Am nevoie de un sfat..
Moderatori: dragos6, dia21, dorina17
O parere conteaza,pentru mine!
Vreau si eu ajutorul vostru.Ma intalnesc cu un baiat care are prietena de un an.El sta in Timisoara,ea a plecat la facultate la Bucuresti.Se vad foarte rar,doar in vacanta.Mie imi spune ca ma place,ma suna zilnic,vorbim prin mesaje ..ne intalnim,ba mai mult a si inselat-o cu mine,dar cu toate astea mi-a spus ca ar fi ipocrit sa spuna ca nu o iubeste.Ce sa fac?Mereu imi spune ca nu stie cat mai rezista relatia lor deoarece sunt departe si nu se vad..dar sa imi spuna ca o lasa niciodata nu a spus asta.
Cred ca ii este drag de mine..altfel nu sar tine atat dupa "fusta mea"iar de aventuri ar putea avea parte fara nici o problema...Am nevoie de un sfat..credeti ca ar fi posibil sa se obisnuiasca cu mine si sa o lase,sau ma"imbat"cu apa rece? Orice sfat imi poate fi de folos.Va multumesc !
Cred ca ii este drag de mine..altfel nu sar tine atat dupa "fusta mea"iar de aventuri ar putea avea parte fara nici o problema...Am nevoie de un sfat..credeti ca ar fi posibil sa se obisnuiasca cu mine si sa o lase,sau ma"imbat"cu apa rece? Orice sfat imi poate fi de folos.Va multumesc !
- amy_mars
- cafe-latte
Re: Am nevoie de un sfat..
vezi-ti de treaba ta. in plus nu inteleg cum ai fi atat de .... incat sa stai cu unu' care stii ca se gandeste la alta... sa nu mai zic ca cica o si iubeste... spanac... si care iti si mai spune toate cele. sa-ti fie rusine ca deja v-ati tras-o. la amandoi.
am 2 dorinte pt tine: prima e sa te imbeti cu apa rece iar a doua sa ti se intoarca roata.
am 2 dorinte pt tine: prima e sa te imbeti cu apa rece iar a doua sa ti se intoarca roata.

Viziune înseamna sa vezi lucrurile nu cum sunt, ci cum vor fi...
Orice vis poate deveni realitate cu conditia sa sti ce sa visezi...
Orice vis poate deveni realitate cu conditia sa sti ce sa visezi...
-

pitbully - frappuccino
E mai indicat coniacul
Amy, ce te face sa crezi ca nu esti chiar tu o....'aventura'? Plus de asta, decat sa spui ca ati facut dragoste (sau ce-o fi fost) ai spus ca a inselat-o pe....'aia'. Ma intreb, cat de repede vei deveni si tu....'aia'?
Sunt baieti destui care nu au alte obligatii....mai cauta
Amy, ce te face sa crezi ca nu esti chiar tu o....'aventura'? Plus de asta, decat sa spui ca ati facut dragoste (sau ce-o fi fost) ai spus ca a inselat-o pe....'aia'. Ma intreb, cat de repede vei deveni si tu....'aia'?
Sunt baieti destui care nu au alte obligatii....mai cauta

- magda_m
- espresso
pitbully scrie: sa-ti fie rusine ca deja v-ati tras-o. la amandoi.
Soulmate, dry your eye...cause soulmates never die
Cata parere-i in destin / Cata greseala-i imprejur.

Cata parere-i in destin / Cata greseala-i imprejur.

-

dargo - frappuccino
amy_mars scrie: Vreau si eu ajutorul vostru.Ma intalnesc cu un baiat care are prietena de un an.El sta in Timisoara,ea a plecat la facultate la Bucuresti.Se vad foarte rar,doar in vacanta.Mie imi spune ca ma place,ma suna zilnic,vorbim prin mesaje ..ne intalnim,ba mai mult a si inselat-o cu mine,dar cu toate astea mi-a spus ca ar fi ipocrit sa spuna ca nu o iubeste.Ce sa fac?Mereu imi spune ca nu stie cat mai rezista relatia lor deoarece sunt departe si nu se vad..dar sa imi spuna ca o lasa niciodata nu a spus asta.
Cred ca ii este drag de mine..altfel nu sar tine atat dupa "fusta mea"iar de aventuri ar putea avea parte fara nici o problema...
ce te face sa crezi ca nu are si alte aventuri?
amy_mars scrie:Am nevoie de un sfat..credeti ca ar fi posibil sa se obisnuiasca cu mine si sa o lase,sau ma"imbat"cu apa rece?
da, ar fi posibil...dar ar fi posibil si sa nu...
cata rabdare ai sa afli?
probabil suficienta pana se iveste alta perspectiva amoroasa mai interesanta
- alinuta
- frappuccino
Alte aventuri stiu ca nu are..deoarece..lucra pana la ora 10 seara in fiecare zi..si seara mereu ma suna sau se intalneste cu mine..iar cand e la lucru ma cheama sa mai trec pe la el,cand am timp...Nu cred sa mai aibe pe cineva intrucat nu ar avea timp..dar nimic nu e batut in cuie:(
- amy_mars
- cafe-latte
pitbully scrie:sa-ti fie rusine ca deja v-ati tras-o. la amandoi. ...sa ti se intoarca roata.
(multam,mi-ai facut pauza la office!)io zic invers & contra altora:
Carpe diem! Hormonii n-au lege!
De ce sa nu te simti bine cu unul a carui prietena procedeaza intocmai la celalalt colt de tara?
fiti prieteni kk ("prieteni de nevoie fizica") si nu-ti mai bate capul cu unamiedeintrebariraspunsuri!!!
(si dragul meu Pitt,de cind nu ai facut tu un astfel de pas???... io am ajuns la o virsta in care nu mi-e mai deloc rusine sa mi-o trag cu cineva inteligent,placut,sarmant si BINE DOTAT!
Si SA-MI FIE RUSINE mie insami!

Dumnezeu nu e in cer,nu-i pe pamint.
Dumnezeu e in inima noastra!
-

arrom - frappuccino
Re: O parere conteaza,pentru mine!
Părerea mea este că pentru el eşti o simplă 'fuck budy'. Scuzaţi expresia 'simplă'...
Cu siguranţă îţi faci iluzii asupra seriozităţii relaţiei, dar dacă vă 'simteţi' bine împreună... de ce nu?
Cu siguranţă îţi faci iluzii asupra seriozităţii relaţiei, dar dacă vă 'simteţi' bine împreună... de ce nu?

We don't need no education
We dont need no thought control
No dark sarcasm in the classroom
Teachers leave them kids alone...
-

dragos6 - Rasnita de cafea
arrom scrie:... io am ajuns la o virsta in care nu mi-e mai deloc rusine sa mi-o trag cu cineva inteligent,placut,sarmant si BINE DOTAT! :twisted:
exista asa ceva?
ps: ele, tu sa taci

- alinuta
- frappuccino
alinuta scrie:arrom scrie:... io am ajuns la o virsta in care nu mi-e mai deloc rusine sa mi-o trag cu cineva inteligent,placut,sarmant si BINE DOTAT! :twisted:
exista asa ceva?![]()
cu siguranţă, se referă la dotările din portofel şi conturi bancare...

We don't need no education
We dont need no thought control
No dark sarcasm in the classroom
Teachers leave them kids alone...
-

dragos6 - Rasnita de cafea
nici unul din noi nu-l cunioaste pe protagonist, si eu personal am vazut cazuri in care s-a insurat si a facut copii cu fata aproape de el, nu cea plecata ...chiar daca o buna bucata de vreme inca avea fantezii ca vor fi impreuna...dar, am vazut si invers, asa ca totul este posibil.
-

oana_daniela - frappuccino
Pe mine nu ma deranjat,si nu ma deranjeaza nici un raspuns.Eu am hotarat sa spun ce simt intrucat vreau un sfat! Stiu ca o iubeste..dar stiu si ca ea e plecata 4 ani de langa el..si se vad doar in vacanta..de asta undeva in inima mea am sperat ca fiind mereu langa el poate vom ramane impreuna.
- amy_mars
- cafe-latte
draga amy, nu crezi ca meriti un tip disponibil totusi? Pe bune, doar atata-ti doresti tu de la un tip? Povesti frumos nuantate? Macar omu' o fo' sincer cu tine si ti-o zis...la fel de bine putea sa-ti spuie ca-i liber ca pasarea cerului si se juca arecum cu amandoua...da' avand in vedere ca stii cum stau lucrurile, consider totusi ca sta in puterea ta sa alegi cea mai frumoasa varianta pentru tine, sa-ti bucuri sarbatorile si zilele frumoase alaturi de un tip disponibil emotional. Daca-ti doresti o aventura, poti sa iei in consideratie riscurile la care te-ai expune (te poti implica afectiv mai devreme sau mai tarziu, asta odata...si pe urma o sa ajungi sati dai singura seama ca nu te-ai apreciat la justa ta valoare, neluand in considerare faptul ca meriti totusi ceva mai bun). Alege bine, ca-i viata ta si merita sa-ti umpli timpul cu relatii frumoase, nu cu "exercitii de iubit" si speranta c-o va lasa pe cealalta ptr tine. Ia vezi intreaba-te mai iute daca el e cel pe care-l vrei tu langa tine, daca el se potriveste cu viata ta, nu daca va fi vreodata loc ptr tine in viata lui. Si-o sa vezi si singura care varianta te face sa zambesti si care varianta iti face "clipa" mai frumoasa.
In speranta ca te-am putut ajuta, iti urez alegere frumoasa! Ai grija de tine!
In speranta ca te-am putut ajuta, iti urez alegere frumoasa! Ai grija de tine!
- KarinaMia
- cafe-latte
alinuta scrie:arrom scrie:... io am ajuns la o virsta in care nu mi-e mai deloc rusine sa mi-o trag cu cineva inteligent,placut,sarmant si BINE DOTAT! :twisted:
exista asa ceva?![]()
Da exista! Pacat ca tu n-ai intilnit....
Doar nu vrei sa zici ca doar prostii sint dotati,ha?
-

arrom - frappuccino
dragos6 scrie:alinuta scrie:arrom scrie:... io am ajuns la o virsta in care nu mi-e mai deloc rusine sa mi-o trag cu cineva inteligent,placut,sarmant si BINE DOTAT! :twisted:
exista asa ceva?![]()
cu siguranţă, se referă la dotările din portofel şi conturi bancare...
Njääää!
dotarea nu necesita portofel ci impartirea placerii!
-

arrom - frappuccino