sa le discuti profund cu ai tai.
de cele mai multe ori,totul merge pe premisa:"asa mama,asa fata!"
rrom, imi pare rau ca ti-am irosit timpul, ca sa citesti si sa si scrii aici...mie chiar mi-au folosit sfaturile tuturor, fiindca am vazut si parerea celor din afara, neimplicati sentimental in povestea asta...chiar ma simt aiurea acum, daca v-am rapit timpul cu problemele mele...

-

Aryane - cafe-latte
Aryane scrie:.. mi-au folosit sfaturile tuturor, fiindca am vazut si parerea celor din afara, neimplicati sentimental in povestea asta...chiar ma simt aiurea acum, daca v-am rapit timpul cu problemele mele...
Fii serioasa, toti ti-au scris cu bune intentii aplicand si ce stiu din experienta personala. Tu esti tare in teorie dar practica te omoara. Proba de foc a relatiei lor ar fi sa-i lasati un timp sa se descurce singuri.
Eu nu sunt un exempu pozitiv pentru ca nu prea i-am cocolosit, mai mult ca sigur ca nu sunt o mama ideala dar amandoi au iesit muncitori si onesti cu cariere si casatorii frumoase. De ex: venisem acasa de la serviciu pe la sase seara dupa ce pontasem pe la cozi si m-am apucat sa spal. Cu o seara inainte ii spusesem lui fiu-miu care era student sa tranteasca in cada la inmuiat ce halate avea de spalat. Pe atunci aveam Alba Lux si rufele trebuiau inmuiate. Nema halate, nema camasi. Cand sa termin pe la noua seara vine 'mnealui cu un vraf de rufe, spunand ca un halat ii trebuie maine. " Poate vrei sa spui saptamana viitoare ca pana atunci nu mai spal". N-am sa uit cum m-a sfredelit cu privirea si dupa un minut de cumpana si-a luat boarfele si s-a dus acasa la el ( locuia in acelas bloc in apartamentul mamei care decedase de curand). De atunci nici ca mi-a mai adus vreun efectiv si a ramas ca la doua saptamani sa-i iau eu asternutul la spalat. Nu stiu daca am procedat bine dar atunci asa am simtit ca trebuie sa fac.
"eu am fost ca tine(?),tu vei fi ca mine
-

michi 73 - frappuccino
nu mie mi-ai irosit timpul, nici ale altor colege care fiecare si-a spus parerea.Aryane scrie:arrom, imi pare rau ca ti-am irosit timpul, ca sa citesti si sa si scrii aici...mie chiar mi-au folosit sfaturile tuturor, fiindca am vazut si parerea celor din afara, neimplicati sentimental in povestea asta...chiar ma simt aiurea acum, daca v-am rapit timpul cu problemele mele...
dar tu de fiecare data tot vii cu lamentari "asa , am crezut si io, asa..."-..bla,bla...de parca astepti influentare .
sint oameni care au expus tot felul de probleme, o poveste cu cap-coada.
dar sa nu ajungem la 50 pagini doar pe chestia asta de etnie care numai pe familia ta o priveste si numai acolo e dezlegare...
-

arrom - frappuccino
michi 73 scrie:Aryane scrie:.. mi-au folosit sfaturile tuturor, fiindca am vazut si parerea celor din afara, neimplicati sentimental in povestea asta...chiar ma simt aiurea acum, daca v-am rapit timpul cu problemele mele...
Fii serioasa, toti ti-au scris cu bune intentii aplicand si ce stiu din experienta personala. Tu esti tare in teorie dar practica te omoara. Proba de foc a relatiei lor ar fi sa-i lasati un timp sa se descurce singuri.
Eu nu sunt un exempu pozitiv pentru ca nu prea i-am cocolosit, mai mult ca sigur ca nu sunt o mama ideala dar amandoi au iesit muncitori si onesti cu cariere si casatorii frumoase. De ex: venisem acasa de la serviciu pe la sase seara dupa ce pontasem pe la cozi si m-am apucat sa spal. Cu o seara inainte ii spusesem lui fiu-miu care era student sa tranteasca in cada la inmuiat ce halate avea de spalat. Pe atunci aveam Alba Lux si rufele trebuiau inmuiate. Nema halate, nema camasi. Cand sa termin pe la noua seara vine 'mnealui cu un vraf de rufe, spunand ca un halat ii trebuie maine. " Poate vrei sa spui saptamana viitoare ca pana atunci nu mai spal". N-am sa uit cum m-a sfredelit cu privirea si dupa un minut de cumpana si-a luat boarfele si s-a dus acasa la el ( locuia in acelas bloc in apartamentul mamei care decedase de curand). De atunci nici ca mi-a mai adus vreun efectiv si a ramas ca la doua saptamani sa-i iau eu asternutul la spalat. Nu stiu daca am procedat bine dar atunci asa am simtit ca trebuie sa fac.Nici pe fie-mea nu am cocolosit-o. Dupa ce au plecat de la noi in apartamentul pe care i l-am acontat, eu am mai lucrat zece ani opt ore/zi+2 ore transport+ cozi. Cand s-o ajut cand eu aveam sot, copil si mama bolnava? Mai mult de a-i pune muraturi, a-i rosii oua si a-i gati in perioada examenelor de specialitate si primariat nu am putut face. Sa fi lasat un serviciu care-mi aducea satisfactii si o leafa buna ca sa fac cozonaci si sarmale era o optiune paguboasa pentru toti. De asta zic ca n-am fost o mama ideala dar copiii luandu-si pleasna cu greutatile vietii s-au calit.
"eu am fost ca tine(?),tu vei fi ca mine
-

michi 73 - frappuccino
ok...ma opresc aici cu povestea mea fara cap si fara coada, din pacate alta mai buna nu am...iertare daca v-am rapit din timp , sau v-am plictisit...si multumesc tuturorarrom scrie:nu mie mi-ai irosit timpul,nici ale altor colege care fiecare si-a spus parerea.Aryane scrie:arrom, imi pare rau ca ti-am irosit timpul, ca sa citesti si sa si scrii aici...mie chiar mi-au folosit sfaturile tuturor, fiindca am vazut si parerea celor din afara, neimplicati sentimental in povestea asta...chiar ma simt aiurea acum, daca v-am rapit timpul cu problemele mele...
dar tu de fiecare data tot vii cu lamentari "asa ,am crezut si io, asa..."-..bla,bla...de parca astepti influentare .
sint oameni care au expus tot felul de probleme,o poveste cu cap-coada.
dar sa nu ajungem la 50 pagini doar pe chestia asta de etnie care numai pe familia ta o priveste si numai acolo e dezlegare...
-

Aryane - cafe-latte
nu te mai scuza aiurea,cine a vrut sa citeasca a citit,cine a vrut sa-ti raspunda a raspuns,nu a fost nimeni obligat...
toti ti-au scris cu drag,sperand ca te pot ajuta cumva
sa-ti dea Domnul gandurile cele bune si sa faci cea mai buna alegere pt fata ta
toti ti-au scris cu drag,sperand ca te pot ajuta cumva
sa-ti dea Domnul gandurile cele bune si sa faci cea mai buna alegere pt fata ta
- reyhan01
- irish coffee
alooooooooooooo, calca frana, sau cum am spus aseara, pauza publicitara!
este un forum si fiecare are dreptul la opinie personala. Arrom este plina de intentii buna, dar doua'jde ani prin tarile nordului, i-au inghetat exprimarea
si de cele mai multe ori, atunci cand vrea sa spuna ceva fierbinte (a se citi la obiect) iese gata inghetat
Arrom, no offence, dar ai speriat-o pe Aryane
este un forum si fiecare are dreptul la opinie personala. Arrom este plina de intentii buna, dar doua'jde ani prin tarile nordului, i-au inghetat exprimarea

"Universul nu este constient de existenta ta. Relaxeaza-te!" (Anthony de Mello)
-

dia21 - frappuccino
dia21 scrie:alooooooooooooo, calca frana, sau cum am spus aseara, pauza publicitara!![]()
- reyhan01
- irish coffee
nope!!!!reyhan01 scrie:dia21 scrie:alooooooooooooo, calca frana, sau cum am spus aseara, pauza publicitara!![]()
io?
ma refeream in general, ca am avut impresia ca s-au încins spiritele inclusiv pe aici...sau doar mi s-a părut de la atâția porci?

-

dia21 - frappuccino
dia21 scrie:alooooooooooooo, calca frana, sau cum am spus aseara, pauza publicitara!![]()
este un forum si fiecare are dreptul la opinie personala. Arrom este plina de intentii buna, dar doua'jde ani prin tarile nordului, i-au inghetat exprimareasi de cele mai multe ori, atunci cand vrea sa spuna ceva fierbinte (a se citi la obiect) iese gata inghetat
![]()
mda,oamenii indecisi se sperie de propria lor umbra....
si n-au fost opinii personale???
un forum trebuie sa fie flexibil si nu sa tina 10 pagini in doar chestie de etnie .
puteti sa dati si 100 ca nu se prinde..femeia adulta habar n-are de trebuie sa-i spuneti voi ce sa faca si cum s-o dreaga.
halal! Traiasca Romania!
-

arrom - frappuccino
dia21 scrie:ma refeream in general, ca am avut impresia ca s-au încins spiritele inclusiv pe aici...sau doar mi s-a părut de la atâția porci?![]()
era mult mai eficient sa te referi in particular
si ai mancat porci sau cocos? ca bio e clar
- mira2010
- frappuccino
ieri porci, iar azi cocos!mira2010 scrie:dia21 scrie:ma refeream in general, ca am avut impresia ca s-au încins spiritele inclusiv pe aici...sau doar mi s-a părut de la atâția porci?![]()
era mult mai eficient sa te referi in particular
si ai mancat porci sau cocos? ca bio e clar

-

dia21 - frappuccino
lasa tu RO, ca nu ai parasito degeaba! Femeia a avut nevoie de parerile celor din afara sferei familei ei, si era normal! Stii doar ca din afara se vede cel mai bine!!! A intrebat (fiind un forum public, avea tot dreptul) si i s-a raspuns mai mult sau nu la subiect!arrom scrie:mda,oamenii indecisi se sperie de propria lor umbra....dia21 scrie:alooooooooooooo, calca frana, sau cum am spus aseara, pauza publicitara!![]()
este un forum si fiecare are dreptul la opinie personala. Arrom este plina de intentii buna, dar doua'jde ani prin tarile nordului, i-au inghetat exprimareasi de cele mai multe ori, atunci cand vrea sa spuna ceva fierbinte (a se citi la obiect) iese gata inghetat
![]()
si n-au fost opinii personale???de parca ajungem sa prindem si toamna cu astfel de indecisi...
![]()
un forum trebuie sa fie flexibil si nu sa tina 10 pagini in doar chestie de etnie .
puteti sa dati si 100 ca nu se prinde..femeia adulta habar n-are de trebuie sa-i spuneti voi ce sa faca si cum s-o dreaga.
halal! Traiasca Romania!
Vrei ceva bun?

-

dia21 - frappuccino
vreau-chiar daca nu m-ai intrebat pe minedia21 scrie: Vrei ceva bun?![]()

- reyhan01
- irish coffee