Ar putea fi o "poveste de viata"!

Jurnalele forumistilor 121

Moderatori: dragos6, dia21, dorina17

Re: Ar putea fi o "poveste de viata"!

Mesajde bibistanescu @yahoo.com » Mie Noi 10, 2010 4:42 pm

Sincere condoleante Dorina!Dumnezeu sa-l odihneasca si sa-i fie amintirea vesnica!
Imagine
Niciodata nu judeca un om dupa prieteni. Prietenii lui Iuda au fost perfecti!
bibistanescu @yahoo.com
frappuccino

Mesajde dorina17 » Vin Dec 31, 2010 11:05 am

N-am mai intrat de multa vreme pe 121, va multumesc pentru mesaje si sustinere .
As dori sa va urez tuturor un an mai bun si mai bogat decat cel ce a trecut, un an in care sa aveti parte doar de bucurii, doar de lucruri frumoase si sa nu uitati ca micile probleme ale vietii se pot depasi usor si devin neobservabile atunci cand va confruntati cu adevarate nenoriciri!
La multi ani, multa sanatate si putere sa infruntati orice intemperie a vietii!
Imagine
In viata exista doua tragedii. Una e sa obtii ceea ce doresti cealalta sa nu obtii(G.B.S)
dorina17
blue eyes

Mesajde bibistanescu @yahoo.com » Vin Dec 31, 2010 6:52 pm

La multi ani Dorina!Un an mai bun pentru tine si ai tai dragi!
Niciodata nu judeca un om dupa prieteni. Prietenii lui Iuda au fost perfecti!
bibistanescu @yahoo.com
frappuccino

Mesajde barboneli » Vin Dec 31, 2010 9:32 pm

si de la mine.... si de la mine.... !!!! :bounce: :ymhug: :-bd
Imagine Imagine
barboneli
frappuccino

Mesajde mamitza_16 » Sâm Ian 01, 2011 11:05 am

La multi ani dorina , si multa sanatate si de la mine, sa fii fericita si sa ai putere sa treci si tu cu bine de toate cele rele care ti se vor ivi in cale :ymhug: :-*
mamitza_16
frappuccino

Mesajde dragos6 » Lun Ian 03, 2011 10:50 am

Multi ani! bafta, sanatate si tarie (sufleteasca), dar si un an poate mai bun, 2011!!!
Imagine
We don't need no education
We dont need no thought control
No dark sarcasm in the classroom
Teachers leave them kids alone...
dragos6
Rasnita de cafea

Mesajde dorina17 » Vin Apr 06, 2012 6:41 pm

Salutare tuturor!
Nu mi-am imaginat niciodata ca pot deveni stangace in fata unui mesaj pe 121 :)
Citeam, deunazi, la recomandarea unui vechi si drag prieten, mesaje, pagini de ganduri si sentimente traite, cu luni, cu ani in urma, alaturi de voi, cu voi... ce vremuri, frate! Nu caut sa le reinvii, e absurd, combat ploaia si lenea ce ma cuprinde. Ma rasfat cu un ceai si o melodie, ma rasfat cu imagini din trecutu-mi "glorios", cu zambete nostalgice si, de ce nu, cu exclamatii interioare de genul "hai, ca mare fraierica mai eram!!!"
E inutil sa spun ca mi-e dor de voi, de 121, de toti, ca, odata dependenta creata, oricata abstinenta ai acumula, recidivezi in fata "sticlei" ....macar de la Revelion la Paste :)
Imagine
In viata exista doua tragedii. Una e sa obtii ceea ce doresti cealalta sa nu obtii(G.B.S)
dorina17
blue eyes

Mesajde dragos6 » Vin Apr 06, 2012 6:45 pm

să-ţi fie bine pe unde umbli! :P
sper că totul e bine la tine; puştiu' ce mai face?
Imagine
dragos6
Rasnita de cafea

Mesajde dorina17 » Vin Apr 06, 2012 6:57 pm

multumesc! multumesc!
umblu pe unde am invatat! Pustiul creste, infloreste... luptam cu crizele adolescentine, piercing-uri, tatuaje, chestii din astea :D
in rest...ne "licentiem" in arta supravietuirii!
Imagine
dorina17
blue eyes

Mesajde dragos6 » Vin Apr 06, 2012 7:29 pm

bravo, bravo!
Imagine
dragos6
Rasnita de cafea

Mesajde barboneli » Vin Apr 06, 2012 10:07 pm

buna Dorina... ! :) :cheers: deci ramane sa supravietuiesti inca... de la paste pana la revelion !!! ;) apropo... unde faci revelionul ? :p licientiere placuta.... ! :-bd :ymhug:
Imagine Imagine
barboneli
frappuccino

Mesajde mamitza_16 » Vin Apr 06, 2012 11:43 pm

dorina17 scrie:Salutare tuturor!
Nu mi-am imaginat niciodata ca pot deveni stangace in fata unui mesaj pe 121 :)
Citeam, deunazi, la recomandarea unui vechi si drag prieten, mesaje, pagini de ganduri si sentimente traite, cu luni, cu ani in urma, alaturi de voi, cu voi... ce vremuri, frate! Nu caut sa le reinvii, e absurd, combat ploaia si lenea ce ma cuprinde. Ma rasfat cu un ceai si o melodie, ma rasfat cu imagini din trecutu-mi "glorios", cu zambete nostalgice si, de ce nu, cu exclamatii interioare de genul "hai, ca mare fraierica mai eram!!!"
E inutil sa spun ca mi-e dor de voi, de 121, de toti, ca, odata dependenta creata, oricata abstinenta ai acumula, recidivezi in fata "sticlei" ....macar de la Revelion la Paste :)

asta da placere :ymhug: ...! bine-ai revenit fata frumoasa... !
si .....rabdare si tutun...pentru crizele adolescentine :)) ...! bine ca am scapat ;)) !
si cum n-a trecut prea mult de-atunci , inca mai tin minte cum e ..si zi mersi ca treci doar odata . dar le trece repede :)) . un an, doi maxim....totul e pana te inveti ...tu %-( ;) !
in rest ? bine sanatosi ?
mamitza_16
frappuccino

Mesajde Adriana » Sâm Apr 07, 2012 1:16 am

Sa stii ca si eu m-am bucurat sa te recitesc...stii cat de tare ? Ca atunci cand am aflat ca ne asfalteaza curtea interioara si ne paveaza aleile de acces si pun borduri noi...
Bine-ai revenit , maestro! Si fa bine si scrie mai des... :cheers: @};-
Adriana
frappuccino

Mesajde barboneli » Sâm Apr 07, 2012 9:33 am

da' tu pe unde umbli... ca nu te-am vazut de mult pe aici ? :-? :-D sau ai ajutat si tu la asfaltarea aleilor si n-ai avut timp... ??? ;) :-D
Imagine Imagine
barboneli
frappuccino

Mesajde dorina17 » Sâm Apr 07, 2012 9:39 am

barboneli scrie:buna Dorina... ! :) apropo... unde faci revelionul ? :p licientiere placuta.... ! :-bd :ymhug:

buna barbo! :-* ... revelionul?...inca mai studiez ofertele, cu siguranta, daca voi fi apta, vom ciocni un pahar de sampaie virtuala in ajun... preferam sa ma licentiez in "cum sa-mi administrez conturile", dar e buna si licentierea asta, na, nu e bine sa fii mofturos :D
mamitza_16 scrie: asta da placere :ymhug: ...! bine-ai revenit fata frumoasa... !
si .....rabdare si tutun...pentru crizele adolescentine :)) ...! bine ca am scapat ;)) !
si cum n-a trecut prea mult de-atunci , inca mai tin minte cum e ..si zi mersi ca treci doar odata . dar le trece repede :)) . un an, doi maxim....totul e pana te inveti ...tu %-( ;) !
in rest ? bine sanatosi ?

mamitzo...calde imbratisari din partea mea....rabdare inca mai am, tutunul l-am lasat de multa vreme, slava Domnului, in schimbul lui am capatat niste multe kilograme...sper sa-i treaca repede, el oricum a fost un copil precoce :D , l-a luat din pripa si e obisnuit sa le faca pe toate cu "temei", asa ca nu cred sa rateze ceva. Eu am inceput sa ma invat, impactul initial a fost socant, acum suntem deja la un etaj superior, comunicam, negociem, ametim, strangem din dinti, mergem mai departe. Sanatosi sa fim!....in rest...biiine!
Adriana scrie:Sa stii ca si eu m-am bucurat sa te recitesc...stii cat de tare ? Ca atunci cand am aflat ca ne asfalteaza curtea interioara si ne paveaza aleile de acces si pun borduri noi...
Bine-ai revenit , maestro! Si fa bine si scrie mai des... :cheers: @};-

Inteleg, inteleg...si te admiri pentru faptul ca observi detaliile din jurul tau...eu dupa vreo doua luni am observat ca s-a deschis farmacie la parter, si asta ca ma grabeam sa cumpar niste medicamente si mi-a deschis mintea soru-mea...banuiesc ca bordurile alea n-au mai mult de doi ani, la noi centrul orasului e vraiste, desi s-a pavat acum doi ani, iar acum s-a macinat gresia aia exterioara... de la zapada, cica ( or fi facute pentru Ecuator, bag seama, de au alergie la zapada)....Bine te-am regasit! O sa ma straduiesc! ;)
Imagine
dorina17
blue eyes

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Povestea mea