Ar putea fi o "poveste de viata"!

Jurnalele forumistilor 121

Moderatori: dragos6, dia21, dorina17

Ar putea fi o "poveste de viata"!

Mesajde dorina17 » Dum Apr 27, 2008 8:21 pm

ok...incep eu
e lucrul cel mai minunat pe care il fac de la varsta de 13 ani. Un jurnal...superbul lucru ce regleaza si echilibreaza minti si sentimente, sedinta tacuta de psihoterapie, rastalmacirea si intelepciunea unor ganduri scrise ce uneori nu pot fi rostite. Doar ca ...virtual vorbind secretul unui jurnal se rupe brusc, adunand in jur priviri si pareri.
Mi-aduc aminte cu cata durere am privit cum gandurile mele erau citite cu voce tare de chiar cel caruia ii erau indreptate. Poate n-am reusit de-a lungul vietii sa-mi invat lectia si m-am trezit repetenta de fiecare data la capitolul "alege-ti aproapele", atat de repetenta incat ma duce gandul deja la abandon.
E zi de sarbatoare! Afara ploua rece si in rafale, vantul indoaie copacii imbracati in verde crud si linistea orasului imi da o stare de visare. La televizor , din camera alaturata, razbate muzica suava a celebrei Celine Dion. Langa mine, pe marginea unei scrumiere arde tacuta o tigara imprastiind parfum suav de tutun ars amestecat cu lemn de trandafir. Ce poate fi mai linistitoare decat o astfel de dupa amiaza.Si totusi!... A, indraznesc sa-mi doresc mai mult? ma opresc la o felie de cozonac aromat si plin de crema , nuci si stafide.In rest...se opresc toate undeva la poarta sufletului meu.
Ultima oară modificat de dorina17 pe Lun Noi 30, 2009 10:12 am, modificat 1 dată în total.
Imagine
In viata exista doua tragedii. Una e sa obtii ceea ce doresti cealalta sa nu obtii(G.B.S)
dorina17
blue eyes

Mesajde dorina17 » Lun Apr 28, 2008 11:28 am

http://www.youtube.com/watch?v=DpHdx_Qglrc
:) ce-mi place!...sa aberez in voie...
ploua, e frig, si cafeaua nu cred ca face fata trezirii mele la realitate. Dar macar incearca...
am langa mine cel mai frumos buchet cu margaritari pe care l-am cules anul acesta. Sunt florile mele preferate , e anotimpul meu, indiferent daca ploua, e frig sau soare.
Incep sa iubesc superficialitatea care ma inconjoara, sa adun zambetele de moment care sunt ca spuma parfumata dintr-o cada plina cu apa calda.
Imagine
In viata exista doua tragedii. Una e sa obtii ceea ce doresti cealalta sa nu obtii(G.B.S)
dorina17
blue eyes

despre Dorina17

Mesajde emilcoldea » Lun Apr 28, 2008 12:24 pm

Draga Dorina Am citit scrisoarea ta si m-a impresionat De ce? Ai reusit sa exprimi o stare sufleteasca in general deprimanta dar in felul in care ai scris-o tu iti reda optimismul ,puterea de a lupta cu tine insuti spre a invinge singuratatea care ne apasa pe multi
Eu har Domnului am o munca extrem de interesanta (lucrez pe o platforma de foraj marin) dar odata ajuns acasa ma doboara uneori aceasta singuratate Dar vad ca tu mi-ai oferit probabil fara sa stii solutia A scrie despre tine,intamplarile din viata ta si felul in trebuia procedat atunci si multe altele iti poate ocupa
o buna parte din fara a da voie gandului sa alerge dupa himere ITI MULTUMESC
emilcoldea

Re: despre Dorina17

Mesajde dorina17 » Mar Apr 29, 2008 10:23 am

emilcoldea scrie: in felul in care ai scris-o tu iti reda optimismul ,puterea de a lupta cu tine insuti spre a invinge singuratatea care ne apasa pe multi

asta probabil pentru ca ai sa observi ca sunt oameni care, fara voia lor, iti fac mai mult rau decat singuratatea...sau pentru ca o poti indragi cu cat o cunosti mai bine...
emilcoldea scrie: ITI MULTUMESC

nu trebuie... :P , hai ca am inceput eu, multumeste-ti tie ca ai zarit altceva decat ceea ce-ti confirma singuratate

Astazi ma rezum la o melodie
http://www.youtube.com/watch?v=T9KcfTnL0dw
Imagine
dorina17
blue eyes

Hristos a-nviat!

Mesajde d a n u L » Mar Apr 29, 2008 12:25 pm

ce curaj pe tine!
la 3 mesaje si 168vizualizari, adica procent bun, e clar ca tb sa faci tot posibilul sa jurnalesti in fiescare zi.
zici ca ai si exercitiu, deci iti va fi cu atat mai usor.
iar daca ai talent, precum se observa, inseamna ca esti talentoasa?
d a n u L

Re: Hristos a-nviat!

Mesajde dorina17 » Mar Apr 29, 2008 12:38 pm

d a n u L scrie:ce curaj pe tine!
la 3 mesaje si 168vizualizari, adica procent bun, e clar ca tb sa faci tot posibilul sa jurnalesti in fiescare zi.

nu exercitiul si nici talentul...cred ca starea de moment
nu tb sa fac tot posibilul sa fie zilnic, ar plictisi
da..chiar! ce curaj pe mine!
si fix de ceea ce vreau sa aflu azi imi lipseste curajul :?
Imagine
dorina17
blue eyes

Mesajde scaparici_licurici » Mar Apr 29, 2008 6:20 pm

http://www.trilulilu.ro/rorien/6d5fdd3dc328ec

daca tot avem piese care ne spun cate-o poveste ...
fiecare piesa are povestea ei sau pe fiecare dintre noi ne reprezinta cate o piesa ... sau piesa respectiva inseamna ceva anume pt noi ...
dorinule ... cu drag ... pt povestea ta ...
scaparici_licurici
cappuccino

Mesajde dorina17 » Mar Apr 29, 2008 6:21 pm

:P sarumana!...
stii ca te iubesc, da?
Imagine
dorina17
blue eyes

Mesajde scaparici_licurici » Mar Apr 29, 2008 6:24 pm

dorina17 scrie::P sarumana!...
stii ca te iubesc, da?

mereu ... acolo ... si nu numai ...
scaparici_licurici
cappuccino

Re: Hristos a-nviat!

Mesajde Vizitator » Mar Apr 29, 2008 9:52 pm

d a n u L scrie:ce curaj pe tine!

hei!
tu de-a cui esti?
ce monitorizezi?

:sad:
cred ca pe undeva si tu ai destule de spus...poate-ti e teama. :cry:
Vizitator

Mesajde dorina17 » Mar Apr 29, 2008 11:24 pm

:idea:
hmmm...ma rog
Dane, tu stii daca ai sau nu de spus...
da de ce vizitatori...parca era interzis?
iar vorbesc prostii..am avut o zi aiurea, finalizata apoteotic cu starea de neputinta de a indrepta greseli facute demult, tatonate in timp.
Sunt greseli majore de pe urma carora nu sufar numai eu sau mai bine spus nu sufar eu ci cel mai drag suflet de langa mine.
nici nu ma stiu ce ma doare acum si daca am puterea necesara sa repar vreodata
Imagine
dorina17
blue eyes

Mesajde scaparici_licurici » Mie Apr 30, 2008 8:51 am

dorina17 scrie::idea:
hmmm...ma rog
Dane, tu stii daca ai sau nu de spus...
da de ce vizitatori...parca era interzis?
iar vorbesc prostii..am avut o zi aiurea, finalizata apoteotic cu starea de neputinta de a indrepta greseli facute demult, tatonate in timp.
Sunt greseli majore de pe urma carora nu sufar numai eu sau mai bine spus nu sufar eu ci cel mai drag suflet de langa mine.
nici nu ma stiu ce ma doare acum si daca am puterea necesara sa repar vreodata

curaj si ... putere!!!! o sa vezi ca va fi bine in final. uneori nici nu ne dam seama cat de puetrnici suntem ... vei trece cu bine si peste asta, vei vedea ... doar rabdare, putere si curaj de a merge mai departe!!!!
scaparici_licurici
cappuccino

Mesajde dia21 » Mie Apr 30, 2008 11:09 am

Dorina, in ciuda aparentelor, esti o femeie puternica si curajoasa, care a fost in stare de-a lungul anilor sa ia decizii mai mult sau mai putin bune, dar intotdeauna "care a luat taurul de coarne", vei trece cu bine si peste starea asta, care este accentuata acum si de perioada sarbatorilor si de micul tau accident (apropos ai fost la radiografie :idea: :? ) si o sa vezi mai tarziu, cand vei arunca o privire peste umar, ca vederea de ansamblu te va satisface si te va multumi chiar daca au fost urcusuri si coborasuri :P
"Universul nu este constient de existenta ta. Relaxeaza-te!" (Anthony de Mello)
dia21
frappuccino

cu ingaduinta lui 2na

Mesajde d a n u L » Mie Apr 30, 2008 9:50 pm

nony_mous scrie:hei!
tu de-a cui esti?
ce monitorizezi?
:sad:
cred ca pe undeva si tu ai destule de spus...poate-ti e teama. :cry:

pai, da!
undeva aici am gasit cu socoteala sa incep un astfel de exercitiu. dar sunt cam delasator. si mai ales, am dorit sa axez POvestea pe aflarea in treaba acestui forum, sa ma departez si sa revin inapoi, cu grija sa spun mai mult da decat nu, care nu oricum este spontan.
poate voi gasi de cuviinta sa continui acolo, deci. :)

Dar dv, ce executati pe aici? :drunken:
d a n u L

Mesajde dorina17 » Mie Apr 30, 2008 11:38 pm

:) ei, da...
si pe fagasul normal intra totul, ca dupa ploaie, cand apele se retrag, cand noroiul se zvanta, cand soarele lumineaza puternic sclipind parca printre picaturile de apa ce se scurg de pe frunze ca niste licurici maruntei, curat ca lacrima , cand florile au parca culori mai vii simtind ca linistea se instaleaza usor ca o adiere peste simturi, ca un zambet dulce si suav.
Chiar? Care-i rostul intre doua jumatati? Niciunul. :)
ca o piesa de puzzle cauti cu disperare o completare, un sens, incerci sa gasesti picatura ce lipseste din intregul tau si cauti , si cauti fara sa realizezi ca de fapt te poti rataci si nu poti gasi nicicand ceea ce vrei de fapt. Himere, iluzii, zbor frant, niciodata vise si dorinte.
Maine? Azi? Ieri? Nimic ce poate implini timpul, ce trece fara sa poarte cu el multumirea de sine.
Si totusi dupa ploaie vantul, soarele urmeaza cursul firesc al anotimpurilor uitate.
Mi-e mai bine azi ca ieri, asteptand intotdeauna un maine ideal.
http://www.trilulilu.ro/Claudia2/2bc2b58a088c78
Imagine
dorina17
blue eyes

Următorul

Înapoi la Povestea mea